Svein Erik Scheie

Svein Erik Scheie

Detoxer - forfatter av boken "Poisoned"

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Svein Erik Scheie

Amazon-bestselger Svein Erik Scheie tilbyr foredrag og Work-shops som fokuserer på å ta tilbake kontrollen over eget liv, være glad der du er, og STAY #NOTPOISONED. Føler du deg fanget i hverdagens problemer? Stresser du, og sakte men sikkert skrur opp blodtrykket ditt mot et farlig høyt nivå? Lengter du etter et mer givende liv, men føler deg maktesløs til å oppnå det du ønsker? Da har du sikkert levd med gift i systemet ditt i en tid, og i stedet for å gjøre en detox, har du blitt vant til giften. Giften Svein Erik refererer til er negative tanker og følelser som tar kontroll over livet ditt. Svein Erik Scheie vet hvor du kommer fra, fordi han har prøvd alt for å få giften til å forsvinne: selvutviklingskurs, meditasjon, terapi, til og med lykkepiller. Disse løsningene gav han i beste fall en midlertidig løsning, men han endte raskt tilbake der han startet. Etter år på søk fant han en motgift, en prosess som han forklarer i boken sin; POISONED – nå med over 15000 eksemplarer.

Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Svein Erik Scheie

Tankens kraft

Svein Erik tar deg med på en reise hvor målet er at alle deltakere selv greier å påvirke en fysisk gjenstand med tankene sine. Foredraget er interaktivt, pakket med morsomme historier, og engasjerer deltakerne i øvelser som er ment til å "våkne opp" deltakerne til å registere sine egne tanker og forstå konsekvensen av å tenke på den ene eller andre måten. Alle deltakere får en kopi av Amazon bestseller boken POISONED og App'n POISOEND.

Mer bevisst

Svein Erik forteller fra sitt eget personlige liv, hvordan hverdagen stresset han over bristepunktet, frem til det som ble hans vendepunkt, til et liv hvor han var glad og takknemlig i den hverdagen han har og samtidig har et positiv håp for en bedre fremtid. Foredraget er interaktivt, pakket med morsomme historier, og engasjerer deltakerne i øvelser som er ment til å "våkne opp" deltakerne til starten på en reise mot sin egen positive fremtid. Amazon bestseller boken POISONED inkludert

2024 © Talerlisten AS