Ole Martin Ihle

Programskaper, forfatter og sosialantroplog

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ole Martin Ihle

Sammen med Harald Eia står Ole Martin Ihle bak TV-program som Hjernevask, Brille og Sånn er Norge, samt flere bøker, blant annet «Mysteriet Norge». Det er med bakgrunn i denne boka og «Sånn er Norge» at Ole Martin Ihle holder populærvitenskapelige foredrag om det norske samfunnet, den norske velferdsstaten og hvordan Norge har fått posisjonen som et av verdens beste land å bo i. Ole Martin Ihle har en rik utdannings- og erfaringsbakgrunn som han bygger sine foredrag på: Masterstudier i sosialantropologi, inkludert feltarbeid i Harlem, New York, bachelorstudier i sosialantropologi og mellomfag og storfag i musikkvitenskap.

Ole Martin Ihle kan derfor også sette sammen foredrag om ulike sider av det norske samfunnet, sett med sosialantropologens briller. Publikum vil her sitte igjen med ny kunnskap og nye perspektiver, formidlet med en blanding av fakta og humor. Hans kunnskap og erfaring kan også komme til bruk i en konferansier-rolle, der han kan snakke om ulike temaer i mellom foredrag og andre innslag. Ta kontakt for å diskutere hvordan Ole Martin Ihle kan brukes som foredragsholder eller konferansier på ditt arrangement.

 

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Ole Martin Ihle

Det elleville 80-tallet

Ingen tiår er så gjenkjennelig som 80-tallet. 80-tallet var pastell og hockeysveis, pompøse powerballader og romantiske dansefilmer. Det var vannseng og skulderputer, He-Man og Dynastiet. Men har du noen gang lurt på hvorfor 80-tallet var som det var? Hvor kom skulderputene og høyvannsbuksene fra? Hvorfor gikk både håret og aksjekursene til værs? Og hvorfor var dansefilmene så populære? I dette morsomme og interessante foredraget, tar forfatteren av boka «Da He-Man kom tilbake» deg med tilbake til dette elleville tiåret, for å mimre, le og forstå.

Formidlingens kunst

For mange bedrifter er kommunikasjon en utfordring: Hvordan formidler man kunnskapen man har? Hvordan får du informasjon til å bli spennende og feste seg? Hvordan når du fram med et budskap? I dette foredraget forteller Ole-Martin Ihle om hvordan han og Harald Eia har jobbet med å gjøre tørr forskning til folkeopplysning. Med utgangspunkt i psykologi og dramaturgi (læren om fortellekunst), viser Ihle hvordan en kunnskap kan formidles for å nå fram til flest mulig.

2024 © Talerlisten AS