Pål Wibe

Hvordan skape en sterk og god kultur?

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Pål Wibe

Pål Wibe er ex-McKinsey konsulenten som ble en fullblods retailer med over 20 års erfaring med alt fra dagligvare (RIMI/ICA), lavpris (nille/Europris) og faghandel (Duty Free Norway/XXL). Han har også bred styreerfaring fra blant annet Oda (kolonial.no) og Espresso House i tillegg til en rekke tidlig-fase selskaper. Pål ble kåret til Årets Retailleder i 2014 av Virke i det første året prisen ble utdelt og er i diverse sammenhenger omtalt som «Mr. Retail» i Norge

Pål snakker engasjert om hvordan man som leder eller mellomleder skaper store endringer i en organisasjon. Her vil du høre fra én som faktisk har gjennomført flere vellykkede store endringsreiser. En sentral del av Påls foredrag handler om det å skape en sterk og god kultur i ett selskap som gir forbedringer uavhengige av enkeltpersoner/-ledere. Hans engasjerte foredrag er krydret med sports-metaforer og konkrete råd/eksempler fra hans over 15 års som toppleder i norske, nordiske og Europeiske organisasjoner. Han kan også snakke med spesifikt om hvordan jobbe med utvikling av konsepter mot konsument for bedrifter som jobber mot kunder eller har kunder som gjør dette. Pål jobber tett med sine kunder for å skreddersy temaer og eksempler til deres selskap og muligheter.

Premium
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Pål Wibe

Endringsledelse: Hvordan skape store endringer på en vellykket måte?

Pål snakker engasjert om hvordan man som leder/mellomleder skaper store endringer i en organisasjon. Her vil du høre fra en som faktisk har gjennomført flere vellykkede store endringsreiser. En sentral del av Påls foredrag handler om det å skape en sterk og god kultur i ett selskap noe som gir forbedringer uavhengige av enkeltpersoner/-ledere. Hans engasjerte foredrag er krydret med sports-metaforer og konkrete råd/eksempler fra hans over 15 års som toppleder i norske, nordiske og Europeiske organisasjoner.

2024 © Talerlisten AS