Pernille Johnsen

Ansvarlig redaktør og gründer av Skumlest

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Pernille Johnsen

Pernille Johnsen (26) er utdannet statsviter fra University of St. Andrews i Skottland. Hun er gründer og ansvarlig redaktør i nyhetstjenesten Skumlest, et daglig nyhetsbrev. Nyhetstjenesten brukes i pensum i norske skoler, og når effektivt frem til yngre målgrupper. Videre kommenterer og skriver Pernille om utenriks for en rekke medier i inn- og utland.

Tross sin unge alder har Pernille allerede intervjuet ikoner som Gloria Steinem og den mulige presidentkandidaten i USA i 2020, Elizabeth Warren. Allerede som 18-åring vant hun Rotary Youth Leadership Award under Rotarys ledersamling for unge. Det var under studietiden Pernille så behovet for et nyhetsmedium som passet inn i unge folks rutiner, og i dag leser nordmenn over hele verden Skumlest.

I foredragene sine forteller Pernille om nyttige analysemetoder, verdien av å være til stede i folks rutiner, og deler innsikten hun har tilegnet seg ved daglig å skrive for en yngre målgruppe.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Pernille Johnsen

Slik holder du på unges oppmerksomhet i 2018

Vi lever i en tid døpt «attention economy». Folks oppmerksomhet er den vanskeligste ressursen å holde på. I dette foredraget forteller Pernille om den viktigste ingrediensen dersom du søker unge, lojale brukere – nemlig det å dyrke en tilhørighetsfølelse. For det er nemlig slik at unge sjelden har vært mer globalt påkoblet enn de er i dag, samtidig som de i økende grad rapporterer om ensomhet i lokalmiljøene sine. Så hva er det de egentlig søker? Hva bør aktører tenke på hvis de vil nå dem? Pernille gir deg råd og eksempler på hvordan man når fram til denne målgruppen.

Stopp verden, jeg vil av! Hvordan holde hodet over vann når verden står på hodet.

Forvirra? Dette foredraget gir deg verktøy du kan bruke for å vurdere nyhetsbilde. Hvordan identifiserer du en falsk nyhet og plasserer Trumps ferskeste Tweet i sammenheng? Pernille gir deg eksempler og bruker engasjerende virkemidler. Foredraget er alltid ukesaktuelt

2024 © Talerlisten AS