Stig Arild Pettersen

Konferansier, debattleder, samtaleleder, intervjuer

Fra kr 12.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Stig Arild Pettersen

Stig Arild Pettersen er journalist og forfatter, og har jobbet aktivt som konferansier, arrangements- og debattleder i over ti år for en rekke forskjellige aktører og oppdragsgivere.
 
Stig Arild er en svært erfaren panel-, møte- og debattleder med særlig kompetanse på økonomi, næringsliv, politikk og utenriks. Han tar også oppdrag som konferansier for store og små konferanser og arrangementer, og er god til å holde publikums oppmerksomhet gjennom bruk av humor. Honorar varierer etter oppdragets art.
 
Han er utdannet statsviter med Master of International Affairs fra Columbia University i New York, har jobbet som journalist i Dagens Næringsliv og NRKs utenriksredaksjon, og som kommentator i Bergens Tidende, der han fortsatt skriver jevnlig om økonomi og norsk og internasjonal politikk.
 
Stig Arild stod også bak podkastsuksessen «Du verden!», og underviste i flere år i podkastproduksjon for Institutt for Journalistikk (IJ). I 2016 debuterte han som sakprosaforfatter med biografien om motstandsmann, prinsessegemal og industripionér Erling Lorentzen. Han er nå i gang med sin andre bok.

Stig Arild tar oppdrag i hele Norge med særlig fokus på Vestlandet, Oslo og Trondheim.

Konferansier
Hjemsted
Møre og Romsdal
Foredrag på engelsk
Ja

2024 © Talerlisten AS