Øivind Breen

Strategisk provokatør

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Øivind Breen

Et kritisk og alternativt blikk på ting er Øivind sitt varemerke. Inspirasjon. Provokasjon. Aha-opplevelser. Ettertanke. «Mitt mål er å åpne dører», sier han, «eksakt kunnskap kommer ikke fra foredrag, men inspirasjon til å tenke nytt kan gjøre det.» Øivind har bakgrunn fra strategi, ledelse og utøvelse innen kreative yrker som premiert tekstforfatter, kreativ leder, strategisk leder, merkevarebygger, reklamefilmregissør og gründer. I tillegg har Øivind fire år som leder av to ulike arkitektkontorer samt vært rådgiver i designbyrå. Øivind er tilknyttet Copenhagen Institute for Future Studies – der fremtidsstudier og scenariotenking er sentralt.

Foredrag

Et inspirerende potpurri om strategier innen ledelse.

Foredraget berører: - Forskjellen på visjonær tenking og opportunistisk tenking. - Forholdet mellom hvorfor, hvordan og hva (Norges svar på Simon Sinek?.:)… - Hvordan kontekst skaper motivasjon for adferd og aktiviteter, om å forstå sammenheng mellom funksjon(alitet), følelser og estetikk. - En logisk erkjennelse: Der det ikke er forskjeller, er det likhet. Likhet er dyrt, men lettvint....

Nye arbeidsformer og betydning for næringseiendom.

Enten du eier, leier, tegner, utvikler eller planlegger...

Ikke bli med på hypen...teknologi er et virkemiddel.

Det er fem økonomier innen ny teknologi: - utviklerne - investorene - selgerne - snylterne - og alle oss som skal betale regninga for de fire andre... Om å styre de strategiske mandat for bruk av ny teknologi og få mer nytte av alt det fantastiske som skjer

Kreative prosesser er styrt kaos

Det er ikke noe mytisk og mystisk, men kreative prosesser har sin black box...

Hvis du tror du er interessant er slaget tapt

En innføring i presentasjonsteknikk der det ikke er "du" som er budskapet, men "budskapets relevans for den du snakker til". Teknikker. Huskeregler. Metodikk. Vurdering av målgrupper.

Øivind Breen har 2 vurderinger

Jan Morten Drange

18. juli 2017

ANFO

6

Jeg kjenner Øivind gjennom mange år. Både som tidligere kollega og ikke minst som samtalepartner og samarbeidspartner jevnlig. Øivind er en mann som trives på scenen. Han har også en egen evne til å «ta» rommet når han har ordet, enten det som foredragsholder eller i en samtale. Med sin bakgrunn både fra den kreative siden og den mer strategiske, har han solid bakgrunn for sine velformulerte betrakninger. Det er kloke tanker denne karen presenterer på sin svært engasjerte og sjarmerende måte. I min jobb har jeg gleden av å høre mange gode foredragsholdere jevnlig. Øivind er definitivt blant de aller beste.

Victor Barrera

15. juli 2017

Place

6

Øivind er et fyrverkeri av en foredragsholder. Om du eller dine kollegaer vil få inspirasjon og kunnskap om å bygge merkevare med sjel, er Øivind mannen som skal holde et foredrag for dere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS