Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Ole Fredrik Norbye

Ole Fredrik Norbye

Jazzkonsulent med lidenskap for kreativitet

Fra 20.000,- per foredrag

Fra 25.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Ole Fredrik Norbye

Ole Fredrik er en erfaren foredragsholder som belyser kreativitet og ledelse med spennende musikalske innslag og eksempler. Kreativitet blir regnet som en av de viktigste egenskapene en bedrift må ha for å kunne konkurrere i den digitale tidsalder. Ole Fredrik gir bedrifter og organisasjoner verktøy og tips til hvordan de kan utnytte det kreative potensialet som ligger hos de ansatte. Han er en av landets fremste pianister og er tilknyttet flere landets ledende musikkinstitusjoner. Videre har han også en MBA i ledelse og har som konsulent hjulpet en rekke bedrifter med å sette kreativitet på agendaen. Sammensettingen av disse fagfeltene gjør at han representerer en helt unik fagbredde. I sine foredrag kombinerer han disse for å lage unike og spennende opplevelser og ser på hva næringslivet kan lære om kreativitet, samarbeid og ledelse fra musikkens verden. Humor, faglig tyngde og levende musikk er sentrale elementer i hans foredrag og skaper en unik ramme for ditt arrangement!

Foredrag med Ole Fredrik Norbye

En kreativ hverdag

I møte med stadig endringer og digitalisering er kreativitet et av de fremste konkurransefortrinnene en bedrift kan ha. Men hva er det egentlig? Er det slik at alle er kreative og kan man bli mer kreativ? I dette foredraget viser Ole Fredrik konkrete verktøy for hvordan man kan forløse det kreative potensiale hos ansatte og i tillegg hvordan man kan ha det mer gøy på jobben!

Jazz og improvisasjon i organisasjoner

Hva om arbeidsplassen din fungerte mer som et jazzband? Med utgangspunkt i samspill fra jazzen verden viser Ole Fredrik hvordan man på arbeidsplassen kan bli bedre til å samarbeide, forløse de innovative mulighetene hos ansatte og få en morsommere arbeidsplass. Vitenskapelig innovasjonsteori veves sammen med musikk og man får et innblikk i hva næringslivet kan lære fra en kunstform som har satset på innovasjon lenge før både Apple og Google, nemlig jazzmusikken.

Den lekende musikken

Improvisasjon har alltid vært til stede i musikken. Gjennom musikk og foredrag vil Ole Fredrik ta publikum med på en humørfylt vandring gjennom improvisasjonens historie. Han vil være innom ulike improvisatoriske stilarter som blues og jazz, men også vise hvordan klassiske komponister som Beethoven, Chopin og Bach brukte improvisasjon. Norbye vil også fremføre kjent populærmusikk og vise hvordan improvisasjon kan benyttes i en slik setting.

Det er ikke nok med gode ideer...

Det finnes mange frustrere mennesker. Mennesker med ideer og tanker om hvordan ting kunne vært annerledes, men som aldri blir hørt på. Sannheten er dessverre at gode ideer alene ikke er godt nok. De må settes ut i live dersom de skal ha en verdi. I dette foredraget viser Ole Fredrik hvordan du kan få realisert flere av dine ideer og tanker. Du får konkrete råd til hvordan du kan være en god ambassadør for dine ideer og hvordan ansatte kan hjelpe hverandre i denne prosessen.

Kreativitet i offentlig sektor

Ole Fredrik har forsket på hvordan kreativitet forvaltes i offentlig sektor. Han kommer med konkrete råd om hvordan ledere kan forvalte ansattes kreativitet på en mer effektiv måte. Videre peker han på hvordan ansatte kan forløse mer av sin kreativitet innenfor de rammebetingelsene man møter på sin arbeidsplass. Foredraget passer godt for offentlige etater og kontorer som ønsker å jobbe med kreativitet og innovasjon.

Kurs med Ole Fredrik Norbye

Hva er kreativitet og hvordan kan det læres?

Dagskurs der fagfeltet kreativitet blir belyst gjennom morsomme eksempler og fortellinger. I tillegg legges det opp til workshop der deltagerne lærer å bli mer kreative og se på seg selv om som kilder til ny kunnskap og løsninger. Perfekt for teambuilding og som introduksjon til større innovasjonsprosjekter. Dette er et kurs som passer for grupper med 4 - 150 deltagere.

Ole Fredrik Norbye har 3 vurderinger

Eva C. Backer

3. desember 2020

Helse Vest IKT

6

Noen ganger treffer man personer man umiddelbart ønsker var en del av den innerste vennekrets. Ole Fredrik er svært kunnskapsrik, har et fantastisk humør som trengte gjennom Teams- skjermen som om vi satt i samme rom, og en evne til å presentere empiri på en forbilledlig lett og engasjerende måte. Vi i Helse Vest IKT, Seksjon for innovasjon, hadde gleden av et foredrag med Ole Fredrik nå i høst som traff oss og våre oppgaver svært godt. Vi gleder oss til å treffes igjen.

Randi Garmann Lønrusten

7. desember 2018

Innoco AS

6

Ole Fredrik er kunnskapsrik, morsom og engasjerende. Han er flink til å lage koblinger mellom fagfelt og bidrar med kreativitet og musikalsk tyngde. Jeg kan anbefale Ole Fredrik som en positivt nysgjerrig og innovativ stemningsskaper.

Tor Mesøy

5. mai 2017

Agnus Consulting

6

Ole Fredrik har bidratt til flere ledelsesseminar som jeg har levert til organisasjoner av ulike typer. Han har en helt egen og minneverdig stil og fremfører innsiktsfulle poeng med lun humor og varme. Ole Fredrik hjalp for eksempel flere av lederne mine til å se betydningen av å ta ansvar fra kvalitet helt fra starten av. ikke ved å gjøre kvalitetskontroll og «reparere» leveransene etter at de var fullført. Ole Fredrik får fram slike poeng ved å trekke kreativt på sin kompetanse og erfaring som musiker og pedagog. I tillegg skaper han en helt egen stemning ved å starte og avslutte sine seminar med vakker musikk. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS