Øyvind Solstad

Øyvind Solstad

Kommunikasjonsrådgiver sosiale medier, Vy

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Øyvind Solstad

Øyvind Solstad er kommunikasjonsrådgiver sosiale medier i Vy. Han var har vært ansvarlig for sosiale medier i VG og global social media manager i Hurtigruten. Han er tidligere kommunikasjonsrådgiver i Carat og redaktør for NRKbeta.no. Øyvind har holdt foredrag om sosiale medier og teknologi, på steder som: Rose d’or (Gullrosen), Motion, Comdays, FutureTV Monaco, Komm. foreningen, INMA, Webdagene og Høstkonferansen. Tidligere kunder: NRK, Sparebank1, DNB, Storebrand, NHO, BI, SKUP, Nasjonalbiblioteket, Kappahl, Dyreparken, Birken, Edda, Burger King, Visma, XXL, NKI, Netcom, Narvesen, Orkla, Møller-gruppen, Bring, Samlaget, Disney, Lego, Peppes, Voice, Aschehoug, Lånekassen, Eniro og Gresvig. Øyvind snakker om sosiale medier på en forståelig og «gjørbar» måte. Ikke buzzord og floskler, bare ting du faktisk kan gjøre hver eneste dag.

Foredrag med Øyvind Solstad

Hvordan bruke sosiale medier for å engasjere

Hvordan bruke sosiale mekanismer og kunnskap om mennesker for å engasjere folk. Her blir det trukket frem en rekke eksempler fra prisvinnende kampanjer. Foredraget er praktisk rettet, og her handler det om å skjønne folk, og ikke lure folk med "lik og del" og annet som mange norske firmaer dessverre holder på med. Eksempler fra Julesentralen, kommentarfelt, redaksjonelle prosjekter, VG-lista og en rekke andre grep. Praktisk og konkret.

Drit i likes! Du vil at folk skal tatovere seg og danse i gatene. Og gråte.

Casebeskrivelse av to kampanjer med VG-lista. Hvordan vi fikk folk til å hoppe i havet, kle seg naken, tatovere seg, bake kaker, danse som de var gale, klatre til fjells og dra med seg bestemor. Fokus på at involvering er så mye, mye mer enn sosiale medier, likes og delinger. VG-lista vant WAN IFRA Digital Media Award Europe (2015) - Best Reader Engagement for #vglista.

Ytringsfrihet eller ytringsplikt?

Betyr ytringsfrihet at du kan si hva du vil, om hvem du vil, hvor du vil? Ytringsfrihet er ikke det samme som ytringsplikt. En gjennomgang av lover og regler, med eksempler fra sosiale medier og kommentarfelt.

Øyvind Solstad har 12 vurderinger

Sigurd Schultz

15. november 2018

RETT KJØL-AS

6

Like upretensiøs som presis. Så lettfattelig at en kunne rødme, men fryden over så raus deling vant stort. Høres det ut som en anbefaling? Fint.

Kerstin Kapsberger

18. oktober 2018

Alfaskolen AS

6

Innsiktsfull, engasjerende og professjonelt foredragsholder. Virkningsfulle visuals og story telling som gjorde inntrykk.

Arne Kongsnes

12. oktober 2018

Kongsnes Media

6

Klart, tydelig og rett på sak – håndfast og matnyttig. Her er det bare å gå igang med å gjøre en bedre jobb i SoMe-steder jeg har en rolle i 😊

Martine Hertzberg

12. oktober 2018

Fredensborg Norge AS

6

Veldig flink og morsom – gode eksempler som gjorde alt lett å forstå og gjenkjennelig til egne situasjoner.

Iselin Bogstrand Sagen

12. oktober 2018

Norsk cøliakiforening

6

Fantastisk flink. Engasjerende og trygg i faget sitt. Liker hvordan han kombinerer kunnskap og humor. Ikke et kjedelig minutt under dette foredraget.

Birgitte Øygarden Andresen

11. oktober 2018

Amfi Kreativ

6

Kunnskapsrik og engasjerende foredragsholder. Morsomme eksempler og masse nyttig informasjon som er lett å få med seg. Veldig anbefalt!

Rikard Mauritzon

11. oktober 2018

Winorg

5

Veldig bra! dyktig, kunnskapsrik, underholdende og engasjerende.

Thea Bergerud

11. oktober 2018

Ving Norge AS

6

Fantastisk og svært nyttig foredrag om sosiale medier!

Jeanette Engeland

16. juni 2017

ALDRING OG HELSE

6

God formidler, mange interessante tips.

Tormod Ugelstad

12. juni 2017

Aldring og helse

6

Solstad er en kunnskapsrik og engasjerende foredragsholder som er befriende blottet for buzzord og banaliteter. Anbefales på det varmeste.

Jon Angeøskår

8. juni 2017

Aldring og helse

6

Underholdende og interessant foredrag om bruk av sosiale medier

Geir Graff

1. februar 2017

Asker kommune

6

Engasjerende, profesjonell, faglig oppdatert, men med en avslappet og humoristisk stil. Vet hva han snakker om. Relevante og velkommuniserende illustrasjoner og eksempler. Godt mottatt i hele kollegiet. Ser at det ble mange superlativer her, men det er faktisk sant!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS