Talerlisten
Siri Berntsen

Siri Berntsen

Foredragsholder innen salg og markedsføring | Akershus

Pris / 45 min

NOK 10.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 15.000,- (eks. mva)

Veldedighet

25% rabatt

Beskrivelse

Siri Berntsen har 11 års erfaring som rådgiver i markedsføring via digitale og sosiale medier for bedrifter og har drevet egen nettbutikk og personlig merkevare. Siden 2006 har hun hjulpet bedrifter med synlighet og muligheter med salg og markedsføring på nett.  Som gründer ble sosiale medier en viktig, lærerik og spennende kanal. Siri deler hvordan du kommer i gang med sosiale medier, få en enkel, bevisstgjørende og forståelsesfull gjennomgang av det viktigste en bedrift behøver å vite for å oppnå synlighet og resultater med sin markedsføring på nett. Siri sine foredrag passer for små og mellomstore bedrifter som ønsker påfyll av kunnskap, glede og inspirasjon.

Se video av Siri Berntsen

Foredrag

Kom i gang med sosiale medier

Kom i gang med sosiale medier, få en enkel, bevisstgjørende og forståelsesfull gjennomgang av det viktigste en bedrift behøver å vite for å oppnå synlighet og resultater med sin markedsføring på nett. Siri sine foredrag passer for små og mellomstore bedrifter som ønsker påfyll av kunnskap, glede og inspirasjon.

Digital mamma

Som mamma kjenner jeg veldig på den digitale hverdagen vi lever i på godt og vondt. Hva kan jeg som mamma gjøre for å være sikker på at barna føler seg trygge og ikke utlevert gjennom f.eks blogg og sosiale medier? Morsomt og bevisstgjørende foredrag.

Sosiale medier, markedsføring og salg

Sosiale medier, markedsføring og salg skaper muligheter, men også utfordringer. Det er en kombinasjon jeg mener blir stadig mer viktig. Det er ikke lenger slik at man kun driver med markedsføring eller kun driver med salg. Selgere er markedsførere og markedsførere er selgere. Bedre argumentene og relasjonene på tvers av ulike avdelinger.

Netthandel i fokus

Å drive nettbutikk betyr både opp og nedturer, kunnskap og ferdigheter. I foredraget Netthandel i fokus deler jeg mine erfaringer, tips og kunnskap om hva du bør tenke på om du ønsker å starte en nettbutikk.

Hvordan bruke sosiale medier i en jobbsøkerprosess

Et morsomt og informativt foredrag hvor jeg deler hvilke muligheter som finnes for å skille seg ut, FØR du havner i en søknadsbunke. Ønsker du å skifte beite? Ønsker du å lære mer om LinkedIn og hvordan du kan bygge en god profil? Ser du verdien av et større nettverk? Da er dette foredraget en inspirasjon til veien videre.

Talerlisten mener

Siri leverer solide foredrag som man lærer mye av. Hun klarer å kombinere humor og kunnskap på en måte som engasjerer til læring. Hun er også veldig flink på å inkludere de i salen og gjøre folk trygge slik at det blir lett å stille spørsmål. Siri har også en formidlingsevne som er verdifull når hun lærer bort kompliserte ting som LinkedIn, Facebook og andre sosiale medier.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS