Stig Mass

Forfatter, artist og offentlig stemme

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Stig Mass

Stig Mass har en tydelig offentlig stemme innen psykisk helse-feltet i Norge. Han har i en årrekke holdt konserter, foredrag og vært med i dokumentarer om dette temaet. Foredragene til Stig er en blanding av show, humor, læring og ofte egenskrevne låter. Dette fremkaller både latter og tårer, noe som gjør at budskapet treffer.

Stig Mass utdanner seg til barne- og ungdomsarbeider fordi han ønsker å jobbe for å bedre barn og unges psykiske helse.

Stig kan også snakke utifra en bred erfaring fra arbeidslivet, i alt fra bank til at han nå jobber ved sjøen. Han henter kunnskap fra samspillet med de han møter på jobben. Fra dette formidler han poenger rundt hva som gjør at han har en stor arbeidsglede, det å bidra positivt i miljøet på jobb og å kommunisere effektivt på en bra måte i en travel hverdag.

Etter et foredrag med Stig vil kolleger og andre kunne stå bedre samlet til å møte på både gode og utfordrende tider. Ved å snakke sammen også om det mellommenneskelige i arbeidsmiljøet vil man ta bedre vare på hverandre og prestere bedre sammen. Stig beriker salen med sine tankevekkende perspektiver.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Stig Mass

"Det går bra eller?"

Stig bruker humor og ærlige poenger for å gi deg refleksjoner rundt hvordan du kan prate med kolleger, brukere eller pårørende på et dypere plan. Han tar for seg hvordan dere kan stå bedre rustet sammen. Han spiller også egenskrevne låter som kler foredraget. Slik er dette noe som kan bookes både til festen, konferansen eller fagdagen. Passer for bedrifter, organisasjoner og andre.

Gull i CVen

Der andre ser hull i CVen mener Stig vi bør lete etter gull. Vi mennesker lærer masse i våre tøffeste stunder. Viktige erfaringer kan gjemme seg i de delene av CVen som ingen prater om på jobbintervjuet. Stig tar for seg hva som er gull i CVen og hvordan du kan finne det. Både ledere og andre som ønsker å se potensialet i mennesker med liv litt utenom det vanlige bør høre dette foredraget. I tillegg til mennesker som trenger å identifisere gull i sin egen CV. Passer for bedrifter, organisasjoner og andre.

Talerlisten mener

Stig Mass er en foredragsholder utenom det vanlige. Hans tilstedeværelse og ekte engasjement merkes blant publikum. Han har gjerne med seg gitaren eller en musiker, og knytter egne sanger og musikk til poengene han har. Dette gjør Stigs foredrag unikt. Passer for alle som jobber med og for mennesker.

2024 © Talerlisten AS