Tanja Bø Uggerud

Snakker om raus ledelse

Fra kr 29.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tanja Bø Uggerud

Tanja Uggerud har lang erfaring som leder i ulike barnehager, fra Målselv i nord til Rogaland i sør. Hun har mye energi på scenen, sterk tilstedeværelse, og høyt engasjement. Det gjør at salens oppmerksomhet holdes oppe. Den røde tråden i Tanja Uggerud sine foredrag om ledelse er relasjoner. Hun minner oss på at alle mennesker er ulike og har sin bakgrunn med seg i jobben, og hvordan dette må sees på som en styrke og en mulighet i en virksomhet. Hvert menneske bærer på en historie som påvirker og former verdier og livsvalg. Hun påpeker at alle trenger å bli sett og verdsatt, og at veien til resultater ofte går ofte gjennom relasjonene vi skaper. Med raushet, mangfold og en god porsjon humor, kan man maksimere trivsel og muligheter. Tanja leverer faget sammen med egneopplevde suksesshistorier, men også fortellinger om motgang, nederlag og skamfølelse etter å ha mislyktes. Tanja berører mennesker med latter, tårer og ettertanke.

Hjemsted
Rogaland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Tanja Bø Uggerud

Ulikheter som styrke

Mennesker trenger å bli sett og verdsatt, og veien til resultater går gjennom relasjonene vi skaper. Vi bærer alle på en historie som påvirker og former verdier og livsvalg. Med raushet kan man maksimere trivsel og muligheter. Med innlevelse tar Tanja dere med inn i “et arbeidsmiljø” fylt av et fargerikt spekter med mennesketyper, og ser på hvordan man skal klare jobbe best mulig i lag. Tanja leverer faget sammen med egneopplevde historier, og lover å berøre med latter, tårer og ettertanke.

Raus ledelse

Lederoppgavene er mange, og i perioder tunge. Forventningene om å levere kvalitet øker. Gode ledere er første steg til suksess. «You are the message», hvorfor skal dine medarbeidere følge deg? Raushet i lag med kompetanse på relasjoner gir gevinst. Hvordan lede mennesker ulikt både i medgang der alt føles lett og vidunderlig, og i motgang med større og mindre ubehag. Sammen med faget deler jeg både suksesshistorier og nederlag. Åpent og usminket.

Skråblikk fra høye hæler

Et inspirasjonsforedrag med glimt i øyet. Tanja gir et skråblikk på det hun kaller rikdommens utfordringer. Problemer som kommer som følge av velferd. Mennesker i verdens beste land som bekymrer seg for midjemål og nok planteproteiner i den grønne smoothien, og hiver seg på selvhjelpstrenden der vi stilles ansvarlig for egen lykke. Utallige budskap om å finne sitt beste jeg, gir masse slitne folk som aldri føler seg bra nok. Vi er bare på besøk på denne jorden – hva vil du bruke tiden din til?

Talerlisten mener

Tanja er en energisk, morsom og engasjerende foredragsholder. Gjennom personlige og relevante historier fra nesten 20 år som leder i barnehagesektoren, formidler hun konkrete og anvendbare tips til hvordan å drive raus ledelse. Hun er direkte i stilen og underholdene å høre på.

2023 © Talerlisten AS