Øyvind Engen

Cøliakikokken som skaper glutenfri matglede

Fra kr 7.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Øyvind Engen

Øyvind Engen har drevet egen pub i 13 år og vært hotellsjef i 2 år. Her stod han for mye av matlagingen selv, men sykdom gjorde at han måtte gi opp sin karriere. Etter lang tid med prøving og feiling løste han den glutenfrie koden. Han driver nå en nettside om dette og har over 10 000 følgere på Facebook. Gjennom sin historie vil han inspirere andre til å til å finne glutenfri matglede. En historie med opp og nedturer, fortvilelse og latter. Øyvind vil få frem hvor viktig det er å ta sykdommen på alvor, både for kropp og helse. Samt fordelene det har å ta viktige grep på sitt eget kjøkken. Med masse gode tips og råd vil han inspirere til å lage god og trygg glutenfri mat fra bunnen av, og vise hvor lett dette faktisk er når man først kommer i gang. Foredraget kan gis med deilige glutenfrie smaksprøver, og det kan også tilrettelegges for barn. Eventuelt kan foredraget holdes som et rent bakekurs.

Hjemsted
Trøndelag
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Øyvind Engen

Cøliakikokkens jakt på glutenfri matglede

Gjennom sin historie vil han inspirere andre til å finne glutenfri matglede. En historie med opp og nedtura, fortvilelse og latter. Samt gode tips for glutenfri matlaging.

Cøliaki, det er gøy det!

Et foredrag ment for å inspirere barn og ungdom til å kunne spise glutenfritt. Foredraget er lagt opp for å vri tanken om cøliaki til noe positivt. Vi jobber med temaet om å ikke føle seg utenfor og publikum får iInkluderende tips. Gjennom fantastiske barnevennlige og sunne oppskrifter vil jeg gi dem glutenfri matglede. Samt rette fokus på foreldre og hvordan dem best mulig kan tilrettelegge for deres barn. Det være oppskrifter, barn i selskap, restaurantbesøk osv.

Glutenfri matglede

Et foredrag som inspirerer til et glutenfritt liv med mangfold, sunnhet og ren matglede. Med fokus på grunnleggende oppskrifter som vil gjøre hverdagen utrolig mye lettere, bedre og sunnere. Samt prate om temaet når vi skal spise glutenfritt ute, sammen med andre, i selskaper, på reise og på spiseplasser. Med tips og oppskrifter på basis gjærbakst, middager, kveldskos. Her vil man få lyst til å dra hjem å bake så snart foredraget er over.

Matkurs

Rent matkurs der Cøliakikokken gir dere grunnleggende tips og oppskrifter på alt fra brød, boller, loff, pizza, cookies med mer. Tar også imot ønsker på hva DU plages med å bake glutenfritt. Her legges det opp til at Cøliakikokken forteller, lærer og gir tips. Samt viser sine fremgangsmåter. Hvis lokalene tillater det vil han legge opp kurset slik at deltakerne kan være og prøve seg også. Etter endt kurs vil du kunne lage egne deilige glutenfrie produkter - med smaksgaranti.

2024 © Talerlisten AS