Per A. Marum

Hodejeger

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Per A. Marum

Per ønsker å bidra til at folk kan komme på rett hylle her i livet – yrkesmessig. Derfor holder han foredrag om utdannelse, karrierevalg og hvordan man best mulig kan håndtere selve rekrutteringsprosessen. Etter snart 20 år som hodejeger har han hatt tusenvis av samtaler rundt disse temaene, og opplever at selv folk i godt voksen alder trenger litt tydelige råd for å komme dit de vil. Per-André har også studert i USA i to omganger, og ivrer for at ungdom skal forstå hvilket perspektiver dette gir. Han er imidlertid også klar på at dette ikke passer for alle. Han var en av de aller første i Norge på LinkedIn og bruker dette sosiale nettverket aktivt hver dag. I hans foredrag er det også mye å lære for noen og enhver som ønsker å finne drømmejobben.

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Per A. Marum

Getting Headhunted

Hva skal til for å øke dine sjanser for at noen ringer og tilbyr deg drømmejobben?

Nailing the job interview

Hva bør man egentlig gjøre før, under og etter et jobbintervju?

LinkedIn for Dummies (and many more)

Hvordan bruke LinkedIn til å skaffe seg en jobb, en medarbeider eller en ny kunde

Study abroad?

Hva er fordelene og ulempene med å studere i utlandet? Hva må man gjøre for å få det til (spesialfokus USA, Business, MBA, Idrettsstipend)

Hva skal jeg bli når jeg blir stor?

Et like relevant og vanskelig spørsmål for de på 18 som for de på 58. Hva bør du tenke på? Hvilke ressurser finnes for å hjelpe deg?

2023 © Talerlisten AS