Tanja Bø Uggerud

Snakker om raus ledelse

Fra kr 29.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tanja Bø Uggerud

Tanja Uggerud har lang erfaring som leder i ulike barnehager, fra Målselv i nord til Rogaland i sør. Hun har mye energi på scenen, sterk tilstedeværelse, og høyt engasjement. Det gjør at salens oppmerksomhet holdes oppe. Den røde tråden i Tanja Uggerud sine foredrag om ledelse er relasjoner. Hun minner oss på at alle mennesker er ulike og har sin bakgrunn med seg i jobben, og hvordan dette må sees på som en styrke og en mulighet i en virksomhet. Hvert menneske bærer på en historie som påvirker og former verdier og livsvalg. Hun påpeker at alle trenger å bli sett og verdsatt, og at veien til resultater ofte går ofte gjennom relasjonene vi skaper. Med raushet, mangfold og en god porsjon humor, kan man maksimere trivsel og muligheter. Tanja leverer faget sammen med egneopplevde suksesshistorier, men også fortellinger om motgang, nederlag og skamfølelse etter å ha mislyktes. Tanja berører mennesker med latter, tårer og ettertanke.

Foredrag med Tanja Bø Uggerud

Ulikheter som styrke

Mennesker trenger å bli sett og verdsatt, og veien til resultater går gjennom relasjonene vi skaper. Vi bærer alle på en historie som påvirker og former verdier og livsvalg. Med raushet kan man maksimere trivsel og muligheter. Med innlevelse tar Tanja dere med inn i “et arbeidsmiljø” fylt av et fargerikt spekter med mennesketyper, og ser på hvordan man skal klare jobbe best mulig i lag. Tanja leverer faget sammen med egneopplevde historier, og lover å berøre med latter, tårer og ettertanke.

Raus ledelse

Lederoppgavene er mange, og i perioder tunge. Forventningene om å levere kvalitet øker. Gode ledere er første steg til suksess. «You are the message», hvorfor skal dine medarbeidere følge deg? Raushet i lag med kompetanse på relasjoner gir gevinst. Hvordan lede mennesker ulikt både i medgang der alt føles lett og vidunderlig, og i motgang med større og mindre ubehag. Sammen med faget deler jeg både suksesshistorier og nederlag. Åpent og usminket.

Skråblikk fra høye hæler

Et inspirasjonsforedrag med glimt i øyet. Tanja gir et skråblikk på det hun kaller rikdommens utfordringer. Problemer som kommer som følge av velferd. Mennesker i verdens beste land som bekymrer seg for midjemål og nok planteproteiner i den grønne smoothien, og hiver seg på selvhjelpstrenden der vi stilles ansvarlig for egen lykke. Utallige budskap om å finne sitt beste jeg, gir masse slitne folk som aldri føler seg bra nok. Vi er bare på besøk på denne jorden – hva vil du bruke tiden din til?

Talerlisten mener

Tanja er en energisk, morsom og engasjerende foredragsholder. Gjennom personlige og relevante historier fra nesten 20 år som leder i barnehagesektoren, formidler hun konkrete og anvendbare tips til hvordan å drive raus ledelse. Hun er direkte i stilen og underholdene å høre på.

Tanja Bø Uggerud har 16 vurderinger

Helge Nessa

14. september 2018

Klepp kommune

6

Har hatt Tanja inne i en avdeling for å jobbe med nærvær og det psykososiale arbeidsmiljøet over en periode på 12 måneder. Tanja har vært en stor årsak til at sykefraværet i avdelingen er blitt kraftig redusert 👍 I tillegg er arbeidsmiljøet blitt mye bedre. Undervisningen er presentert med mye humor. Tanja har en direkte stil der hun deler oppturer og nedturer i hennes liv. Dette har vært godt likt og skapt reaksjoner. Vi har hatt noen fantastiske stunder som blir husket i lang tid. Tanja anbefales fra oss.

Stine Skeie

25. april 2018

Jæren Sparebank

6

Tanja var bare helt konge! En mer energisk og engasjert dame som byr på seg selv skal en lete lenge etter. Blei rørt i ene øyeblikket og lo som tårene trillet i neste.
Inspirerende og reflekterende foredrag som virkelig anbefales!

Janne Terese Gausel

12. april 2018

Maudland FUS bhg

6

Tanja er en dame som bobler over av energi på scenen, og fanger deg fra første ord. Hun snakker om hvordan forskjellige mennesker sine ulikheter på jobb, er en berikelse …og at vi alle har noe å lære av hverandre. Tanja kaller en spade for en spade, og engasjerer med humor blandet med ord til ettertanke. Hun forteller om egne nedturer og oppturer, og ikke minst om det å være raus og gi av seg selv. Alle bedrifter og ledere har noe å lære av denne damen. Anbefaler på det sterkeste, vær forberedt på latter og kanskje noen tårer.

Helene Bjørnsen

3. april 2018

Nærbø Idrettslag

6

Fantastisk foredrag! Nærbø Idrettslag arrangerte sponsorfrokost og Tanja var hyret inn til å snakke om ledelse. Vi kan bare skrive under på at dama er et fyrverkeri!! Tanja er uten tvil en dyktig foredragsholder. Det at hun bruker egne erfaringer – både gode og dårlige – gjør at vi virkelig tror på det hun sier. Hun er flink til å bruke humor samtidig som hun gir rom for ettertanke. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra våre sponsorer etter foredraget, og vi regner med at flere vil bruke dette i sine egne ledergrupper.

Hege Espelund

16. april 2017

Rakkestad kommune

6

Jeg var på foredrag med Tanja om raus ledelse, og det var et helt fantastisk foredrag! Tanja er ekte og ærlig ovenfor seg selv og andre. Jeg tror at hennes foredrag er noe nyttig som alle ledere i verden kan ha glede av! Anbefales på det sterkeste.

Janne Bore

22. februar 2017

Clas Ohlson Bryne

6

Tanja er en fantastisk foredragsholder! Hun byr på seg selv, er ekte, morsom, rørende og seriøs på samme tid. Måten hun formidler sine egne erfaringer, på godt og vondt, er utrolig spennende å høre på – samtidig som vi alle kjenner oss veldig igjen i forskjellige settinger. Etter at Tanja hadde holdt foredrag for oss på Clas Ohlson, var det flere som lurte på om jeg hadde fortalt henne om arbeidsplassen vår. Foredraget traff samtlige, på en eller annen måte. Dette er noe for alle!

Tone Skartveit

13. desember 2016

Cegal

6

Tanja besitter en kompetanse som på ingen måte er unik. Mange har som henne lang erfaring med å lede i både medgang og motgang. Det unike med Tanja er imidlertid formidlingsevnen der hun i stor grad bruker virkemidler som gjør at publikum nikker anerkjennende, men også kjenner på en litt rødmende skam for hvor lett vi dømmer andre. Tanja byr på en blanding av stolthet for hva hun har utrettet og ydmykhet for de gangene det gikk galt og balanserer dette svært godt. Sårbarhet, selvtillit, selvinnsikt, trygghet og integritet gjør at det hele blir autentisk.

Grete Hove Vikedal

26. oktober 2016

TINE Sentrallager Klepp og TINE Meieriet Sola

6

Tanja er som en frisk virvelvind! Hun holdt et herlig foredrag, og det var nok mange av oss som kjente igjen både seg selv og andre i personlighetene hun så levende beskriver. Her serveres både oppturer og nedturer, humor og alvor. Et lærerikt og engasjerende foredrag som setter fokus på å dra lasset sammen, selv om vi er forskjellige. Vi er jo på samme lag!

Maria Mevik

25. oktober 2016

Karmøy kommune

Et foredrag som var relevant, gjenkjennelig og som hadde klar overføringsverdi for min daglige jobb. Fint å høre et foredrag som engasjerer, og som får en til å reflektere over seg selv. Varme og humor gjorde at tiden for av sted. Godt med faglig påfyll som ikke tar utgangspunkt i generelle og store begreper uten definisjon. Dette foredraget treffer rett hjem på grunn av sin ærlighet og treffsikkerhet.

Odd Jan Håland

25. oktober 2016

AKVA group ASA

6

Terningkast 6 fra AKVA group!
Onsdagen var bare fantastisk… 🙂

Har ubetinget fantastiske tilbakemelding på timene sammen med deg fra gjengen på AKVA.
Du er jo et «fyrverkeri» av ei dame… 🙂

Veldig bra gjennomført og terningkast 6 fra oss i AKVA group.

May Helen Johnsen

25. oktober 2016

Utsyn barnehage

6

Et fantastisk foredrag fra en raus foredragsholder. Dette burde alle bedrifter få med seg. Takknemlig for å ha fått oppleve Tanja’s levende tilstedeværelse og engasjement når hun står på «scenen».

JØRN BJAANES

24. oktober 2016

EsterRoyal a/s

6

Tusen takk Tanja….. Vi var ca 60 frisører fra Sandes og jæren frisørlaug som blei begeistra og fekk masse gode historier .Det beste var at du ga mye av deg sjøl , fra både det som hadde vert meget tøft i ditt liv og at alle har en historie som ligger bak en . Du leverte virkelikt varene og den galskapen og lite selvhøytidelige måten du var på er jo magisk morsom for oss som lytter og veldikt lærerikt.Dette foredraget kan absolutt anbefales til både ledere ,ansatte og til alle som ønsker bedre fokus på holdninger og raushet i kvardagen .ps foredraget var så bra at 10 dager seinere, fekk me Tanja til bake for et extra foredrag for alle oss på EsterRoyal frisør som fekk lære mer av hennes raushet å måte å tenke og formidle på veldigt godt fornøyd hilsen JørnBjaanes

Jette Bjorland Bjorland

24. oktober 2016

Kafe Jærbuen

6

2 timer med Tanjafor ansatte på Kafe Jærbuen fikk oss alle til å ønsker 2 dager…nei 2 uker med Tanja. Hun har full pakke og tar oss gjennom ei reise som bringer frem både latter og tårer.Utrolig inspirerende og levende! Full av kunnskap som ho raust deler med alle.
Anbefaler alle å tilbringe noen timer med Tanja!

Merethe Sæbø

24. oktober 2016

Varhaug skule

6

Tusen takk for eit fantastisk foredrag TANJA. Eg lo, tårene trilla, og du sette i gang mange tankar og refleksjonar rundt veldig viktige tema. Anbefales!!! MeretheSæbø, Lagleiar/lærar

Anne Kathrine Edland

24. oktober 2016

Rogaland Fylkeskommune, Øksnevad vgs

6

Øksnevad vgs er en arbeidsplass hvor vi har ca 100 ansatte med mange ulike yrkestitler. I august 2016 i forbindelse med våre planleggingsdager i forkant av nytt skoleår, hadde vi besøk av Tanja Bø Uggerud og Raus Ledelse.
Jeg kan anbefale foredraget til andre som et Kick off i forbindelse med å få til et felles forståelse på hva ledelse betyr i en organisasjon. Hvordan det er å jobbe sammen mot et mål. Tanja er dyktig i sin formidling med glimt i øyet, humor og alvor hånd i hånd. Jeg kan anbefale alle andre til å ha noen timer sammen med Tanja. Det gir god påfyll i organisasjonen

Hilde Viggen

24. oktober 2016

St Olavs hospital- Tiller DPS

6

Sekretærene på Tiller DPS fikk denne uka tidenes opptur på Brekstad Kysthotell med fantastiske og inspirerende Tanja Uggerud i RAUS LEDELSE. Hun tok oss med inn i et univers det er lett å kjenne seg igjen i, hun delte raust av kunnskap, erfaring, hjertevarme, gode holdninger og en “dæsj” Jærsk galskap Hun gav oss mye å tenke på, og hun satt spor i hjertene våre Tanja er litt av ei dame, og foredraget “ulikheter som styrke” passer alle bransjer. Tommel opp og terningkast seks

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS