Øyvind Solstad

Øyvind Solstad

Kommunikasjonsrådgiver sosiale medier, Vy

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Øyvind Solstad

Øyvind Solstad er kommunikasjonsrådgiver sosiale medier i Vy. Han var har vært ansvarlig for sosiale medier i VG og global social media manager i Hurtigruten. Han er tidligere kommunikasjonsrådgiver i Carat og redaktør for NRKbeta.no. Øyvind har holdt foredrag om sosiale medier og teknologi, på steder som: Rose d’or (Gullrosen), Motion, Comdays, FutureTV Monaco, Komm. foreningen, INMA, Webdagene og Høstkonferansen. Tidligere kunder: NRK, Sparebank1, DNB, Storebrand, NHO, BI, SKUP, Nasjonalbiblioteket, Kappahl, Dyreparken, Birken, Edda, Burger King, Visma, XXL, NKI, Netcom, Narvesen, Orkla, Møller-gruppen, Bring, Samlaget, Disney, Lego, Peppes, Voice, Aschehoug, Lånekassen, Eniro og Gresvig. Øyvind snakker om sosiale medier på en forståelig og «gjørbar» måte. Ikke buzzord og floskler, bare ting du faktisk kan gjøre hver eneste dag.

Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Øyvind Solstad

Hvordan bruke sosiale medier for å engasjere

Hvordan bruke sosiale mekanismer og kunnskap om mennesker for å engasjere folk. Her blir det trukket frem en rekke eksempler fra prisvinnende kampanjer. Foredraget er praktisk rettet, og her handler det om å skjønne folk, og ikke lure folk med "lik og del" og annet som mange norske firmaer dessverre holder på med. Eksempler fra Julesentralen, kommentarfelt, redaksjonelle prosjekter, VG-lista og en rekke andre grep. Praktisk og konkret.

Drit i likes! Du vil at folk skal tatovere seg og danse i gatene. Og gråte.

Casebeskrivelse av to kampanjer med VG-lista. Hvordan vi fikk folk til å hoppe i havet, kle seg naken, tatovere seg, bake kaker, danse som de var gale, klatre til fjells og dra med seg bestemor. Fokus på at involvering er så mye, mye mer enn sosiale medier, likes og delinger. VG-lista vant WAN IFRA Digital Media Award Europe (2015) - Best Reader Engagement for #vglista.

Ytringsfrihet eller ytringsplikt?

Betyr ytringsfrihet at du kan si hva du vil, om hvem du vil, hvor du vil? Ytringsfrihet er ikke det samme som ytringsplikt. En gjennomgang av lover og regler, med eksempler fra sosiale medier og kommentarfelt.

2024 © Talerlisten AS