Per A. Marum

Hodejeger

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Per A. Marum

Per ønsker å bidra til at folk kan komme på rett hylle her i livet – yrkesmessig. Derfor holder han foredrag om utdannelse, karrierevalg og hvordan man best mulig kan håndtere selve rekrutteringsprosessen. Etter snart 20 år som hodejeger har han hatt tusenvis av samtaler rundt disse temaene, og opplever at selv folk i godt voksen alder trenger litt tydelige råd for å komme dit de vil. Per-André har også studert i USA i to omganger, og ivrer for at ungdom skal forstå hvilket perspektiver dette gir. Han er imidlertid også klar på at dette ikke passer for alle. Han var en av de aller første i Norge på LinkedIn og bruker dette sosiale nettverket aktivt hver dag. I hans foredrag er det også mye å lære for noen og enhver som ønsker å finne drømmejobben.

Foredrag med Per A. Marum

Getting Headhunted

Hva skal til for å øke dine sjanser for at noen ringer og tilbyr deg drømmejobben?

Nailing the job interview

Hva bør man egentlig gjøre før, under og etter et jobbintervju?

LinkedIn for Dummies (and many more)

Hvordan bruke LinkedIn til å skaffe seg en jobb, en medarbeider eller en ny kunde

Study abroad?

Hva er fordelene og ulempene med å studere i utlandet? Hva må man gjøre for å få det til (spesialfokus USA, Business, MBA, Idrettsstipend)

Hva skal jeg bli når jeg blir stor?

Et like relevant og vanskelig spørsmål for de på 18 som for de på 58. Hva bør du tenke på? Hvilke ressurser finnes for å hjelpe deg?

Per A. Marum har 2 vurderinger

Ine Marie Gravås

2. mai 2018

NAV Sørum

5

Per André deltok på vår jobbmesse for arbeidssøkere med inspirasjonsforedrag. Han ga mange gode tips til arbeidssøkerne og var inspirerende for arbeidssøkerne og også arbeidsgivere, bemanningsbyråer og NAV-ansatte. Det var positivt at Per Andrè var tilgjengelig for å snakke med arbeidssøkerne. Vi har fått flere gode tilbakemeldinger i ettertid. Det ble litt mye fokus på Linked-in, og kanskje foilene burde vært på norsk.

Simen Jøsang Nilsen

24. oktober 2017

NPFU - Norsk petroleumsforening

6

Vi hadde gleden av å høre Per-André dele sin erfaring med ambisiøse studenter under årets «Offshore Technology Days 2017» i Stavanger. I et marked med tøff konkurranse om de få jobbene er det enda viktigere å stikke seg ut i bunken med søknader. Per-André ga konkrete tips og råd på hvordan man gjør nettopp dette. Videre ble intervjuprosessen grundig gjennomgått før vi etterpå fikk være vitne til et reelt intervju på scenen! Per-André gjorde en fantastisk jobb med å kommentere intervjuet underveis for å bevisstgjøre publikum. Han hadde veldig god kontakt med publikum og formidlet på en engasjerende måte. Han har definitivt gitt deltakerene på dette arrangementet et konkurranse fortrinn når de skal ut i arbeidslivet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS