Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Stig Morten Skjæran

Stig Morten Skjæran

Endring, mestring og inspirasjon

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Stig Morten Skjæran

Stig Morten Skjæran er født i 1970 og bosatt på idylliske Frosta i Nord- Trøndelag. Stig Morten er engasjert i alt han driver med, og beskrives som postiv og iherdig. Han trives aller best med mange baller i luften. Stig Morten beskrives som en reflektert foreleser som med sine gode historier, og lune fortellerstil, griper og fanger sitt publikum på en spesiell måte. Selv om historiene handler om han selv, kan dette relateres til den enkelte av oss. Hans foredrag tar opp viktige temaer som mestring, forventninger, krav og aksept av seg selv og den situasjonen man er i, til enhver tid. Stig Morten er også svært meritert innen idretten. Svømming: I Perioden 1984 til 2000 er Stig Morten merritert med 50 gull i NM, 14 gull og 7 sølv i Nordiske Mesterskap, 5 gull og 3 sølv fra EM, 3 gull og 3 sølv fra VM, deltatt i 3 Paralympics med 2 bronsje og en 4. plass.

Foredrag med Stig Morten Skjæran

Våge. Velte. Vinne!

Våge, Velte, Vinne” er et motivasjonsforedrag med historier om det å mestre, med seg selv og omgivelsene som utgangspunkt. Stig Morten Skjæran gir deg en reise gjennom sitt eget liv på godt og vondt, med glimt i øyet og imponerende bragder. Gjennomgående i alle historiene er en grunnoppskrift (KOSIK) på mestring og utvikling med nesten ubegrensede bruksområder. Stig Morten engasjerer og forbauser, gjennom en personlig talerstil og et gripende innhold.

Våge. Velte. Vinne! Fellesnevneren - Ledelse

Våge, Velte, Vinne! Fellesnevneren - Ledelse, er et foredrag om å se enkeltmennesket og være med å løfte frem dets gode evner. Stig Morten Skjæran gir deg noen betraktninger rundt hva ledelse er og hva det burde være. Hvordan skape en kultur i å stadig kjenne på mestring, samtidig skape trygghet. Stig Morten engasjerer og forbauser, gjennom en god formidlingsevne og et gripende innhold.

Stig Morten Skjæran har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS