Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Patrik Bakke

Softwareutvikler

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Patrik Bakke

Patrik Bakke har utdannelse i Computer Science, med fordypning innen «Internet of things» og «Information Security». Patrik har erfaring som konferansier fra store og små arrangementer og han brukes i «tutorial» videoer, podcasts og reklamer. Som foredragsholder snakker han mest om IoT og / eller sikkerhet i systemer, men han har også en forkjærlighet for e-sport og gaming. Alle foredrag og workshops kan skreddersys etter kundens ønske, og alt er tilgjengelig på både norsk og engelsk.

Foredrag med Patrik Bakke

Internet of things

Hva er den neste revolusjonen innen kommunikasjon på nett? Dette foredraget belyser IoT, både om hva det er og hvordan det kan brukes for bedrifter i mange forskjellige sektorer. Her går vi igjennom muligheter og eksisterende produkter / protokoller.

Network security

Hva er definisjonen på sikkerhet i dagens digitaliserte samfunn? Her legger vi frem hvordan dere som bedrift kan sikre dere så godt som mulig mot fremtidens trusler innen informasjonsinnhenting. Hva er sikkert nok, og hva er kravet ditt til sikkerhet. Etter dette foredraget vil du følge deg informert og kanskje litt skremt.

Patrik Bakke har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS