Simen Vatne

Inspirerende ung gründer og medieprofil

Fra 15.000,- per foredrag

Fra 30.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Simen Vatne

Simen Vatne er en ung og profilert tech gründer. Han startet sin karriere allerede som 11-åring og har siden den tid opparbeidet seg kunnskap og erfaring innen alt fra entreprenørskap, markedsføring, selvutvikling, innovasjon, idéutvikling og PR. Simen gjorde noe veldig unorsk. Han hoppet av skolen etter 1. året på videregående for å følge sine mål og drømmer. Han har vært til inspirasjon for mange unge norske gründere og har allerede holdt foredrag for BI, videregående skoler, kommuner og regjeringsmedlemmer. Han var også konferansier på finalen i Venture Cup 2016, hvor han delte scene med Erna Solberg, Pål T. Næss, Abraham Foss og mange andre dyktige foredragsholdere. Simen har fått kjenne på fordeler og ulemper ved det å følge drømmen og utfordre Janteloven. Han forteller om erfaringer på alle relevante områder for både gründere og ledere, og har en sterk historie om pågangsmot, til tross for vanskelige forutsetninger. Han tar også konferansier oppdrag.

Foredrag med Simen Vatne

Innovasjon og idéutvikling

Å lage et produkt eller en tjeneste er langt fra enkelt, og ofte starter gründere i helt feil rekkefølge når produktet eller tjenesten blir til. Å alltid ha hovedfokus på problemet idéen løser for kunden uten å overkomplisere eller å ha for mye fokus på detaljer er en kort oppskrift på hvordan å lykkes med idéutviklingen. Simen deler sine personlige erfaringer fra flere start-ups han har vært del av, samt tips og triks han har lært fra innovasjon hos Harvard Business School.

Fra idé til start-up

Å manøvrere seg frem i oppstartsjungelen kan være vanskelig uten tidligere erfaring. Felles for mange vellykkede gründere er at de ofte har gått på en smell eller to før de lykkes med idéen sin. Simen har vært med på å starte flere bedrifter og deler i dette foredraget sine beste tips for å ta idéen videre til neste steg og etablere din egen bedrift.

Influencer markedsføring

Hva er så viktig med influencer markedsføring? Og hvordan lykkes man med det? Simen har lang erfaring med hvordan å skape interesse blant ambassadører man vil jobbe med og hvordan å utnytte det på best mulig måte. I foredraget deler han erfaringer fra flere kunde-caser, tips og triks, kampanjeforslag og spennende metoder for å få mest mulig ut av minst mulig.

Konferansier

Simen har blant annet vert konferansier på Venture Cup finalen 2016 i Bergen, hvor foredragsholderne var Erna Solberg (Statsminister), Pål T. Næss (Gründer direktør Innovasjon Norge) og Abraham Foss (CEO Telia Norge). Han fikk tilbakemeldingen: "Simen Vatne har allerede rukket å få et navn som gründer, han er god til å snakke foran folk, stiller godt forberedt, har en god dose humor og glimt i øyet." Simen kan nå bookes som konferansier.

Kurs med Simen Vatne

Entreprenørskap, Etablering, Merkevarebygging eller Innovasjon

Simen kan nå bookes til kurs innen følgende kategorier: Entreprenørskap, Selskap & etablering, Merkevarebygging, Innovasjon & Strategi.

Simen Vatne har 11 vurderinger

Jade Emarie Mikalsen

13. mars 2019

Næringslivsdagene Stavanger

6

Simen var en flink foredragsholder og det var inspirerende å høre hvordan en så ung gründer har skapt noe av seg selv så tidlig i livet, og turte å gå sin egen vei. Takk for at du ville være del av Næringslivsdagene 2019!

Amalie Hetland

12. mars 2019

Student ved BI Stavanger

6

Interessant foredrag, samt en super og inspirerende foredragsholder!

Rozalia Tysdal

12. mars 2019

Student ved BI Stavanger

6

Et veldig interessant foredrag og Simen var super flink!

Cecilie Refsnes Milenkovic

12. mars 2019

Næringslivsdagene Stavanger

6

Til tross for legens anbefaling kom Simen Vatne til Næringslivsdagene 2019 i Stavanger 27.-28.februar. Her holdt han et viktig og alvorlig foredrag om hvordan man må tørre å gå sin egen vei i et samfunn som egentlig legger løpet for deg. Som en person som har fulgt dette løpet, men på samme tid gjort unike grep som har vært med på å forme egen fremtid, synes jeg foredraget var utrolig inspirerende og motiverende. Han har en fantastisk historie å fortelle, både på godt og vondt, samt er han utrolig hyggelig å ha med å gjøre. På vegne av Næringslivsdagene 2019 gir jeg Simen Vatne min varmeste anbefaling!

Aleksander Reisch

6. september 2017

Omni Phoenix

6

Lyttet til Simen snakke på Gründermessen i Trondheim 2017. Det var en utrolig bra opplevelse med endel satirisk humor rettet imot seg selv på en god måte. Foredraget varte i ca 30-40 min. og var utrolig bra helt igjennom. Oppturer og nedturer er en del av livet som Simen snakker om. Hvordan man bør lære av disse og utvikle seg videre. Alt i alt, et utrolig bra foredrag. Anbefales.

Anna Edvardsen

22. mai 2017

Høyskolen Kristiania - Student

6

Åpent og ærlig foredrag. Gode tips, godt humør til tross for forkjølelsen og tydelig godt forberedt! Som student syns jeg det var meget interessant og inspirerende å høre historien direkte fra Simen, fremfor å lese om han i tabloider. Tommel opp!

Stine Helene Skalleberg

22. mai 2017

Høyskolen Kristiania - Student

6

Simen Vatne hold et relevant og godt foredrag for studentene i digital markedsføring på Høyskolen Kristiania. Et nyttig og lærerikt foredrag, der han snakket om reisen som gründer. Han fortalte om både oppturer og nedturer, og la ikke skjul på noe av det som hører gründerlivet til. En reflektert og flink foredragsholder, med både god evne til å fremføre og humor.

Naomi Oseki

18. mai 2017

Student

6

(Tilbakemelding på foredraget «Aldeles ikke en suksesshistorie»)
Innlysende og lærerikt foredrag. Simen snakker åpent og ærlig om den humpete veien hans hitil, og holder ikke tilbake på alle sannheter om gründerlivet – både de gode og vanskelige sidene. Jeg satt igjen med en motivert følelse etter foredraget. Anbefales!

Torstein Nilsen Guddal

8. februar 2017

BIS Stavanger

6

Vi var veldig glad for at Simen Vatne var en av foredragsholderne under Markedskvelden 2016 i regi av BIS Stavanger. Han holdt et meget inspirerende foredrag om hvordan det er å være ung gründer, og hans beste tips til hvordan man kan lykkes som gründer. Simen gjennomførte foredraget på en strålende måte hvor studentene ble meget engasjert og fikk et godt læringsutbytte av innholdet han fremførte. Hans formidlingsevne kombinert med praktiske eksempler ga en ekstra dimensjon som kan være nyttig å ta med seg når studentene skal ut i arbeidslivet eller starte sin egen bedrift.

Erik Holthe Eriksen

4. februar 2017

Startup Norway og Startup Weekend

5

Vi var veldig glad for at Simen Vatne holdt det innledende foredraget til den første Startup Weekend i Bodø tidlig i 2016. Han er en meget inspirerende person som har stort pågangsmot og en plan. Han skaper engasjement og debatt, og har et talent i å markedsføre og skape «word-of-mouth». Han har opparbeidet seg god erfaring allerede til tross for hans unge alder. Til tross for hans galante seriøsitet, har han også et glimt i øyet når han forteller historiene sine. Man merket at publikum var lydhør til denne ungen herremannen. Startup weekend er konsept som søker å introdusere entreprenørskap til hvermansen på en enkel og inkluderende måte, og dette bidro Simen til på en meget eksemplarisk og god måte. Vi er glad for at han skaper økt interesse og engasjement rundt entreprenørskap, både dens risikoer og gleder.

Martin Ekornes Søvik

2. februar 2017

Start NHH

6

Jeg opplevde denne foredragsholderen som dyktig. For oss (i anledning Venture cup 2016) var det spennede å invitere en ung foredragsholder, som allerede har rukket å få et navn som gründer. Han fikk en forsamling å snakke til som passet bra til han (studenter med interesse for entreprenørskap), og det hele var svært vellykket. Simen Vatne er god til å snakke foran folk, stiller godt forberedt, har en god dose humor og glimt i øyet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS