Nils Petter Nordskar

Tekstforfatter, kreativ rådgiver og gründer

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Nils Petter Nordskar

Hvordan skal du kommunisere for å få gjennomslag for dine ideer? Hvordan skiller du deg ut fra dine konkurrenter?

Nils Petter er en av reklamebransjens største profiler, og er kjent for å være en kreativ tekstforfatter. Han er vinner av Gullblyanten, utallige priser, og kommunikasjonsrådgiver, men han har også gjort seg bemerket som helt rå til å få gjennomslag for ideene sine. Denne kompetansen selger han gjennom sitt konsept LYKKES MED IDEER, som handler om å lære selskaper og enkeltmennesker – enkle, smarte knep – som sikrer gjennomslag om og om igjen. Eksemplene han bruker er ekte, morsomme – og flere av teknikkene kan du selv ta i bruk- med det samme. Nils Petter har vært både gründer og med-gründer i selskaper som Nordskar&Thorkildsen, Leo Burnett, New Media Science (idag Bouvet), Virtual Garden, m.fl. Med sin allsidige erfaring fra svært mange bransjer, inkludert innen teknologi, er Nils Petter også et trygt og morsomt valg som konferansier for både store og små konferanser.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Nils Petter Nordskar

Lykkes med idéer. Teknikkene som sikrer deg gjennomslag - om og om igjen.

Er du på jakt etter et morsomt og kreativt foredrag om å selge inn og lykkes med å presentere prosjekter, idéer, planer, osv? Som peker på klassiske snubletråder – kommer med enkle knep for å unngå dem og øker sjansene for at tilhørerne applauderer? Nils Petter Nordskar har skrevet en bok om dette. Han snakker om hvor viktig det er å ta vare på de gode idéene, og gir publikum gode historier, smarte og effektive tips til forberedelser, oppbygging av innhold og om å lykkes med å få gjennomslag.

Få fart på idéutviklingen med en Kreativ Workshop

Nils Petter Nordskar har kjørt over 1000 idé-presentasjoner med suksess, og ikke minst - idéutviklings-workshops for virksomheter, redaksjoner, kulturinstitusjoner og en rekke av sine byråkunder opp gjennom årene. Opplegget tilpasses ditt program og kan kjøres fra en hel dag til et par timer. Målet kan være å bli inspirert og ha det morsomt sammen, eller å utvikle faktiske idéer som kan tas videre etter gjennomført workshop.

Talerlisten mener

Nils Petter Nordskar er en av Norge mest erfarne innen reklame og kommunikasjon, noe som kommer tydelig fra når han deler raust av sine kunnskaper. Han er en engasjerende og morsom historieforteller og en ærlig og konstruktiv rådgiver. Et foredrag med Nils Petter Nordskar er en oppvisning i historiefortelling og fullt av læring og refleksjon. Nils Petter Nordskar er jordnær, konkret og klok - og hans foredrag og workshops holder høy kvalitet.

2024 © Talerlisten AS