Pål Silseth

Pål Silseth

Høyskolelektor, ekspert på kundetilfredshet og kundelojalitet

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Pål Silseth

Pål Silseth har vært prosjektleder for Norsk Kundebarometer (BI) siden 2000 og er høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI. Gjennom Norsk Kundebarometer har han arbeidet med et 100 talls norske bedrifter. Hovedoppgaven har vært å omsette teori til praktiske verktøy bedrifter kan benytte seg av for å bli bedre på kundetilfredshet og dermed få mer lojale kunder. Silseth var med og startet Barcode Intelligence AS i 2013 hvor han er Partner. Barcode Intelligence er et analyse- og rådgivningsfirma som blant annet administrerer datainnsamlingen til Norsk Kundebarometer og utarbeider rapporter til næringslivet. Bedriften har hatt det kommersielle ansvaret for Norsk Kundebarometer siden 2014.

Foredrag med Pål Silseth

Norsk Kundebarometer: Hva skaper kundetilfredshet?

Foredraget omhandler forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI som har målt kundetilfredshet blant norske bedrifter i over 20 år. Foredraget gir innsikt i hvorfor kundetilfredshet er viktig for bedrifter og hvordan man på best mulig måte skal jobbe for å oppnå høy kundetilfredshet. Erfaringer fra undersøkelsene gir mange praktiske eksempler på hvordan ulike aktiviteter og hendelser påvirker kundenes oppfattelse av bedriften (på godt og vondt).

Talerlisten mener

Pål er en forsker med mye kunnskap både i hodet og i databasen til Norsk Kundebarometer. Denne kunnskapen deler han på en tydelig og pedagogisk måte, og viser hva som skaper kundetilfredshet og lojalitet i norske bedrifter.

Pål Silseth har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS