Siri Berntsen

Foredragsholder innen salg og markedsføring

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Siri Berntsen

Siri Berntsen har lang og bred erfaring som rådgiver i markedsføring via digitale og sosiale medier for bedrifter og har drevet egen nettbutikk og personlig merkevare. Siden 2006 har hun hjulpet bedrifter med synlighet og muligheter med salg og markedsføring på nett. Nå er hun ansatt som Digital Medierådgiver i Amedia Romerikes Blad. Siri sine foredrag passer for små og mellomstore bedrifter som ønsker påfyll av kunnskap, glede og inspirasjon.

Foredrag med Siri Berntsen

Kom i gang med sosiale medier

Kom i gang med sosiale medier, få en enkel, bevisstgjørende og forståelsesfull gjennomgang av det viktigste en bedrift behøver å vite for å oppnå synlighet og resultater med sin markedsføring på nett. Siri sine foredrag passer for små og mellomstore bedrifter som ønsker påfyll av kunnskap, glede og inspirasjon.

Digital mamma

Som mamma kjenner jeg veldig på den digitale hverdagen vi lever i på godt og vondt. Hva kan jeg som mamma gjøre for å være sikker på at barna føler seg trygge og ikke utlevert gjennom f.eks blogg og sosiale medier? Morsomt og bevisstgjørende foredrag.

Sosiale medier, markedsføring og salg

Sosiale medier, markedsføring og salg skaper muligheter, men også utfordringer. Det er en kombinasjon jeg mener blir stadig mer viktig. Det er ikke lenger slik at man kun driver med markedsføring eller kun driver med salg. Selgere er markedsførere og markedsførere er selgere. Bedre argumentene og relasjonene på tvers av ulike avdelinger.

Netthandel i fokus

Å drive nettbutikk betyr både opp og nedturer, kunnskap og ferdigheter. I foredraget Netthandel i fokus deler jeg mine erfaringer, tips og kunnskap om hva du bør tenke på om du ønsker å starte en nettbutikk.

Hvordan bruke sosiale medier i en jobbsøkerprosess

Et morsomt og informativt foredrag hvor jeg deler hvilke muligheter som finnes for å skille seg ut, FØR du havner i en søknadsbunke. Ønsker du å skifte beite? Ønsker du å lære mer om LinkedIn og hvordan du kan bygge en god profil? Ser du verdien av et større nettverk? Da er dette foredraget en inspirasjon til veien videre.

Talerlisten mener

Siri leverer solide foredrag som man lærer mye av. Hun klarer å kombinere humor og kunnskap på en måte som engasjerer til læring. Hun er også veldig flink på å inkludere de i salen og gjøre folk trygge slik at det blir lett å stille spørsmål. Siri har også en formidlingsevne som er verdifull når hun lærer bort kompliserte ting som LinkedIn, Facebook og andre sosiale medier.

Siri Berntsen har 18 vurderinger

Trude Rekdal

28. februar 2018

Garderåsen FAU

5

Siri var en veldig blid og trivelig dame, som på en lettfattelig og informativ måte geleidet oss foreldre gjennom SoMe-jungelen barna våre (og oss voksne) daglig eksponeres for. Hun var lite selvhøytidelig og brukte eksempler fra sitt eget liv, og sin egen familie, som var lett gjenkjennelig for oss alle. Hun var også flink til å smitte eget engasjement over på oss foreldre, så foredraget ble avsluttet med spørsmål fra salen, samt deling av negativer og positive opplevelser. Jeg kan trygt anbefale Siri som foredragsholder.

Hogne Kile

1. november 2017

Wellpro

6

Veldig godt innlegg på Grundermessen i Stavanger om digital tilstedeværelse!

Eirik Skjæveland

31. oktober 2017

AV Fusion AS

5

Fine og nyttige tips og betraktninger delt på en varm og lettfattelig måte. Med et foredrag ispedd passe doser humor og poengtert informasjon var det lett å følge med og absorbere budskapet. Bra!

Gina Enger

26. mars 2017

Lege og barne - og ungdomspsykiater

6

Siri er en engasjerende og artig dame. Hun
formidler sin kunnskap på en måte som er lett å forstå for de som ikke har samme fagbakgrunn. Anbefales på det varmeste.

Lene Flückt

25. mars 2017

Privat

6

Flott og informativt foredrag med innslag av humoristiske situasjoner vi alle kan kjenne oss igjen i. Tipp topp tommel opp.

Liv Monica Mattson

25. mars 2017

Blekk og Blyant

6

Siri er et Kinderegg! Her finnes det masse kunnskap, bøtter av humor og et folkelig språk som alle forstår og kjenner seg igjen i. Det kommer tydelig fram at hun vet hva hun snakker om. Med humor og innlevelse er hun ikke redd for å by på seg selv. Man blir rett og slett både opplyst og underholdt.

Merete Meidel

24. mars 2017

Privat person

5

Siri er ei sprudlende dame – og en engasjert foredragsholder! Hun kan mye om fagfeltet og er god på å få med seg tilhørerene! Anbefales!

Kristine B. Solberg

28. februar 2017

Selvstendig næringsdrivende - Kristine Solberg

5

Jeg har vært på et foredrag Siri holdt og hun er inspirerende å høre på, byr på seg selv, har en god utstråling og inkluderer tilhørerne!

Christian Leborg

25. februar 2017

Leborg Media

5

Siri er god til å fortelle sin historie og knytte det til det hun formidler. Det hun vil at tilskuerne skal lære er strukturert og med gode eksempler. Siri klarer å engasjere publikum med enkle øvelser og å gi rom for spørsmål.

Jean-Fredrick B. Mortensen

24. februar 2017

AOF Norge

6

Siri Berntsen viser gode taler evner og formidler sitt budskap på en inspirerende og motiverende måte. Hun inkluderer deg som person og får deg til å føle mestring å bli sett. Anbefaler henne trygt videre.

Line Westgaard

27. oktober 2016

Line Westgaard Norway

6

Jeg kan varmt anbefale Siri! Hun er jordnær, dyktig og positiv! Hun er tydelig i formidlingen og legger temaene frem på en enkel og bra måte! Siri kan sosiale medier og hun kan formidle det!

Randi Brandvold Klemp

26. oktober 2016

digel design

6

Jeg anbefaler gjerne Siri Berntsen til all som trenger rådgivning om digitale/sosiale medier.
Hun er flink til å formidle og dele av sin kunnskap, dessuten er hun sprudlende glad, positiv og inkluderende.

Bente Baugerød

26. oktober 2016

¨Ressursen as

6

Våre vikarer ble inspirert og motivert til å «selge selv» i en tøff jobbsøkerprosess i jakten på drømmejobben. Det er ingen tvil om at Siri kan salg, hun byr på kunnskap og egen erfaring på en slik måte at alle blir imponert over nivået og ikke minst inspirert til å løfte opp røret og møtebooke sine egne intervjuer. En spennende og annerledes måte å tenke jobbsøkerprosess på.

Anne Almquist

25. oktober 2016

Strikkeportalen.no

6

Jeg har vært på Siritreff og på kurs med Siri Berntsen og har lært masse om digitale/sosiale medier ! Kan trygt anbefale henes workshoper,kurs og foredrag.

Marit Lindbäck Madsø

24. oktober 2016

baresupermarit.blogg.no

6

Siri Berntsen er en engasjert kursholder. Hun er oppriktig inntressert i deg og ønsker at du skal få max ut av kurset. Hun er meget kunnskapsrik og veldig morsom! Anbefales på det sterkeste.

Inger Johanne Solend

24. oktober 2016

Argana Helse AS

6

Siri Berntsen er en meget dyktig og inspirerende rådgiver. Hun er også en sprudlende og veldig trivelig dame, som har lært meg mye om sosiale og digitale media.

Marion Rindsem

24. oktober 2016

marionR design

6

En sprudlende foredragsholder med god kunnskap innen sosiale medier. Anbefales!

Katrine Gjærum

19. oktober 2016

Census Film

6

Siri Berntsen er en sprudlende morsom og kunnskapsrik dame. Hun har veldig mye erfaring med sosiale medier, og det er alltid mye å lære på hennes workshoper, kurs og foredrag. Jeg kan absolutt anbefale Siri Berntsen!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS