Per Ivar Seljeseth

Faglige foredrag om salg og salgsledelse

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Per Ivar Seljeseth

Per Ivar Seljeseth holder faglige foredrag om salg fra et forskningsbasert ståsted. Han er en av svært få i verden som har en doktorgrad i personlig salg. Han gir derfor sine tilhørere salgsverktøy som er velprøvde og pålitelige – fra det beste av internasjonal salgsforskning. I tillegg har han bred erfaring fra salg og salgsledelse, og er kjent for å gi en jordnær og praktisk salgstrening. Med sin unike kombinasjon av doktorgrad og salgserfaring, har Seljeseth plukket ut det beste fra salgsforskningen som dagens B2B-selgere trenger for å lykkes – en unik kompetanse for de som vil nå til topps innen salg. Seljeseth trener i dag noen av Norges største bedrifter og deres globale salgskorps.

Kursholder
Fagekspert
Hjemsted
Nordland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Per Ivar Seljeseth

Value-based B2B selling / Verdibasert B2B-salg

I dette foredraget har Seljeseth brukt sin doktorgrad og salgserfaring og satt sammen en «hit-parade» med praktiske salgsverktøy fra det beste av internasjonal salgsforskning. Her blir tilhørerne oppdatert i de nye B2B-trendene, og hva som skal til for å lykkes i den nye virkeligheten. Foredraget inneholder også det siste og beste av salgsstrategier, f.eks. Value-based B2B selling. Seljeseth er kjent som en engasjerende og jordnær foredragsholder som gir sine tilhørere praktiske verktøy for å løfte salget.

Kurs med Per Ivar Seljeseth

Value-based B2B selling / Verdibasert B2B-salg

Hvis man ønsker å gi selgerne de beste forutsetninger for å lykkes, så kan et salgskurs med Seljeseth være et viktig bidrag. Dette vil gi selgerne en solid salgskompetanse gjennom grundig gjennomgang av verktøy, med påfølgende diskusjon, efaringsutveksling og at hver enkelt setter mål for egen salgsutvikling. I dette salgskurset har Seljeseth brukt sin unike kombinasjon av doktorgrad og salgserfaring, og plukket ut det beste fra internasjonal salgsforskningen som dagens B2B-selgere trenger for å lykkes. Dette er jordnære og praktiske verktøy som vil gi et umiddelbart løft i salget, f.eks. effektiv prospecting, profesjonelle salgsmøter, ideell salgsoppfølging, rett closing og lønnsomme prisforhandlinger. Kursdeltakerne får også lære hvordan de best kan møte de nye B2B-trendene, og hva som vil sortere ut vinnere og tapere i årene som kommer. Dette inkluderer bl.a. en grundig gjennomgang av optimale salgsstrategier i dagens B2B-marked, f.eks. Value-based B2B selling. Seljeseth vil også vise hvordan man kan få bedre struktur og effektivitet i salgsarbeidet gjennom enkel planlegging. Kursarrangør kan, i samråd på Seljeseth, velge fra temaene nedenfor og sette sammen et kurs som passer bedriftens salgsmål og ønskede forbedringer. Et kurs vil bestå av forelesninger, diskusjoner og øvelser hvor hver enkelt deltaker får hjelp til å sette egne utviklingsmål underveis i kurset. Hovedmålet er å løfte, motivere og profesjonalisere hver enkelt selger for å maksimere selgers og bedriftens salgspotensial. Så, hvis dere ønsker et praktisk salgskurs med pålitelige og forskningsbaserte verktøy, så kan Seljeseth gi dere dette.

2024 © Talerlisten AS