Nils Petter Nordskar

Nils Petter Nordskar

Tekstforfatter, reklamemann og gründer

Fra 22.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Nils Petter Nordskar

Nils Petter har hatt suksess i reklamebransjen gjennom å bruke et enkelt og forståelig språk i sine tekster – og i møtet med mennesker. Han startet reklamebyrået Nordskar & Thorkildsen AS, som ble solgt til Leo Burnett i 1994. Året etter var han en av gründerne i et av Norges første Internett-selskaper, New Media Science (nå Bouvet) – i dag er han forfatter/foredragsholder – og kreativ strateg og konseptutvikler innen reklame og digital forretningsutvikling.

Foredrag

Hemmeligheten bak de aller beste idéene

Hva er det som er felles for de beste idéene? Nils Petter Nordskar har skrevet bok om å lykkes med ideer – og deler av sine erfaringer med å skape, selge og gjennomføre idéer som i ettertid står tilbake som suksessfulle og helt unike.

Markedsplanen.com – er du klar?

Den første delen av markedsplanen har ikke endret seg stort, selv ikke i vår digitale hverdag. Men del to er desto mer snudd på hodet. Del to handler ikke bare om hva vi skal kommunisere, men om hvordan. Idéer og virkemidler - og mye, mye mer.

Kreative Workshops

Nils Petter Nordskar har kjørt idéutviklings-workshops for avisredaksjoner, kulturinstitusjoner og en rekke av sine byråkunder opp gjennom årene. Inspirér dine ansatte gjennom å teste sine kreative evner - f.eks i løpet av en time eller to.

Noen tabber og mye flaks? Min historie

Mye av det Nils Petter Nordskar har tatt i, har blitt til gull. Men det har også vært nedturer i hans innholdsrike og lange tekstforfatterliv og gründer-karriere. Lær av hans historie – hvorfor går det bra – og hvorfor går det dårlig...!?

Nils Petter Nordskar har 2 vurderinger

Stein Arne Nistad

12. oktober 2016

Itera Norge AS og Forlaget SenorC

6

Nils Petter Nordskar er en på alle måter begavet fyr. Han besitter en unik erfaring og kunnskap som gjør han klok – samtidig som han evner å henge med på den faglige utviklingen inne kommunikasjon, markedsføring og teknologi. I tillegg har han formidlingsevne av de skjeldne hvor hans ledige form, humor, ro, innsikt og naturlige autoritet gjør at du lytter – enten du vil eller ei. Han er rett og slett god, edel årgang av høyeste kvalitet.

Ole Magnus Grønli

12. oktober 2016

Kartverket

6

Nils Petter er en likanes kar, reflektert, innovativ og lyttende. Han har evne til å engasjere, begeistre og utfordre. Som foredragsholder: Tipp, topp, tommel opp!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS