Øystein H. S. Moen

Øystein H. S. Moen

Kommunikasjonsrådgiver og gründer

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Øystein H. S. Moen

Øystein Moen er kommunikasjonsrådgiver og gründer. Han har jobbet med kommunikasjon i over 25 år og er en av grunnleggerne av Panor Public Affairs AS. Øystein har bred politisk erfaring, både fra Arbeiderpartiet, AUF og en rekke frivillige organisasjoner. Han er grunnlegger og hovedeier i meningsmålingsbyrået NorgesBarometeret AS. Øystein kan gi bedriften din viktig innsikt og svare på spørsmål om arbeidsliv og politiske prosesser. Han blir ofte brukt i strategiprosesser for organisasjoner og virksomheter.

Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Øystein H. S. Moen

Hvis gjennomslag er viktigst

Hvordan bruke kommunikasjon som et strategisk verktøy for å få gjennomslag for din sak? Hvorfor skal vi kommunisere? Hvem skal vi henvende oss til? Hva og hvordan tenker de du skal påvirke? Kan andre hjelpe deg til å nå dine mål?

Mediehåndtering på 1, 2, 3

En rask innføring i hvordan mediene jobber og virker, og hvordan du kan forholde deg til dem. Foredraget gir en rekke praktiske tips og råd om mediehåndtering. Foredraget passer for alle som av og til er i medienes søkelys.

Partene i arbeidslivet - konflikt og samarbeid

Hvordan fungerer det organiserte arbeidslivet i Norge? I Norge er det en høy organisasjonsgrad både for arbeidstakere og arbeidsgivere. Det gir forutsigbarhet og lite konflikt, men det forutsetter at man følger arbeidslivets spilleregler.

Møteledelse på 1,2,3

Hvordan holde styr på debatten og bli respektert som møteleder? Hva er dagsorden, forretningsorden, innlegg, replikk? Hvilke avstemningsregler skal man følge?

2024 © Talerlisten AS