Pellegrino Riccardi

Storyteller, change-maker, kultur- og kommunikasjonsekspert

Fra 45.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Pellegrino Riccardi

Pellegrino Riccardi er endringsagent, og en av Norges fremste eksperter på kultur og kommunikasjon. Ikke minst er han en svært engasjerende og morsom formidler. Med en grunnleggende forståelse for menneskelige drivkrefter, snakker han om effekten teknologi, endring og digitalisering har på oss. Hans jobb er å skape små endringer i atferd hos mennesker, slik at de kan være den beste utgaven av seg selv, og få det beste ut av andre. Pellegrinos styrke ligger i å engasjere tilhørerne raskt og effektivt, han skaper aha-opplevelser og gjenkjennelsesfaktoren er stor og latteren sitter ofte løst blant tilhørerne. «Uansett hva du velger så er målet mitt å underholde og å lære deg noe nytt. Jeg ønsker å få deg til å FØLE det jeg har å si og ikke bare forstå det.» sier han. Hans foredrag er motiverende og inspirerende, og han snakker til «alle» – både ledere, mellomledere og vanlige ansatte. Pellegrino har de siste årene holdt totalt over 2000 foredrag på konferanser i Norge og utlandet, til svært gode tilbakemeldinger. Et oppdrag med Pellegrino kan variere veldig både i lengde og form. Hans priser begynner på 45.000,- og går oppover avhengig av omfang på oppdraget. Ta kontakt med Talerlisten for å lage en avtale.

Foredrag

Hvordan skape LA DOLCE VITA på arbeidsplassen din.

Med humor beskriver Pellegrino den norske væremåten i arbeidslivet, og bidrar med innsikt i hvordan den typiske nordmann kommuniserer. Le og lær av "De seks grunnleggende menneskelige behov", og hvorfor disse er helt nødvendige å implementere på arbeidsplassen for å få fornøyde og produktive kolleger.

NORSK LEDELSE: The Good, the Bad, and the Ugly

Etter nærmere 20 år i Norge har britisk-italienske Pellegrino Riccardi hele tre kulturer å trekke veksler på. Det har ikke bare vært enkelt å forene disse og få det beste ut av ulike verdener, men nettopp derfor er Pellegrino i dag en av våre fremste eksperter på kultur og kommunikasjon. Med humor beskriver han den typiske norske lederstilen og væremåten, og hvordan den både bidrar til og hindrer effektivt lederskap, både i norske og internasjonale arbeidsmiljø.

Små forandringer, store endringer: hvordan skape uforglemmelige kundeopplevelser

Pellegrino beskriver en rekke ulike kundeopplevelser og forteller deg hvordan små og relativt rimelige adferdsendringer kan gjøre hele forskjellen i et stadig mer konkurransepreget marked. Lær hvordan "De seks grunnleggende menneskelige behov" kan hjelpe deg å ta de små og nødvendige grepene i møte med dine kunder.

Hvordan få det beste ut av deg selv og andre

Lær om "De seks grunnleggende menneskelige behov" og "De tre motivasjonsdriverne" og finn ut hvorfor disse er helt nødvendige å implementere i organisasjonen for at du skal få fornøyde og produktive kolleger.

KONFERANSIER / TOASTMASTER

Som konferanselede har Pellegrino en fantastisk evne til å skape engasjement både hos publikum og hos foredragsholdere og debatt-deltakere. Pellegrino er en kunnskapsrik, profesjonell og varm konferansier (og eller Toastmaster på kveld) som binder sammen dagen og/eller kvelden med teft, humor og høy grad proffesjonalitet. Pellegrino kan gjøre jobben både på norsk og engelsk.

Talerlisten mener

Pellegrino er noe for seg selv. Han turnerer store forsamlinger bedre enn de fleste, og underholder og inspirerer med sine morsomme foredrag eller som konferansier. Det blir mye latter når Mr. Riccardi er på scenen. Han behersker engelsk perfekt, og derfor er et godt valg som konferansier for et internasjonalt publikum i Norge.

Pellegrino Riccardi har 13 vurderinger

Kathrine Martinsen

13. desember 2018

Bergen Kommune

6

Pellegrino hadde foredraget «Hvordan skape la dolce vita på arbeidsplassen din» til en større samling med et kresent publikum og han tilpasset foredraget til vår kontekst og tilhørerne. Foredraget var virkelig bra, engasjerende og med en stor dose humor. Vi fikk utelukkende gode tilbakemeldinger i etterkant. Anbefales!

Janne Helland Solberg

5. november 2018

Lindorff

6

Vi hadde gleden av å ha Pellegrino som foredragsholder på vår konferanse med kunder fra alle bransjer innen økonomi i Norge 27. september 2018. Pellegrino var utrolig fin, morsom og fanget alles oppmerksomhet. Deltagerne scorer han som best av alle foredragsholderne med scoren 5,85 av 6!

Hege Y. M. Ask

5. november 2016

Gjensidige forsikring

6

Har hørt Pellegrino ved flere anledninger, og han tar Norge og norsk kultur på kornet. Særlig bra hvis det sitter en internasjonal gruppe i salen, eller man skal slå sammen ulike kulturer internt. Får alltid frem latteren, og evner å engasjere fra scenen. Anbefales!

Beate Nilsen

4. november 2016

Notabene

6

Pellegrino Riccardi er en unik formidler. Humor, skråblikk, stor faglig kompetanse og dybde gjør at man blir engasjert og inspirert. Jeg husker fortsatt detaljer av foredraget han holdt for 200 ansatte om La Dolce Vita. Som Salman Rushdie sier: «You have to step out of the frame to see the whole picture.» Og Riccardi maler og viser deg hele det bildet. En opplevelse!

Petter johannesen

4. november 2016

Aker Solutions

6

Jeg har deltatt på flere arrangementer hvor Riccardi har vært en fenomenal, inspirerende foredragsholder. Han har gitt oss et konstruktivt innblikk i flerkulturelle utfordringer.
Riccardi har en helt naturlig evne til å engasjere publikum og med sin kompetanse gjøre sine performance til flotte opplevelser.

Graciela Sbertoli

4. november 2016

Vox

6

Jeg opplevde Pellegrinos forelesning som morsom og underholdende, engasjerende og inspirerende, poengtert og kommunikativ. Han snakket hos oss om omstilling – og det er tydelig at han er en ekspert i det å ta kulturer på kornet, skjønne forskjeller og lage strategier for tilpasning. Han er kunnskapsrik, allsidig, klok – og en ekte humorist. Jeg hører gjerne på mer fra ham!

Per Morten Haarr

4. november 2016

Region Stavanger

6

Vi brukte Pellegrino til en konferanse med deltakere fra hele verden. Hans bakgrunn og kulturforståelse gjorde ham ekstra relevant, men som alltid var han forberedt og profesjonell. Han er morsom og fanger publikums interesse, og jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne.

Stian Thrane

4. november 2016

Subaru Norge

6

Jeg har hatt gleden av å høre Pellegrino på scenen flere ganger, og han er uten tvil blant de aller beste i Norge. Han er kunnskapsrik og har en genuin evne til å formilde gode historier fra scenen. Anbefales på det varmeste!

Stian Thrane

Ann-Cathrin Nyberg

31. oktober 2016

CRM Insight AS

6

Jeg har hatt gleden av å høre Pellegrino to ganger og han har en fantastisk evne til å treffe sitt publikum. Han gir av seg selv, mange herlige historier og bilder. Han får frem det ene poenget etter det andre. Jeg hører gjerne på han igjen og anbefaler han på det varmeste om du er på jakt etter et inspirerende, humørfylt og interessant foredrag.

Haddy Njie

18. oktober 2016

Haddy Njie

6

Pellegrino Riccardi er en klok, original og ikke minst veldig morsom. Foredragene hans lærer oss mye om verden, men kanskje aller mest om oss selv. Det er sjeldent at en foredragsholder kan tegne opp så utfordrende problemstillinger og samtidig skape så god stemning. Jeg har opplevd Pellegrino i veldig forskjellige forsamlinger, på norsk og engelsk, med ulike tema, og anbefaler ham på det varmeste.

Haddy Njie
Programleder & Konfernasier

Morten Duesund

16. oktober 2016

Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry

6

Imponerende, inspirerende og inkluderende.
I forbindelse med et symposium for hvor vi samler noen av de aller beste tannleger og spesialister fra en rekke land, inviterte vi Pellegrino til å holde et av sine foredrag under middagen. Pellegrino fikk her vist sitt enorme talent til å engasjere og inspirere på tvers av språklige og kulturelle grenser, og inkluderte hver eneste nasjonalitet i salen. Det var en fryd å ha han med oss, og vi gleder oss til å se han igjen.

Pellegrino: you can trust me! 🙂

Jo Erik Brøyn

15. oktober 2016

Privatpraktiserende spesialisters forening, legeforeningen

6

Pellegrino ble anbefalt til vårt årlige administrasjonskurs for 160 erfarne legespesialister. Et krevende publikum som forventer å få noe «matnyttig» og begynner å bli litt ukonsentrerte om de opplever at det ikke er nyttig eller bare Commensens. Allerede tidlig i de to timene Pellegrino snakket, fanget han publikums interesse . I starten var det ikke så lett å se hvor han skulle, selv om han på forhånd hadde hatt en samtale med oss for å bli kjent med publikum. Etter hvert begynte imidlertid noen linjer å bli tydeligere, for så å ende i noen poeng som fremsto som relevante og viktige erkjennelse som de fleste av oss kunne dra nytta av. Foredraget var underholdene, tankevekkende og berørende. Det virket gjennomarbeidet.

Dag Lausund

14. oktober 2016

Daglig leder. InnoTown

6

Pellegrino har vært konferansier og foredragsholder på InnoTown 2014, 2015 og 2016. InnoTown er en internasjonal konferanse og Pellegrino loser foredragsholdere og deltakere igjennom programmet på en kunnskapsrik, lun, elegant og tvers gjennom proffesjonell måte.
Han er vårt opplagte førstevalg også for kommende InnoTown-konferanse.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS