Øivind Breen

Inspirator. Endring. Fremtidens kontor.

Fra 25.000,- per foredrag

Fra 35.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Øivind Breen

Kontoret etter korona. Kontoret etter det igjen. Øivind snakker om det nye økosystemet kontoret er en del av. De hybride løsninger. Hvordan teknologi og vilje til mobilitet endrer alt. Hvordan kontoret inntar en ny og enda viktigere rolle – der samhold, samspill, samarbeid og sosialisering spiller første rolle. Energi. Entusiasme. Nytenking. Nye perspektiver. Ettertanke. Undring. Ord. Tydelighet. Vil dere ha et kick for å se ting annerledes, inspireres til nytenking eller løfte perspektivet på deres egen virksomhet – lete etter hvorfor eller why? Det er mitt i min gate. Jeg har drevet endringsledelse siden 1995. Gjort rett og galt. Fiasko og suksess. Jeg har drevet med strategisk tydelighet som leder, rådgiver og tekstforfatter. Jeg elsker strategi og har en lidenskap for nye tanker. Men er i opposisjon.

Foredrag med Øivind Breen

Kontoret etter korona - hva skjer?

Endring. Utvikling. Revolusjon eller evolusjon? Mange har pusset opp inngangspartiene. Justert på fasadene. Flikket på det ytre. Noen har tatt steget og er i reell endring. De ytterst få går foran. De er fanebærere i denne revolusjonen. Inspiratorer og tenkere. Equinor har laget personas av egne medarbeidere - for å tilpasse arbeidshverdagen til den enkeltes beste. Entra snakker om kontoret som en destinasjon. En revolusjon er på vei. Den har med seg teknologien på laget.

Den nye arbeidshverdagen. Fremtidens kontor må løse det teknologien ikke klarer.

Digitalisering og teknologi driver revolusjonen framover. Arbeidsplassens fremtid endres. Hvordan kan teknologien løse enda flere utfordringer? Det nye kontorets rolle er den samlende. Den som skaper samhold. Den som sikrer plass for å skape sammen. Det nye kontoret har en tydelig hovedoppgave! Det må levere en ny, spesialisert funksjon. ...det må være digitaliseringens myke side.

Kundereisen og tjenestedesign. Fra 80-tallet til i dag

Øivind trekker trådene innen tjenestedesign fra SAS på 80-tallet til 2021. Å bryte opp pakken, forstå målgruppene og designe en tjenesteleveranse-prosess som skaper de riktige kundeopplevelser krever ikke bare strategisk tydelighet, men en bred innsikt og forståelse innen kommunikasjon, forretning og forbrukeradferd.

Strategisk tydelighet er nøkkelen til den nye hverdagen

Det handler ikke om varm luft eller tåkeprat. Det handler heller ikke om svevende livsfilosofi. Uten svaret på hvorfor er dere en tilfeldighet. Til ettertanke. Inspirerende. Mange eksempler fra Breen sine år som kreativ og rådgiver...

Er dere selvgode og komfortable, resignerte, hyperaktive eller lykkelige?

Om kultur og virksomheters energi. Alle vet at kultur spiser strategi til frokost, men hva kjennetegner om dere er selvgode, resignerte, hyperaktive eller balanserte? Hva betyr det? Hva skjer? Hva kan gjøres? Å forløse konkurransekraft og menneskers energi betinger en retning som forstås og skaper stolthet.

Øivind Breen har 7 vurderinger

Bernt Sørlie

13. desember 2019

Dahle og Sørlie Eiendom AS

Øivind har stor faglig tyngde og erfaring som han er svært flink til å formidle på en enkel og engasjerende måte. Han har ikke fasiten, og det er det ingen som har, men får oss til å tenke selv på en kreativ og positiv måte. Vi vil engasjere Øivind ytterligere i strategiarbeid med næringseiendom.

Petter Mellquist

13. mars 2019

Biovac Environmental Technology AS

6

Jeg har opplevd Øivind i alt fra CEO-samtaler «down to earth», til engasjerende miniutgave av strategisprint med høyt tempo og flammende konseptpresentasjoner tilpasset vår teknologi, kompetanse og ambisjoner. Øivind evner med god dialog og diskusjon å plukke ambisjoner og målsettinger fra hverandre for deretter å sette det sammen igjen på en logisk og troverdig måte. Øivind er en dyktig og ærlig foredragsholder som varmt kan anbefales.

Anders L Farberg

12. mars 2019

KLP Eiendom

6

Øivind Breen leverte et flammende foredrag som inspirerte oss, og hjalp oss med å tenke på hvordan vi bør arbeide for å møte kundenes behov i fremtiden. Vi satte pris på hans evne til å vise nye impulser i eiendomsbransjen med konkrete eksempler, og hans kritiske sans i spørsmål om hvilke faktorer som er avgjørende for å være en dynamisk og kundeorientert gårdeier.

Daniel Vadet Hansen

12. mars 2019

Admincontrol

6

I forbindelse med en strategisamling der Øyvind Breen var en av tilretteleggerne, holdt han flere innlegg, blant annet et meget engasjerende foredrag innledningsvis for å få alles oppmerksomhet og engasjement. Det fungerte meget bra. Øyvind skaper entusiasme og begeistring, og har fantastiske evner til å formidle og fortelle historier. Han er kunnskapsrik, direkte og utfordrende, men samtidig åpen og lydhør for andres innspill og meninger. Mitt inntrykk er at alle som deltok var meget fornøyde med Øyvind. Klar anbefaling.

Frode Sporsheim, Salgssjef

12. mars 2019

Fora Form AS, Norge, Lammhults Design Group, Sverige

6

Øyvind Breen hadde et kort, intens, spennende og engasjerende foredrag for oss i Fora Form. Publikum var forhandler, interiørarkitekter, sluttkunder innenfor interiør av offentlig miljøer. Han engasjerte og fikk alle til å lytte. Tilbakemeldingen var meget god og alle mente det var godt å høre mer og det var på tide at det var noen som ga en mottvekt til «free seating, clean desk. Anbefles på det sterkeste. Vi vil gjerne engasjere Øyvind flere ganger.

Jan Morten Drange

18. juli 2017

ANFO

6

Jeg kjenner Øivind gjennom mange år. Både som tidligere kollega og ikke minst som samtalepartner og samarbeidspartner jevnlig. Øivind er en mann som trives på scenen. Han har også en egen evne til å «ta» rommet når han har ordet, enten det som foredragsholder eller i en samtale. Med sin bakgrunn både fra den kreative siden og den mer strategiske, har han solid bakgrunn for sine velformulerte betrakninger. Det er kloke tanker denne karen presenterer på sin svært engasjerte og sjarmerende måte. I min jobb har jeg gleden av å høre mange gode foredragsholdere jevnlig. Øivind er definitivt blant de aller beste.

Victor Barrera

15. juli 2017

Place

6

Øivind er et fyrverkeri av en foredragsholder. Om du eller dine kollegaer vil få inspirasjon og kunnskap om å bygge merkevare med sjel, er Øivind mannen som skal holde et foredrag for dere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS