Per A. Marum

Erfaren hodejeger og dreven nettverksbygger

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Per A. Marum

Per André Marum er en av Norges mest erfarne og meritterte hodejegere og nettverksbyggere. Han er kjent for sin engasjerende og tydelige stil, humor og energi.

Per ønsker å bidra til at folk kan komme på rett hylle her i livet – yrkesmessig. Derfor holder han foredrag om utdannelse, karrierevalg og hvordan man best mulig kan håndtere selve rekrutteringsprosessen. Etter snart 20 år som hodejeger har han hatt tusenvis av samtaler rundt disse temaene, og opplever at selv folk i godt voksen alder trenger litt tydelige råd for å komme dit de vil. Per-André har også studert i USA i to omganger, og ivrer for at ungdom skal forstå hvilket perspektiver dette gir. Han er imidlertid også klar på at dette ikke passer for alle.

Per André Marum er lidenskapelig opptatt av nettverksbygging og var én av de aller første i Norge på LinkedIn. Han bruker dette sosiale nettverket aktivt hver dag, og er selv vertskap for en årlig middag der nettverksbygging er en av gevinstene.

Paneldeltaker
Fagekspert
Inspirator
Hjemsted
Akershus
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Per A. Marum

Getting Headhunted

Hva skal til for å øke dine sjanser for at noen ringer og tilbyr deg drømmejobben?

Nailing the job interview

Hva bør man egentlig gjøre før, under og etter et jobbintervju?

LinkedIn for Dummies (and many more)

Hvordan bruke LinkedIn til å skaffe seg en jobb, en medarbeider eller en ny kunde

Study abroad?

Hva er fordelene og ulempene med å studere i utlandet? Hva må man gjøre for å få det til (spesialfokus USA, Business, MBA, Idrettsstipend)

Hva skal jeg bli når jeg blir stor?

Et like relevant og vanskelig spørsmål for de på 18 som for de på 58. Hva bør du tenke på? Hvilke ressurser finnes for å hjelpe deg?

Talerlisten mener

Per André Marum sin store styrke er hans lange erfaring som leder, konsulent og hodejeger - kombinert med en egen evne til å være tydelig og konkret. Han er derfor et godt valg hvis dere ønsker et "no bullshit"-foredrag om karrierevalg, rekruttering eller nettverksbygging.

2024 © Talerlisten AS