Talerlisten
Øyvind Solstad

Øyvind Solstad

Global social media manager, Hurtigruten

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Veldedighet

90% rabatt

Beskrivelse

Øyvind Solstad er tidligere ansvarlig for sosiale medier i VG, og fra høsten 2017 global social media manager i Hurtigruten. Han er tidligere kommunikasjonsrådgiver i Carat og redaktør for NRKbeta.no. Øyvind har holdt flere hundre foredrag om sosiale medier og teknologi, på steder som: Rose d’or (Gullrosen), Motion, Comdays, FutureTV Monaco, Komm. foreningen, INMA, Webdagene og Høstkonferansen. Ledig tid i august for foredrag, også spesialtilpasset din bedrift. Øyvind har hatt kunder som: NRK, Sparebank1, DNB, Storebrand, NHO, BI, SKUP, Nasjonalbiblioteket, Kappahl, Dyreparken, Birken, Edda, Burger King, Visma, XXL, NKI, Netcom, Narvesen, Orkla, Møller-gruppen, Bring, Samlaget, Disney, Lego, Peppes, Voice, Aschehoug, Lånekassen, Eniro og Gresvig.

Foredrag

Hvordan bruke sosiale medier for å engasjere

Hvordan bruke sosiale mekanismer og kunnskap om mennesker for å engasjere folk. Her blir det trukket frem en rekke eksempler fra prisvinnende kampanjer. Foredraget er praktisk rettet, og her handler det om å skjønne folk, og ikke lure folk med "lik og del" og annet som mange norske firmaer dessverre holder på med. Eksempler fra Julesentralen, kommentarfelt, redaksjonelle prosjekter, VG-lista og en rekke andre grep. Praktisk og konkret.

Drit i likes! Du vil at folk skal tatovere seg og danse i gatene. Og gråte.

Casebeskrivelse av to kampanjer med VG-lista. Hvordan vi fikk folk til å hoppe i havet, kle seg naken, tatovere seg, bake kaker, danse som de var gale, klatre til fjells og dra med seg bestemor. Fokus på at involvering er så mye, mye mer enn sosiale medier, likes og delinger. VG-lista vant WAN IFRA Digital Media Award Europe (2015) - Best Reader Engagement for #vglista.

Ytringsfrihet eller ytringsplikt?

Betyr ytringsfrihet at du kan si hva du vil, om hvem du vil, hvor du vil? Ytringsfrihet er ikke det samme som ytringsplikt. En gjennomgang av lover og regler, med eksempler fra sosiale medier og kommentarfelt.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Øyvind Solstad har 4 vurderinger

Jeanette Engeland

16. juni 2017

ALDRING OG HELSE

6

God formidler, mange interessante tips.

Tormod Ugelstad

12. juni 2017

Aldring og helse

6

Solstad er en kunnskapsrik og engasjerende foredragsholder som er befriende blottet for buzzord og banaliteter. Anbefales på det varmeste.

Jon Angeøskår

8. juni 2017

Aldring og helse

6

Underholdende og interessant foredrag om bruk av sosiale medier

Geir Graff

1. februar 2017

Asker kommune

6

Engasjerende, profesjonell, faglig oppdatert, men med en avslappet og humoristisk stil. Vet hva han snakker om. Relevante og velkommuniserende illustrasjoner og eksempler. Godt mottatt i hele kollegiet. Ser at det ble mange superlativer her, men det er faktisk sant!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Talerlisten AS