Siri Berntsen

Foredragsholder innen salg og markedsføring

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Siri Berntsen

Siri Berntsen har lang og bred erfaring som rådgiver i markedsføring via digitale og sosiale medier for bedrifter og har drevet egen nettbutikk og personlig merkevare. Siden 2006 har hun hjulpet bedrifter med synlighet og muligheter med salg og markedsføring på nett. Nå er hun ansatt som Digital Medierådgiver i Amedia Romerikes Blad. Siri sine foredrag passer for små og mellomstore bedrifter som ønsker påfyll av kunnskap, glede og inspirasjon.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Siri Berntsen

Kom i gang med sosiale medier

Kom i gang med sosiale medier, få en enkel, bevisstgjørende og forståelsesfull gjennomgang av det viktigste en bedrift behøver å vite for å oppnå synlighet og resultater med sin markedsføring på nett. Siri sine foredrag passer for små og mellomstore bedrifter som ønsker påfyll av kunnskap, glede og inspirasjon.

Digital mamma

Som mamma kjenner jeg veldig på den digitale hverdagen vi lever i på godt og vondt. Hva kan jeg som mamma gjøre for å være sikker på at barna føler seg trygge og ikke utlevert gjennom f.eks blogg og sosiale medier? Morsomt og bevisstgjørende foredrag.

Sosiale medier, markedsføring og salg

Sosiale medier, markedsføring og salg skaper muligheter, men også utfordringer. Det er en kombinasjon jeg mener blir stadig mer viktig. Det er ikke lenger slik at man kun driver med markedsføring eller kun driver med salg. Selgere er markedsførere og markedsførere er selgere. Bedre argumentene og relasjonene på tvers av ulike avdelinger.

Netthandel i fokus

Å drive nettbutikk betyr både opp og nedturer, kunnskap og ferdigheter. I foredraget Netthandel i fokus deler jeg mine erfaringer, tips og kunnskap om hva du bør tenke på om du ønsker å starte en nettbutikk.

Hvordan bruke sosiale medier i en jobbsøkerprosess

Et morsomt og informativt foredrag hvor jeg deler hvilke muligheter som finnes for å skille seg ut, FØR du havner i en søknadsbunke. Ønsker du å skifte beite? Ønsker du å lære mer om LinkedIn og hvordan du kan bygge en god profil? Ser du verdien av et større nettverk? Da er dette foredraget en inspirasjon til veien videre.

Talerlisten mener

Siri leverer solide foredrag som man lærer mye av. Hun klarer å kombinere humor og kunnskap på en måte som engasjerer til læring. Hun er også veldig flink på å inkludere de i salen og gjøre folk trygge slik at det blir lett å stille spørsmål. Siri har også en formidlingsevne som er verdifull når hun lærer bort kompliserte ting som LinkedIn, Facebook og andre sosiale medier.

2024 © Talerlisten AS