Per Kristian Aasen

Per Kristian Aasen

Workshop-fasilitator, snakker om bedre kommunikasjon i organisasjoner

Fra kr 12.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Per Kristian Aasen

Per Kristian Aasen er født og oppvokst i Trøndelag, og har lang og bred erfaring fra frivillige lag og organisasjoner, samt prosjekter av ulik art. Han har startet to bedrifter og en ideel organisasjon. Per Kristian tilbyr foredrag og workshops som skaper bedre kommunikasjon i organisasjonen. Bli med på en reise for å lære både deg selv og andre bedre å kjenne!

Hjemsted
Trøndelag
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Per Kristian Aasen

Fargefull kommunikasjon

Sett dine preferanser for kommunikasjon inn i et fargerikt system, og bli mer effektiv i din kommunikasjon med andre! Hver dag kommuniserer vi, enten verbalt eller via kroppsspråk. Enten vi er i en forhandlingssituasjon eller et møte på jobb, eller om det er i et idrettslag på fritiden. Per Kristian gir deg tips til å kjenne igjen ulike preferanser hos de du kommuniserer med, slik at du kan tilpasse din stil.

Insights Discovery Workshop

En heldags workshop hvor vi sammen jobber med Insights Discovery. Deltagerne besvarer i forkant en online-evaluator, som resulterer i en personlig profil som blir utdelt under workshopen. Workshopen er i stor grad preget av dialog, med praktiske øvelser underveis. Deltagerne får også utdelt materiell som brukes underveis. Varighet er en arbeidsdag - pris oppgis på forespørsel.

Konferansier/Toastmaser

Per Kristian har også god erfaring som konferansier og toastmaster. Han "tar rommet" på en god måte, og leder gjestene trygt igjennom arrangementet.

2024 © Talerlisten AS