Nils Petter Nordskar

Tekstforfatter, kreativ rådgiver og gründer

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nils Petter Nordskar

Nils Petter er en av reklamebransjens største profiler. Han er kjent for å være en kreativ tekstforfatter (vinner av utallige priser og Gullblyanten) og kommunikasjonsrådgiver, men han har også gjort seg bemerket som helt rå til å få gjennomslag for ideene sine. Denne kompetansen selger han gjennom sitt konsept LYKKES MED IDEER, som handler om å lære selskaper og enkeltmennesker – enkle, smarte knep – som sikrer gjennomslag om og om igjen. Eksemplene han bruker er ekte, morsomme – og flere av teknikkene kan du selv ta i bruk- med det samme. Nils Petter har vært både gründer og med-gründer i selskaper som Nordskar&Thorkildsen Leo Burnett, New Media Science (idag Bouvet), Virtual Garden, m.fl. Med sin allsidige erfaring fra svært mange bransjer, inkludert innen teknologi, er Nils Petter også et trygt og morsomt valg som konferansier for både store og små konferanser.

Foredrag med Nils Petter Nordskar

Lykkes med idéer. Teknikkene som sikrer deg gjennomslag - om og om igjen.

Er du på jakt etter et morsomt og kreativt foredrag om å selge inn og lykkes med å presentere prosjekter, idéer, planer, osv? Som peker på klassiske snubletråder – kommer med enkle knep for å unngå dem og øker sjansene for at tilhørerne applauderer? Nils Petter Nordskar har skrevet en bok om dette. Han snakker om hvor viktig det er å ta vare på de gode idéene, og gir publikum gode historier, smarte og effektive tips til forberedelser, oppbygging av innhold og om å lykkes med å få gjennomslag.

Få fart på idéutviklingen med en Kreativ Workshop

Nils Petter Nordskar har kjørt over 1000 idé-presentasjoner med suksess, og ikke minst - idéutviklings-workshops for virksomheter, redaksjoner, kulturinstitusjoner og en rekke av sine byråkunder opp gjennom årene. Opplegget tilpasses ditt program og kan kjøres fra en hel dag til et par timer. Målet kan være å bli inspirert og ha det morsomt sammen, eller å utvikle faktiske idéer som kan tas videre etter gjennomført workshop.

Talerlisten mener

Nils Petter Nordskar er en av Norge mest erfarne innen reklame og kommunikasjon, noe som kommer tydelig fra når han deler raust av sine kunnskaper. Han er en engasjerende og morsom historieforteller og en ærlig og konstruktiv rådgiver. Et foredrag med Nils Petter Nordskar er en oppvisning i historiefortelling og fullt av læring og refleksjon. Nils Petter Nordskar er jordnær, konkret og klok - og hans foredrag og workshops holder høy kvalitet.

Nils Petter Nordskar har 8 vurderinger

Tønnes Sannem Heian

11. april 2022

MarkedsPartner AS

6

Nils Petter holdt et innsiktsfullt og underholdene foredrag i forlengelsen av vårt allmøte. Tematikken om bl.a. hva som skal til for å bli foretrukket av kunden og få gjennomslag for sine ideer er høyaktuell for de aller fleste virksomheter. Med sine fargerike og praktiske eksempler engasjerer Nils Petter og får tilhørerne til å reflektere over sin egen hverdag. Anbefales!

Eigil Rian

25. november 2021

Sensum Experiencs AS

6

Vi har akkurat gjennomført en workshop med Nils Petter om hvordan forberede seg og gjennomføre de gode kundemøtene og hvordan forberede «new business pitcher». Det har vært en særdeles givende seanse med en rekke gode innspill hvordan vi kan bli ennå bedre. Nils Petter er veldig bra på å gi gode eksempler og en inspirerende person som virkelig får oss til å tenke nytt, se framover og samtidig forbedre oss på en rekke områder. Anbefales på det sterkeste.

Bjørn Stian Bjoarvik

11. november 2021

Picapoint

6

Nils Petter stilte på kort varsel og holdt et inspirerende, underholdene og lærerikt foredrag på vår fagdag. Vi kan varmt anbefale Nordskar til alle som har behov for å lykkes med ideer og presentasjoner. Husk å spørre han om å dele noen røverhistorier.

Dusan Dule Mihailovic

26. oktober 2021

Picapoint Studio

6

Insightful and concise presentation about what makes a potential customer decide to engage with us or not. Useful real life scenarios conveyed with humor that makes it so easy to follow and identify with. Nils Petter kept our attention the whole time. I wouldn’t mind hearing more from him.

Rune Jevne Sjøhelle

12. oktober 2021

PwC Norge

6

Nils Petter holdt et gnistrende foredrag for vår ledergruppe, med eksempler, historier og idéer som alle kunne relatere seg til. Kan absolutt anbefales.

Martin Mathisen

1. mars 2020

BFSP

6

Nils Petter er en kar som virkelig evner å få frem budskapet sitt. Det gjør at salen, selv om det er på slutten av en lang dag, sitter som tente lys og lar seg engasjere av han. Det at han bruker mange konkrete eksempler gjør at ting blir satt i kontekst og fremstår som relevant. Jeg anbefaler Nils Petter til alle som ønsker seg en motiverende og kunnskapsrik foredragsholder!

Stein Arne Nistad

12. oktober 2016

Itera Norge AS og Forlaget SenorC

6

Nils Petter Nordskar er en på alle måter begavet fyr. Han besitter en unik erfaring og kunnskap som gjør han klok – samtidig som han evner å henge med på den faglige utviklingen inne kommunikasjon, markedsføring og teknologi. I tillegg har han formidlingsevne av de skjeldne hvor hans ledige form, humor, ro, innsikt og naturlige autoritet gjør at du lytter – enten du vil eller ei. Han er rett og slett god, edel årgang av høyeste kvalitet.

Ole Magnus Grønli

12. oktober 2016

Kartverket

6

Nils Petter er en likanes kar, reflektert, innovativ og lyttende. Han har evne til å engasjere, begeistre og utfordre. Som foredragsholder: Tipp, topp, tommel opp!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS