Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Øivind Breen

Inspirator og provokatør

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Øivind Breen

Energi. Entusiasme. Provokasjon. Nytenking. Nye perspektiver. Ettertanke. Undring. Ord. Tydelighet. I det området der… Vil dere ha et kick for å se ting annerledes, inspireres til nytenking eller løfte perspektivet på deres egen virksomhet – lete etter hvorfor eller why? Det er mitt i min gate. Jeg har drevet endringsledelse siden 1995. Gjort rett og galt. Fiasko og suksess. Jeg har drevet med strategisk tydelighet som leder, rådgiver og tekstforfatter. Jeg elsker strategi og har en lidenskap for nye tanker. Men er i opposisjon. Skeptisk til buzzwords og knefall for tendenser. Skeptisk til prognoser og snyltere som spår en fremtid de skal selge 🙂 Alle mine foredrag skreddersys og jeg er fleksibel i tilnærming. Foredragene 1-5 er derfor veiledende.

Foredrag med Øivind Breen

Ut og stjæle identiteter. Er nytt navn og ny design same shit, new wrapping?

Hva skjer når vi pynter på sannheten? Hva skjer i kunderelasjoner? I ledelsen? Ved strategiske valg? Internt? Når kritiske situasjoner oppstår? Vy og Equinor endrer navn og identitet for å stå for noe nytt. Det gjenstår å se sannheten i det. Tusenvis av virksomheter selger noe de enten ikke er eller noe de ønsker å bli.

Prosessen med utvikling starter med å forstå hva man er

Relevante eksempler. Betraktninger. Løsninger. Inspirasjon. Inkludert historien om Kodak eller hvordan det du er best på tar livet av deg. Kodak hadde alt. De hadde visjoner, kvaliteter og et brand uten sidestykke. Så. Plutselig i januar 2012 var det slutt. Hva skjer når du omgir deg av slagord uten betydning og lar visjoner være pynt til fest? Og hvordan burde dere gå fram?

Alle snakker om fremtidens arbeidsformer, men

Har du hørt om clean desk og free seating? Eller såkalt arealeffektivitet? Jeg forteller sannheten om vår tids kontra-produktive ideer om mennesker og arbeid. Dette er et nødvendig foredrag for dere som skal flytte eller endre arbeidsplassens design. Tema er også perfekt egnet for workshop.

Om å finne organisasjonens "hvorfor"..

Det handler ikke om varm luft eller tåkeprat. Det handler heller ikke om svevende livsfilosofi. Uten svaret på hvorfor er dere en tilfeldighet. Til ettertanke. Inspirerende. Mange eksempler fra Breen sine år som kreativ og rådgiver...

Er dere selvgode og komfortable, resignerte, hyperaktive eller lykkelige?

Om kultur og virksomheters energi. Alle vet at kultur spiser strategi til frokost, men hva kjennetegner om dere er selvgode, resignerte, hyperaktive eller balanserte? Hva betyr det? Hva skjer? Hva kan gjøres? Å forløse konkurransekraft og menneskers energi betinger en retning som forstås og skaper stolthet.

Øivind Breen har 7 vurderinger

Bernt Sørlie

13. desember 2019

Dahle og Sørlie Eiendom AS

Øivind har stor faglig tyngde og erfaring som han er svært flink til å formidle på en enkel og engasjerende måte. Han har ikke fasiten, og det er det ingen som har, men får oss til å tenke selv på en kreativ og positiv måte. Vi vil engasjere Øivind ytterligere i strategiarbeid med næringseiendom.

Petter Mellquist

13. mars 2019

Biovac Environmental Technology AS

6

Jeg har opplevd Øivind i alt fra CEO-samtaler «down to earth», til engasjerende miniutgave av strategisprint med høyt tempo og flammende konseptpresentasjoner tilpasset vår teknologi, kompetanse og ambisjoner. Øivind evner med god dialog og diskusjon å plukke ambisjoner og målsettinger fra hverandre for deretter å sette det sammen igjen på en logisk og troverdig måte. Øivind er en dyktig og ærlig foredragsholder som varmt kan anbefales.

Anders L Farberg

12. mars 2019

KLP Eiendom

6

Øivind Breen leverte et flammende foredrag som inspirerte oss, og hjalp oss med å tenke på hvordan vi bør arbeide for å møte kundenes behov i fremtiden. Vi satte pris på hans evne til å vise nye impulser i eiendomsbransjen med konkrete eksempler, og hans kritiske sans i spørsmål om hvilke faktorer som er avgjørende for å være en dynamisk og kundeorientert gårdeier.

Daniel Vadet Hansen

12. mars 2019

Admincontrol

6

I forbindelse med en strategisamling der Øyvind Breen var en av tilretteleggerne, holdt han flere innlegg, blant annet et meget engasjerende foredrag innledningsvis for å få alles oppmerksomhet og engasjement. Det fungerte meget bra. Øyvind skaper entusiasme og begeistring, og har fantastiske evner til å formidle og fortelle historier. Han er kunnskapsrik, direkte og utfordrende, men samtidig åpen og lydhør for andres innspill og meninger. Mitt inntrykk er at alle som deltok var meget fornøyde med Øyvind. Klar anbefaling.

Frode Sporsheim, Salgssjef

12. mars 2019

Fora Form AS, Norge, Lammhults Design Group, Sverige

6

Øyvind Breen hadde et kort, intens, spennende og engasjerende foredrag for oss i Fora Form. Publikum var forhandler, interiørarkitekter, sluttkunder innenfor interiør av offentlig miljøer. Han engasjerte og fikk alle til å lytte. Tilbakemeldingen var meget god og alle mente det var godt å høre mer og det var på tide at det var noen som ga en mottvekt til «free seating, clean desk. Anbefles på det sterkeste. Vi vil gjerne engasjere Øyvind flere ganger.

Jan Morten Drange

18. juli 2017

ANFO

6

Jeg kjenner Øivind gjennom mange år. Både som tidligere kollega og ikke minst som samtalepartner og samarbeidspartner jevnlig. Øivind er en mann som trives på scenen. Han har også en egen evne til å «ta» rommet når han har ordet, enten det som foredragsholder eller i en samtale. Med sin bakgrunn både fra den kreative siden og den mer strategiske, har han solid bakgrunn for sine velformulerte betrakninger. Det er kloke tanker denne karen presenterer på sin svært engasjerte og sjarmerende måte. I min jobb har jeg gleden av å høre mange gode foredragsholdere jevnlig. Øivind er definitivt blant de aller beste.

Victor Barrera

15. juli 2017

Place

6

Øivind er et fyrverkeri av en foredragsholder. Om du eller dine kollegaer vil få inspirasjon og kunnskap om å bygge merkevare med sjel, er Øivind mannen som skal holde et foredrag for dere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS