Ole fredrik Norbye

Ole Fredrik Norbye

Kreativitet, forvaltning av kreativitet, problemløsning og samarbeid

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ole Fredrik Norbye

Opplev en unik foredragsholder som vil transformere din bedrifts tilnærming til kreativitet! Kreativitet handler ikke primært om form, farger eller kunst – men om vår evne til å løse problemer på nye måter. Norbye, er førstelektor i musikk og anerkjent som en av landets fremste eksperter på kreativitet. Hans foredrag tilbyr ikke bare teori, men også praktiske verktøy for å frigjøre det kreative potensialet blant dine ansatte.

Med en imponerende kombinasjon av å være en ledende jazzpianist og inneha en MBA i ledelse, bringer Norbye en unik dynamikk til sitt foredrag. Han har ikke bare teoretisk kunnskap, men også praktisk erfaring fra kreative uttrykksformer. Dette gjør hans tilnærming til kreativitet ikke bare inspirerende, men også praktisk og relevant for dagens arbeidsliv.

Gjennom sjenerøs deling av sin kunnskap gjennom skriving, foredrag, podcast- og TV-opptredener, har Norbye etablert seg som landets fremste formidler av kreativitet. Han tar deg med på en reise gjennom forskningens nyeste funn innen kreativitetsfeltet, og gjør det på en underholdende og engasjerende måte.

Norbyes foredrag er ikke bare faglig solide, men også underholdende. Han kombinerer humor, faglig tyngde og levende musikk for å skape en unik opplevelse for ditt arrangement. Med muligheten til å bookes med eller uten flygel, tilpasser han seg dine behov for å levere en opplevelse skreddersydd for å utforske verdens viktigste lederegenskap: kreativitet!

Gjør ditt arrangement minneverdig med Ole Fredrik Norbye – han byr på foredrag som inspirerer til kreativitet, samarbeid og effektiv ledelse.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Ole Fredrik Norbye

Fuglebæsj, mentale skylapper og andre irriterende problemer

De fleste støter på mange problemer i løpet av en dag. Mange av disse kan løses ved å bruke tidligere erfaringer. Noen problemer har aldri blitt løst før. De krever at du ser på problemene på helt nye måter, slik at du kan finne nye løsninger. Ole Fredrik viser hvordan du kan endre tilnærmingen og gir eksempler på enkeltpersoner og team som har snudd opp ned på problemer og dermed klart å finne løsninger ingen har tenkt på før.

Tenk om jeg jobbet i et jazzband!

Jazz handler om improvisasjon og kreativitet. Det handler om kunne ta ting på sparket og gjøre hverandre gode. Dette er egenskaper som bedrifter kan bruke for å bli mer lønnsomme og skape et bedre arbeidsmiljø. I dette foredraget bruker Ole Fredrik sin bakgrunn som jazzpianist og viser hvordan din bedrift kan bruke prinsipper fra jazzens verden inn i arbeidshverdagen. Resultatet kan bli at arbeidshverdagen kan bli litt mindre rutinepreget og mer som en levende jamsession der alle ansatte kan få bidra med sitt unike kreative bidrag.

Kreativitet - det sosiale superlim

Når mennesker jobber sammen med å løse problemer knyttes det sterke bånd. Ole Fredrik viser hvordan kreativitet kan bygge sterkere team og hvordan kreativitet skaper en bedre arbeidshverdag. Ansatte som bruker sin kreativitet på arbeidsplassen, er nemlig mer lojale mot arbeidsgiver og opplever større trivsel på jobben. De fleste som bytter jobb gjør det fordi de ikke får nok utfordringer og personlig utvikling. Hvis du ønsker å skape en god kultur på arbeidsplassen samtidig som du får løst faglige problemer på nye måter er kreativitet nøkkelen til dette. I dette foredraget viser Ole Fredrik hvordan det å satse på kreativitet kan skape positive ringvirkninger for din organisasjon.

Kreativitet 2.0: Kreativitet i møte med AI

Tradisjonelt har begrepet "kreativitet" vært assosiert med menneskelig tankevirksomhet, følelser og originalitet.Men hva skjer når AI kan overta mange av arbeidsoppgavene som «kreative mennesker» hadde før? Blir vår evne til å skape nye løsninger overflødig? I dette foredraget viser Ole Fredrik at AI slettes ikke er en trussel mot menneskelig kreativiteten, men at AI er en kraftig alliert som gir muligheter til å tenke utenfor boksen, bryte ned grenser og skape på måter vi aldri har forestilt oss før. AI er ikke enden på kreativitet - men skaper en helt ny verden av muligheter.

Byråkratiske pannekaker – kreativitet i offentlig sektor

Den første pannekaka du steker blir sjelden bra. Slik er det også med ideer. De trenger tid for å utvikle seg. Man hva om skattebetalerne har betalt for pannekaka? Da kan man vel ikke kaste den? Ole Fredrik har i sin mastergrad forsket på hvordan kreativitet forvaltes i offentlig sektor. Han kommer i dette foredraget med konkrete råd om hvordan ledere kan forvalte ansattes kreativitet på en mer effektiv måte. Videre peker han på hvordan ansatte kan forløse mer av sin kreativitet innenfor de rammebetingelsene man møter på sin arbeidsplass. Foredraget passer godt for offentlige etater og kontorer som ønsker å jobbe med kreativitet og innovasjon.

Kurs med Ole Fredrik Norbye

Hva er kreativitet og hvordan kan det læres?

Dagskurs der fagfeltet kreativitet blir belyst gjennom morsomme eksempler og fortellinger. I tillegg legges det opp til workshop der deltagerne lærer å bli mer kreative og se på seg selv om som kilder til ny kunnskap og løsninger. Perfekt for teambuilding og som introduksjon til større innovasjonsprosjekter. Dette er et kurs som passer for grupper med 4 - 150 deltagere.

2024 © Talerlisten AS