Tanja Bø Uggerud

Kraften i å anerkjenne og verdsette ulikheter

Fra kr 29.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Tanja Bø Uggerud

Bli kjent med Tanja Uggerud – en svært rutinert og kunnskapsrik leder. Hennes foredrag bringer med seg masse energi, en imponerende tilstedeværelse og et engasjement som får ethvert publikum til å våkne.

Tanja er ikke en vanlig leder – hun er en inspirator som minner oss om verdien i hver enkelt medarbeiders unike historie. Hun ser kraften i å anerkjenne og verdsette ulikheter, og hvordan det kan bli en superkraft i enhver organisasjon. Med Tanja forstår vi at å se og sette pris på hver enkelt er nøkkelen til bærekraftige resultater, og at suksess ofte handler om de sterke relasjonene vi bygger.

Ulikheter er for Tanja som et spennende puslespill – noen ganger glede, andre ganger styrke, men alltid en utfordring vi kan håndtere med relasjonskompetanse. Hun tar oss med inn i arbeidsmiljøet gjennom levende foredrag, deler faglig kunnskap og krydrer det hele med egne opplevelser og en god dose humor.

Tanja er som et fyrverkeri på scenen – med sterk tilstedeværelse, høyt engasjement og en liten dose befriende galskap! Hun skaper ikke bare en opplevelse, men inspirerer til positiv forandring gjennom personlige suksesshistorier, erfaringer fra motgang, og ikke minst, en raushet og mangfold som er smittende.

Er du klar for å la Tanjas innsikt og entusiasme løfte din lederreise? Get ready for a journey with Tanja!

Hjemsted
Rogaland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Tanja Bø Uggerud

Ulikheter som styrke

Mennesker trenger å bli sett og verdsatt, og veien til resultater går gjennom relasjonene vi skaper. Vi bærer alle på en historie som påvirker og former verdier og livsvalg. Med raushet kan man maksimere trivsel og muligheter. Med innlevelse tar Tanja dere med inn i “et arbeidsmiljø” fylt av et fargerikt spekter med mennesketyper, og ser på hvordan man skal klare jobbe best mulig i lag. Tanja leverer faget sammen med egneopplevde historier, og lover å berøre med latter, tårer og ettertanke.

Raus ledelse

Lederoppgavene er mange, og i perioder tunge. Forventningene om å levere kvalitet øker. Gode ledere er første steg til suksess. «You are the message», hvorfor skal dine medarbeidere følge deg? Raushet i lag med kompetanse på relasjoner gir gevinst. Hvordan lede mennesker ulikt både i medgang der alt føles lett og vidunderlig, og i motgang med større og mindre ubehag. Sammen med faget deler jeg både suksesshistorier og nederlag. Åpent og usminket.

Skråblikk fra høye hæler

Et inspirasjonsforedrag med glimt i øyet. Tanja gir et skråblikk på det hun kaller rikdommens utfordringer. Problemer som kommer som følge av velferd. Mennesker i verdens beste land som bekymrer seg for midjemål og nok planteproteiner i den grønne smoothien, og hiver seg på selvhjelpstrenden der vi stilles ansvarlig for egen lykke. Utallige budskap om å finne sitt beste jeg, gir masse slitne folk som aldri føler seg bra nok. Vi er bare på besøk på denne jorden – hva vil du bruke tiden din til?

Talerlisten mener

Tanja er en energisk, morsom og engasjerende foredragsholder. Gjennom personlige og relevante historier fra nesten 20 år som leder i barnehagesektoren, formidler hun konkrete og anvendbare tips til hvordan å drive raus ledelse. Hun er direkte i stilen og underholdene å høre på.

2024 © Talerlisten AS