Øyvind Solstad

Øyvind Solstad

Global social media manager, Hurtigruten

NOK 30.000,- per time

Send forespørsel

Om Øyvind Solstad

Øyvind Solstad er tidligere ansvarlig for sosiale medier i VG, og fra høsten 2017 global social media manager i Hurtigruten. Han er tidligere kommunikasjonsrådgiver i Carat og redaktør for NRKbeta.no. Øyvind har holdt flere hundre foredrag om sosiale medier og teknologi, på steder som: Rose d’or (Gullrosen), Motion, Comdays, FutureTV Monaco, Komm. foreningen, INMA, Webdagene og Høstkonferansen. Ledig tid i august for foredrag, også spesialtilpasset din bedrift. Øyvind har hatt kunder som: NRK, Sparebank1, DNB, Storebrand, NHO, BI, SKUP, Nasjonalbiblioteket, Kappahl, Dyreparken, Birken, Edda, Burger King, Visma, XXL, NKI, Netcom, Narvesen, Orkla, Møller-gruppen, Bring, Samlaget, Disney, Lego, Peppes, Voice, Aschehoug, Lånekassen, Eniro og Gresvig.

Foredrag

Hvordan bruke sosiale medier for å engasjere

Hvordan bruke sosiale mekanismer og kunnskap om mennesker for å engasjere folk. Her blir det trukket frem en rekke eksempler fra prisvinnende kampanjer. Foredraget er praktisk rettet, og her handler det om å skjønne folk, og ikke lure folk med "lik og del" og annet som mange norske firmaer dessverre holder på med. Eksempler fra Julesentralen, kommentarfelt, redaksjonelle prosjekter, VG-lista og en rekke andre grep. Praktisk og konkret.

Drit i likes! Du vil at folk skal tatovere seg og danse i gatene. Og gråte.

Casebeskrivelse av to kampanjer med VG-lista. Hvordan vi fikk folk til å hoppe i havet, kle seg naken, tatovere seg, bake kaker, danse som de var gale, klatre til fjells og dra med seg bestemor. Fokus på at involvering er så mye, mye mer enn sosiale medier, likes og delinger. VG-lista vant WAN IFRA Digital Media Award Europe (2015) - Best Reader Engagement for #vglista.

Ytringsfrihet eller ytringsplikt?

Betyr ytringsfrihet at du kan si hva du vil, om hvem du vil, hvor du vil? Ytringsfrihet er ikke det samme som ytringsplikt. En gjennomgang av lover og regler, med eksempler fra sosiale medier og kommentarfelt.

2018 © Talerlisten AS