Talerlisten
Siri Berntsen

Siri Berntsen

Digital rådgiver | Akershus

Pris / 45 min

Kr 3 000,-

Pris / hel dag

Kr 7 000,-

Veldedighet

30% rabatt

Beskrivelse

Siri Berntsen har over 20 års erfaring med digitale medier, 10 års erfaring som rådgiver i markedsføring via digitale og sosiale medier for bedrifter og har drevet egen nettbutikk. Siden 2006 har hun hjulpet bedrifter med synlighet og muligheter med markedsføring på nett.  Som gründer ble sosiale medier en viktig, lærerik og spennende kanal. Siri tilbyr rådgivning, kurs og foredrag. I tillegg arrangerer hun Siritreff, som har blitt en suksessfull møteplass for bedrifter. Kom i gang med sosiale medier, få en enkel, bevisstgjørende og forståelsesfull gjennomgang av det viktigste en bedrift behøver å vite for å oppnå synlighet og resultater med sin markedsføring på nett. Siri sine foredrag passer for små og mellomstore bedrifter som ønsker påfyll av kunnskap, glede og inspirasjon.

Se video av Siri Berntsen

Foredrag

Kom i gang med sosiale medier.

Kom i gang med sosiale medier, få en enkel, bevisstgjørende og forståelsesfull gjennomgang av det viktigste en bedrift behøver å vite for å oppnå synlighet og resultater med sin markedsføring på nett. Siri sine foredrag passer for små og mellomstore bedrifter som ønsker påfyll av kunnskap, glede og inspirasjon.

Digital mamma

Som mamma kjenner jeg veldig på den digitale hverdagen vi lever i på godt og vondt. Hva kan jeg som mamma gjøre for å være sikker på at barna føler seg trygge og ikke utlevert gjennom f.eks blogg og sosiale medier? Morsomt og bevisstgjørende foredrag.

Sosiale medier, markedsføring og salg

Sosiale medier, markedsføring og salg skaper muligheter, men også utfordringer. Det er en kombinasjon jeg mener blir stadig mer viktig. Det er ikke lenger slik at man kun driver med markedsføring eller kun driver med salg. Selgere er markedsførere og markedsførere er selgere. Bedre argumentene og relasjonene på tvers av ulike avdelinger.

Da nettbutikken forsvant

Jeg drev nettbutikk i 3 år. Jeg startet opp med å gjøre alt selv. Nettside i WP, markedsføring, logistikk, administrativt osv. Nettsiden lå synlig på Google 4 mnd før nettbutikken åpnet. Litt etter litt outsourcet jeg mer og mer, da nettbutikken forsvant fra nettet i 5 dager hadde jeg ikke kontroll. Hva som skjedde før, under og etter er noe flere kan dra lærdom av.

Hvordan bruke sosiale medier i en jobbsøkerprosess

Et morsomt og informativt foredrag hvor jeg deler hvilke muligheter som finnes for å skille seg ut, FØR du havner i en søknadsbunke. Ønsker du å skifte beite? Ønsker du å lære mer om LinkedIn og hvordan du kan bygge en god profil? Ser du verdien av et større nettverk? Da er dette foredraget en inspirasjon til veien videre.

Talerlisten mener

Siri leverer solide foredrag som man lærer mye av. Hun klarer å kombinere humor og kunnskap på en måte som engasjerer til læring. Hun er også veldig flink på å inkludere de i salen og gjøre folk trygge slik at det blir lett å stille spørsmål. Siri har også en formidlingsevne som er verdifull når hun lærer bort kompliserte ting som LinkedIn, Facebook og andre sosiale medier.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Siri Berntsen har 15 vurderinger

Gina Enger

26. mars 2017

Lege og barne - og ungdomspsykiater

6

Siri er en engasjerende og artig dame. Hun
formidler sin kunnskap på en måte som er lett å forstå for de som ikke har samme fagbakgrunn. Anbefales på det varmeste.

Lene Flückt

25. mars 2017

Privat

6

Flott og informativt foredrag med innslag av humoristiske situasjoner vi alle kan kjenne oss igjen i. Tipp topp tommel opp.

Liv Monica Mattson

25. mars 2017

Blekk og Blyant

6

Siri er et Kinderegg! Her finnes det masse kunnskap, bøtter av humor og et folkelig språk som alle forstår og kjenner seg igjen i. Det kommer tydelig fram at hun vet hva hun snakker om. Med humor og innlevelse er hun ikke redd for å by på seg selv. Man blir rett og slett både opplyst og underholdt.

Merete Meidel

24. mars 2017

Privat person

5

Siri er ei sprudlende dame – og en engasjert foredragsholder! Hun kan mye om fagfeltet og er god på å få med seg tilhørerene! Anbefales!

Kristine B. Solberg

28. februar 2017

Selvstendig næringsdrivende - Kristine Solberg

5

Jeg har vært på et foredrag Siri holdt og hun er inspirerende å høre på, byr på seg selv, har en god utstråling og inkluderer tilhørerne!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS