Nils Petter Nordskar

Nils Petter Nordskar

Tekstforfatter, kreativ rådgiver og gründer

Fra 22.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nils Petter Nordskar

Nils Petter er en av reklamebransjens største profiler og en ekte seriegründer. I dag jobber han med egne prosjekter, og som kreativ rådgiver på StartupLab i Forskningsparken. Han har vunnet alt som kan vinnes av kreative priser og utmerkelser og er kjent for å bruke et enkelt og forståelig språk i sine tekster – og i møtet med mennesker. Han startet reklamebyrået Nordskar & Thorkildsen AS, som ble solgt til Leo Burnett. Han er en av gründerne i et av Norges første Internett-selskaper, New Media Science (nå børsnoterte Bouvet) – i dag er han forfatter/foredragsholder – og kreativ strateg og konseptutvikler innen reklame og digital forretningsutvikling. Nils Petters foredrag handler mest av alt om hvordan mennesker oppnår suksess og fremgang, gjennom å lykkes med å påvirke og overbevise andre. Han snakker om idéutvikling og presentasjonsteknikk, men er vel så opptatt av alle de gode forberedelsene, før idéene kommer på bordet og skal selges inn med suksess.

Foredrag med Nils Petter Nordskar

Lykkes med idéer. Bli flinkere til å presentere!

Er du på jakt etter et morsomt og kreativt foredrag om å selge inn og lykkes med å presentere prosjekter, idéer, planer, osv? Som peker på klassiske snubletråder – kommer med enkle knep for å unngå dem og øker sjansene for at tilhørerne applauderer? Nils Petter Nordskar har skrevet en bok om dette. Han snakker om hvor viktig det er å ta vare på de gode idéene, og gir publikum gode historier, smarte og effektive tips til forberedelser, oppbygging av innhold og om å lykkes i møtet med tilhørerne.

Få fart på idéutviklingen med en Kreativ Workshop

Nils Petter Nordskar har kjørt over 1000 idé-presentasjoner med suksess, og ikke minst - idéutviklings-workshops for virksomheter, redaksjoner, kulturinstitusjoner og en rekke av sine byråkunder opp gjennom årene. Opplegget tilpasses ditt program og kan kjøres fra en hel dag til et par timer. Målet kan være å bli inspirert og ha det morsomt sammen, eller å utvikle faktiske idéer som kan tas videre etter gjennomført workshop.

Nils Petter Nordskar har 2 vurderinger

Stein Arne Nistad

12. oktober 2016

Itera Norge AS og Forlaget SenorC

6

Nils Petter Nordskar er en på alle måter begavet fyr. Han besitter en unik erfaring og kunnskap som gjør han klok – samtidig som han evner å henge med på den faglige utviklingen inne kommunikasjon, markedsføring og teknologi. I tillegg har han formidlingsevne av de skjeldne hvor hans ledige form, humor, ro, innsikt og naturlige autoritet gjør at du lytter – enten du vil eller ei. Han er rett og slett god, edel årgang av høyeste kvalitet.

Ole Magnus Grønli

12. oktober 2016

Kartverket

6

Nils Petter er en likanes kar, reflektert, innovativ og lyttende. Han har evne til å engasjere, begeistre og utfordre. Som foredragsholder: Tipp, topp, tommel opp!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS