Ole Fredrik Norbye

Ole Fredrik Norbye

Jazzkonsulent med lidenskap for kreativitet

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ole Fredrik Norbye

Kreativitet blir regnet som en av de viktigste egenskapene en bedrift må ha for å kunne konkurrere i den digitale tidsalder. I Norbyes foredrag vil du få belyst temaer som kreativitet og ledelse med spennende musikalske innslag og eksempler. Norbye er en av landets fremste pianister og har spilt med mange av landet største artister i tillegg til utallige konserter med egne prosjekter og han er tilknyttet flere landets ledende musikkinstitusjoner. Han har også en MBA i ledelse og har som konsulent hjulpet en rekke bedrifter med å sette kreativitet på agendaen. Sammensettingen av disse fagfeltene gjør at han representerer en helt unik fagbredde. I sine foredrag kombinerer han disse for å lage unike og spennende opplevelser og ser på hva næringslivet kan lære om kreativitet, samarbeid og ledelse fra musikkens verden. Humor, faglig tyngde og levende musikk er sentrale elementer i hans foredrag og skaper en unik ramme for ditt arrangement!

Foredrag med Ole Fredrik Norbye

Jazz og kaos

Hvordan skal ledere og medarbeidere forholde seg til kaos? Hverdagen handler ofte om kjappe omstillinger, komplekse situasjoner og kaotiske tilstander. Midt oppi dette er det man har sitt handlingsrom. Ved å bruke eksempler fra jazz og samspill i musikken peker Norbye på hvordan man kan håndtere dette som enkeltperson og i grupper også i andre situasjoner for å fremme nytenkning og innovasjon. Du vil lære hvordan komplekse situasjoner kan forenkles og skape nye ideer.

Det kreative samspill

Hva om arbeidsplassen din fungerte mer som et jazzband? Med utgangspunkt i samspill fra jazzen verden viser Norbye hvordan man på arbeidsplassen kan bli bedre til å samarbeide, forløse de innovative mulighetene hos ansatte og få en morsommere arbeidsplass. Vitenskapelig innovasjonsteori veves sammen med musikk og man får et innblikk i hva næringslivet kan lære fra en kunstform som har satset på innovasjon lenge før både Apple og Google, nemlig jazzmusikken.

Den lekende musikken

Improvisasjon har alltid vært til stede i musikken. Gjennom musikk og foredrag vil Norbye ta publikum med på en humørfylt vandring gjennom improvisasjonens historie. Norbye vil være innom ulike improvisatoriske stilarter som blues og jazz, men også vise hvordan klassiske komponister som Beethoven, Chopin og Bach brukte improvisasjon. Norbye vil også fremføre kjent populærmusikk og vise hvordan improvisasjon også kan benyttes i en slik setting.

En musikers disiplin - selvledelse

Hva kreves for å nå sine mål? Veien mot å bli profesjonell musiker er lang. Ofte er det snakk om tusenvis av øvingstimer. Med erfaring fra sitt virke som musiker og pedagog forteller Norbye om hvordan man kan lede seg selv mot å nå mål, gjøre seg i stand til å mestre endring og stadig bli bedre. Du vil lære praktiske verktøy for hvordan du kan øke din kompetanse gjennom selvledelse og hvordan selvledelse hos ansatte kan skape konkurransefortrinn for din bedrift.

Tilpasset foredrag

Norbye har også samarbeidet med ulike kunder og konsulentfirma der han skreddersyr foredraget og vinklingen etter spesifikke problemer eller tema. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker dette.

Kurs med Ole Fredrik Norbye

Hva er kreativitet og hvordan kan det læres?

Dagskurs der fagfeltet kreativitet blir belyst gjennom morsomme eksempler og fortellinger. I tillegg legges det opp til workshop der deltagerne lærer å bli mer kreative og se på seg selv om som kilder til ny kunnskap og løsninger.

Ole Fredrik Norbye har 2 vurderinger

Randi Garmann Lønrusten

7. desember 2018

Innoco AS

6

Ole Fredrik er kunnskapsrik, morsom og engasjerende. Han er flink til å lage koblinger mellom fagfelt og bidrar med kreativitet og musikalsk tyngde. Jeg kan anbefale Ole Fredrik som en positivt nysgjerrig og innovativ stemningsskaper.

Tor Mesøy

5. mai 2017

Agnus Consulting

6

Ole Fredrik har bidratt til flere ledelsesseminar som jeg har levert til organisasjoner av ulike typer. Han har en helt egen og minneverdig stil og fremfører innsiktsfulle poeng med lun humor og varme. Ole Fredrik hjalp for eksempel flere av lederne mine til å se betydningen av å ta ansvar fra kvalitet helt fra starten av. ikke ved å gjøre kvalitetskontroll og «reparere» leveransene etter at de var fullført. Ole Fredrik får fram slike poeng ved å trekke kreativt på sin kompetanse og erfaring som musiker og pedagog. I tillegg skaper han en helt egen stemning ved å starte og avslutte sine seminar med vakker musikk. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS