Simen Vatne

Ung tech gründer og medieprofil

Fra 10.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Simen Vatne

Simen Vatne er en ung og profilert tech gründer. Han startet sin karriere allerede som 11-åring og har siden den tid opparbeidet seg kunnskap og erfaring innen alt fra entreprenørskap, nettverksbygging, selvutvikling, innovasjon og PR. Simen gjorde noe veldig unorsk. Han hoppet av skolen etter 1. året på videregående for å følge sine mål og drømmer. Han har vært til inspirasjon for mange unge norske gründere og har allerede holdt foredrag for BI, videregående skoler, kommuner og regjeringsmedlemmer. Han var også konferansier på finalen i Venture Cup 2016, hvor han delte scene med Erna Solberg, Pål T. Næss, Abraham Foss og mange andre dyktige foredragsholdere. Simen har fått kjenne på fordeler og ulemper ved det å følge drømmen og utfordre Janteloven. Han forteller om erfaringer på alle relevante områder for både gründere og ledere, og har en sterk historie om pågangsmot, til tross for vanskelige forutsetninger. Han tar også konferansier oppdrag.

Foredrag

Simen Vatne - Gå din egen vei

Et foredrag om Simen's historie og det å tråkke utenfor det normale og finne sin egen vei. En historie med opp og nedturer og en historie skapt i offentligheten. Dette foredraget er ment å være inspirerende men belyser også de negative sidene ved å ikke følge normalen. Simen deler sine aller viktigste lærdommer og tips. Med stort engasjement og deling av private erfaringer / synspunkter passer foredraget inn både i forretning sammenheng så vell som i skole/utdanning sammenheng.

Simen Vatne - Hvordan "stå han av"

Med godt over 300 mediesaker inkludert dokumentarer, TV opptredener og forsider på landets største aviser var Simen allerede før han ble myndig godt vant til media. På godt og vondt. I 2017 var Simen en av landets mest omtalte gründere, han sitter nå igjen med mange erfaringer om hvilken makt media har samt fordeler og ulemper ved å sette seg selv i medias søkelys. Han deler nå sine erfaringer om det å stå midt i stormen og aller viktigst hvordan å "stå han av" som det nordnorske ordtaket sier.

Konferansier

Simen har blant annet vert konferansier på Venture Cup finalen 2016 i Bergen, hvor foredragsholderne var Erna Solberg (Statsminister), Pål T. Næss (Gründer direktør Innovasjon Norge) og Abraham Foss (CEO Telia Norge). Han fikk tilbakemeldingen: "Simen Vatne har allerede rukket å få et navn som gründer, han er god til å snakke foran folk, stiller godt forberedt, har en god dose humor og glimt i øyet." Simen kan nå bookes som konferansier.

Simen Vatne har 7 vurderinger

Aleksander Reisch

6. september 2017

Omni Phoenix

6

Lyttet til Simen snakke på Gründermessen i Trondheim 2017. Det var en utrolig bra opplevelse med endel satirisk humor rettet imot seg selv på en god måte. Foredraget varte i ca 30-40 min. og var utrolig bra helt igjennom. Oppturer og nedturer er en del av livet som Simen snakker om. Hvordan man bør lære av disse og utvikle seg videre. Alt i alt, et utrolig bra foredrag. Anbefales.

Anna Edvardsen

22. mai 2017

Høyskolen Kristiania - Student

6

Åpent og ærlig foredrag. Gode tips, godt humør til tross for forkjølelsen og tydelig godt forberedt! Som student syns jeg det var meget interessant og inspirerende å høre historien direkte fra Simen, fremfor å lese om han i tabloider. Tommel opp!

Stine Helene Skalleberg

22. mai 2017

Høyskolen Kristiania - Student

6

Simen Vatne hold et relevant og godt foredrag for studentene i digital markedsføring på Høyskolen Kristiania. Et nyttig og lærerikt foredrag, der han snakket om reisen som gründer. Han fortalte om både oppturer og nedturer, og la ikke skjul på noe av det som hører gründerlivet til. En reflektert og flink foredragsholder, med både god evne til å fremføre og humor.

Naomi Oseki

18. mai 2017

Student

6

(Tilbakemelding på foredraget «Aldeles ikke en suksesshistorie»)
Innlysende og lærerikt foredrag. Simen snakker åpent og ærlig om den humpete veien hans hitil, og holder ikke tilbake på alle sannheter om gründerlivet – både de gode og vanskelige sidene. Jeg satt igjen med en motivert følelse etter foredraget. Anbefales!

Torstein Nilsen Guddal

8. februar 2017

BIS Stavanger

6

Vi var veldig glad for at Simen Vatne var en av foredragsholderne under Markedskvelden 2016 i regi av BIS Stavanger. Han holdt et meget inspirerende foredrag om hvordan det er å være ung gründer, og hans beste tips til hvordan man kan lykkes som gründer. Simen gjennomførte foredraget på en strålende måte hvor studentene ble meget engasjert og fikk et godt læringsutbytte av innholdet han fremførte. Hans formidlingsevne kombinert med praktiske eksempler ga en ekstra dimensjon som kan være nyttig å ta med seg når studentene skal ut i arbeidslivet eller starte sin egen bedrift.

Erik Holthe Eriksen

4. februar 2017

Startup Norway og Startup Weekend

5

Vi var veldig glad for at Simen Vatne holdt det innledende foredraget til den første Startup Weekend i Bodø tidlig i 2016. Han er en meget inspirerende person som har stort pågangsmot og en plan. Han skaper engasjement og debatt, og har et talent i å markedsføre og skape «word-of-mouth». Han har opparbeidet seg god erfaring allerede til tross for hans unge alder. Til tross for hans galante seriøsitet, har han også et glimt i øyet når han forteller historiene sine. Man merket at publikum var lydhør til denne ungen herremannen. Startup weekend er konsept som søker å introdusere entreprenørskap til hvermansen på en enkel og inkluderende måte, og dette bidro Simen til på en meget eksemplarisk og god måte. Vi er glad for at han skaper økt interesse og engasjement rundt entreprenørskap, både dens risikoer og gleder.

Martin Ekornes Søvik

2. februar 2017

Start NHH

6

Jeg opplevde denne foredragsholderen som dyktig. For oss (i anledning Venture cup 2016) var det spennede å invitere en ung foredragsholder, som allerede har rukket å få et navn som gründer. Han fikk en forsamling å snakke til som passet bra til han (studenter med interesse for entreprenørskap), og det hele var svært vellykket. Simen Vatne er god til å snakke foran folk, stiller godt forberedt, har en god dose humor og glimt i øyet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS