Simen Vatne

Gründer, kokebokforfatter og matformidler

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Simen Vatne

Simen er en ung gründer som allerede som 15 åring etablerte sin første virksomhet. Han har siden den gang vært med på flere start-ups og etterhvert blitt en profilert gründer. Da Covid-19 inntraff gjorde han et karriereskifte og var med på MasterChef Norge hvor han imponerte stort med flest individuelle seiere og som yngste deltaker. I ettertid har han jobbet fulltid som matformidler og har skrevet kokebok med Gyldendal som gikk rett inn på 3. plass på bestselgerlisten. Han er i dag tilknyttet merkevarer som Salma, Riedel, Rørosmeieriet, Finnmarkrein mm. I Juli 2021 ble han månedens «ung og lovende» i magasinet Mat fra Norge. Simen brenner for norsk mat og lokale råvarer, og har dette som sitt ekspertområde. I kokeboken hans «Skikkelig Norsk» har han og hans medforfatter gjenskapt norske klassikere med en moderne vri.

Hjemsted
Nordland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Simen Vatne

Visuell mat

Vi spiser først med øynene. Viktigheten av det visuelle uttrykket en rett har er derfor enorm. Dette er spesielt viktig i reklamer, kampanjer og på sosiale medier, men også i oppbyggingen av menyer på for eksempel restauranter. Når jeg skal komponere en rett, til reklame eller middag, starter jeg med en visjon om hvordan retten skal se ut. Deretter fyller jeg inn de ulike elementene av råvarer, smaker og konsistenser. På den måten kan jeg skape akkurat det visuelle uttrykket jeg ønsker.

Konferansier

Simen har blant annet vært konferansier på Venture Cup finalen 2016 i Bergen, hvor foredragsholderne var Erna Solberg (Statsminister), Pål T. Næss (Gründer direktør Innovasjon Norge) og Abraham Foss (CEO Telia Norge). Han fikk tilbakemeldingen: "Simen Vatne har allerede rukket å få et navn som gründer, han er god til å snakke foran folk, stiller godt forberedt, har en god dose humor og glimt i øyet." Simen kan bookes som konferansier.

Kurs med Simen Vatne

Matkurs

Matkurs er en perfekt sosial aktivitet som passer både store og små selskaper. Simen tilpasser kurset etter deres ønske og eksempler på hva et kurs kan inneholde er: -3 retters selskapsmeny -Rask hverdagsmat -Retter fra kokeboken hans På forhånd vil dere motta handleliste og en oversikt over nødvendig utstyr deltakerne må ha. Kurset kan også holdes digitalt.

2024 © Talerlisten AS