Pellegrino Riccardi

Anerkjent inspirator, Årets taler 2020

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Pellegrino Riccardi

Pellegrino Riccardi er en av Norges absolutt beste og mest etterspurte foredragsholdere. Han holder morsomme og engasjerende foredrag om motivasjon, kommunikasjon og arbeidskultur. Pellegrino ble kåret til «Årets taler 2020» på Talerlisten, og nominert for samme pris i 2021. Med en grunnleggende forståelse for menneskelige drivkrefter, snakker han om effekten teknologi, endring og digitalisering har på oss. Hans jobb er å skape små endringer i atferd hos mennesker, slik at de kan være den beste utgaven av seg selv, og få det beste ut av andre. Pellegrinos styrke ligger i å engasjere tilhørerne raskt og effektivt, han skaper aha-opplevelser og gjenkjennelsesfaktoren er stor og latteren sitter ofte løst blant tilhørerne. «Uansett hva du velger så er målet mitt å underholde og å lære deg noe nytt. Jeg ønsker å få deg til å FØLE det jeg har å si og ikke bare forstå det.» sier han. Hans foredrag er motiverende og inspirerende, og han snakker til «alle» – både ledere, mellomledere og vanlige ansatte. Pellegrino har de siste årene holdt totalt over 2000 foredrag på konferanser i Norge og utlandet, til svært gode tilbakemeldinger. Et oppdrag med Pellegrino kan variere veldig både i lengde og form. Ta kontakt med Talerlisten for å lage en avtale.

Premium
Konferansier
Inspirator
Humor

Foredrag med Pellegrino Riccardi

Hvordan skape LA DOLCE VITA på arbeidsplassen din.

Med humor beskriver Pellegrino den norske væremåten i arbeidslivet, og bidrar med innsikt i hvordan den typiske nordmann kommuniserer. Le og lær av "De seks grunnleggende menneskelige behov", og hvorfor disse er helt nødvendige å implementere på arbeidsplassen for å få fornøyde og produktive kolleger.

We are HUMANs not ZOOMans!

Etter månedsvis med flate og upersonlige møter gjennom skjerm, har vi mennesker større behov enn noen gang for å være nettopp mennesker - sammen. I dette foredraget ser Pellegrino på koronatiden med kritisk blikk og forteller hvordan vi kan være til nytte og glede for hverandre i hverdagen. Et morsomt, aktuelt og rørende foredrag.

Små forandringer, store endringer: hvordan skape uforglemmelige kundeopplevelser

Pellegrino beskriver en rekke ulike kundeopplevelser og forteller deg hvordan små og relativt rimelige adferdsendringer kan gjøre hele forskjellen i et stadig mer konkurransepreget marked. Lær hvordan "De seks grunnleggende menneskelige behov" kan hjelpe deg å ta de små og nødvendige grepene i møte med dine kunder.

Hvordan få det beste ut av deg selv og andre

Lær om "De seks grunnleggende menneskelige behov" og "De tre motivasjonsdriverne" og finn ut hvorfor disse er helt nødvendige å implementere i organisasjonen for at du skal få fornøyde og produktive kolleger.

KONFERANSIER / TOASTMASTER

Som konferanselede har Pellegrino en fantastisk evne til å skape engasjement både hos publikum og hos foredragsholdere og debatt-deltakere. Pellegrino er en kunnskapsrik, profesjonell og varm konferansier (og eller Toastmaster på kveld) som binder sammen dagen og/eller kvelden med teft, humor og høy grad proffesjonalitet. Pellegrino kan gjøre jobben både på norsk og engelsk.

Talerlisten mener

Pellegrino er noe for seg selv. Han turnerer store forsamlinger bedre enn de fleste, og underholder og inspirerer med sine morsomme foredrag eller som konferansier. Det blir mye latter når Mr. Riccardi er på scenen. Han behersker engelsk perfekt, og derfor er et godt valg som konferansier for et internasjonalt publikum i Norge.

Pellegrino Riccardi har 36 vurderinger

Mari Røed

1. november 2022

Norsk Forening for Service og Renhold

6

Pellegrino har en forfriskende måte å snakke om kulturforskjeller og mangfold på. Som foredragsholder engasjerte han hver eneste deltaker på konferansen og det var til stadighet latter i salen. Pellegrino kan virkelig anbefales!

Andreas Rivenes

17. oktober 2022

Gjensidige Forsikring

6

Våre ansatte ble veldig engasjerte av å høre på Pellegrino og det var smil, latter og tårer i salen. De fikk kjenne på hele følelsesregisteret. Vi sendte også ut et evalueringsskjema etter samling. Her ga 80% av de som hørte på scoren 5 (som er den høyeste i vår vurdering) og resten ga 4. De var med andre ord veldig fornøyde med Pellegrino. Han var også enkel å samarbeide med i forkant. Takk for bidrag på vår samling 😊

Bente Øyen Selsaas

7. oktober 2022

Gassco AS

6

Pellegrino leverte et foredrag om samspill og samarbeid som ble en emosjonell reise hvor vi fikk kjenne på hele følelsesregisteret. Humor blandet med selvironi og mange gode faglige poenger levert på en engasjerende og inspirerende måte. Et fanstastisk foredrag!

Marianne Vangsøy

4. oktober 2022

Tun Byrå

5

Vi engasjerte Pellegrino til å holde foredrag under konferansen ‘Kvinner i landbruket 2022’. Pellegrino leverte helt strålende! Engasjerende innhold – morsomt og personlig! Han satt seg godt inn i vår noe smale målgruppe og skapte stor entusiasme. Anbefales 🙂

Kristian Aune-Jensen

22. september 2022

Roche Diagnostics Norge AS

6

Tusen takk for innsatsen i går! Vi fikk veldig mange tilbakemeldinger på at de synes det var utrolig godt gjennomført og hvor du fikk frem gode poeng på en annerledes og humoristisk måte. Jeg synes du absolutt leverte til våre forventninger, og fikk frem betydningen av det å lede seg selv, holde motivasjonen og gnisten på plass. Dette var det vi trengte å høre!

Bente Werner Vattøy

22. august 2022

Takeda AS

6

Tilbakemeldingene etter foredraget som Pellegrino hadde for oss i våres har vært veldig gode. I vår chat kunne jeg lese tilbakemeldinger som: «It’s been great, thank you”, “One of the best motivational sessions that I have been part of”, “Really engaging and a great topic for reflection”.

Line Jørgensen

4. juli 2022

Ericsson

6

Pellegrino var en del av vårt første arrangement for alle ansatte etter lang tid på hjemmekontor. Vi har ansatte fra mange ulike land og kulturer, og mange har blitt ansatt under corona. Pellegrino skapte engasjement, og fanget alles oppmerksomhet med sine historier og gode poeng. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på foredraget!

Tor Ole Odden

27. juni 2022

CCSE, UiO

6

Pellegrino did an excellent job for our international conference. We booked him for the end of the first day, when everyone was jet-lagged, but his talk was engaging enough that it kept people interested. He adapted his presentation to our needs and interests, and many of the ideas he brought up and points he made came back in later presentations throughout the rest of the conference. Would certainly recommend him for similar events in the future.

Grete Wangen

24. juni 2022

Supported Employment Norge (SENO)

6

Pellegrino har en så fin utstråling og balanserer på en veldig fin måte humor og seriøsitet; dette passet helt utmerket til vårt arrangement. Han gjør nødvendig research knyttet til oppdraget og setter seg inn i temaet; han er heller ikke redd for å spørre når det er ting han lurer på. Dette likte jeg godt fordi det gjorde at vårt tema som var arbeidsinkludering ble belyst ytterligere av Pellegrinos tilstedeværelse, som en bonus til de faglige innleggene. Han har en fantastisk evne til å sette «hode og hale» på arrangementet, binde ting sammen og virkelig lage en rød tråd og sammenheng! For ikke å snakke om festmiddagen, som ble et absolutt høydepunkt! Dette arrangementet ble helt fantastisk og jeg har kun gode ord å si om Pellegrino, både når det gjelder planlegging, gjennomføring, justeringer underveis.

Kjersti Bruheim

22. juni 2022

NTNU, Fakultet for informasjonsteknologi og elektroteknikk

6

Flott levert både som foredragsholder og som konferansier. Pellegrino var godt forberedt, varm og engasjerende og leverte både på norsk og engelsk. En fryd å samarbeide med.

Knut Kråkenes

2. juni 2022

Zavanna

6

Et fantastisk foredrag. Pellegrino skapte masse latter og moro, og ga samtidig god innsikt og lettfattelige vinklinger i vårt tankesett, kultur og væremåte. Kan virkelig anbefales. Hilsen Zavanna

Hilde Førland

20. april 2022

Norwegian Hull Club

5.5

Pellegrino hadde masse god energi når han stod på scenen hos oss og traff godt på tematikken vår. Han skapte engasjement og entusiasme på tvers av kulturer 😊

Christer Kjørsvik

20. januar 2022

Tryg Forsikring

6

Tilbakemeldingene fra våre medarbeidere på Pellegrinos innlegg er kjempegode. Han kommer veldig godt «gjennom» skjermen digitalt, og klarte å holde på deltakerne gjennom hele innlegget. Betraktningene lokker frem smilet og skaper refleksjon – og I LOVE YOU har blitt hørt og tekstet mellom mange Tryg-kolleger (og deres familie) etter foredraget. 😊 For oss som arrangerte var det trygt og enkelt å samarbeide med ham – han hadde full kontroll, og var lydhør for våre utfordringer og innspill i planleggingsmøtet. Vår studio-samarbeidspartner var også veldig fornøyde med profesjonaliteten hans. Vi vil absolutt anbefale Pellegrino!

Celina Skjolde

26. mars 2021

Schibsted Norge AS

6

When we realized that the pandemic would last much longer than expected, it was immediately noticed that the commitment among the employees decreased in autumn and throughout the winter. To give the employees a boost in their everyday life, we set up a weekly program with Pellegrino over 6 weeks (Nov 2020-Jan 2021), where the employees got a weekly boost through a livestream show to recharge their mind and heart. The concept was very well received and no one would like to miss out on the weekly episode! It created great value to carry out such a program over time for our employees, and especially in the time we are in, both considering that we were still in a pandemic with created strict restrictions and little-to-non connection with their colleagues.
We hope to have more sessions with Pellegrino in the near future, and can highly recommend his talks! He is easy to work with and has a high cultural understanding, and not least a very comfortable person to be around, even over remote video.

Per Eriksson

18. februar 2021

Høgskolen i Innlandet

5.5

We engaged Pellegrino for an virtual international conference on lifelong learning as a motivational speaker. Pellegrino was well prepared, ran the presentation from a very professional technical set up that together with his insight and knowledge gave the participants an engaging presentation with lots of energy.

David Cox

8. desember 2020

Norges Volleyballforbund

5.5

We booked Pellegrino for our digital management gathering in December 2020. It was awesome!! He hit the nail right on the head. Made a big impression and created a lot of energy while making the session also fun. Thanks to Talerlisten for suggesting him. It was really great!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS