Thomas Søyland

om gründerlivet og effektiv markedsføring

Fra kr 17.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Thomas Søyland

Som seriegründer elsker jeg gründerskap, men medaljen har en bakside som kan gå utover helse, familieliv og nære relasjoner. I mine ærlige og åpne foredrag og kurs lærer jeg deg hvordan gründerlivet ser ut bak glansbildet. Jeg forteller det få tørr snakke om. I tillegg får du praktiske og konkrete råd: jeg har nemlig utarbeidet et veikart for gründere i samarbeid med psykolog og økonom. Som aktiv stand-up komiker har jeg lært effekten av humor. Det bruker jeg i alle mine foredrag, selv om temaet er alvorlig. Her er det lov å både le og grine. Få et innblikk i et av mine foredrag her: bit.ly/sannheter-om-grunderlivet Gjennom mine gründerreiser, som byråleder og markedssjef har jeg lært alt jeg kan om digital kommunikasjon. Jeg brenner for kommunikasjon som etterlater etter inntrykk, som blir husket, som gir effekt. Jeg har selv fått telefoner fra helt ukjente folk fra andre siden av landet som sier at innholdet mitt har rørt dem. Hvordan jeg gjør det, ønsker jeg å lære til deg!

Foredrag med Thomas Søyland

Gründerdrømmen: er den verdt lidelsen?

Gründerlivet er fantastisk, og kaotisk. Hva skjer bak glansbildet i start-ups? Mye. Så mye at mange treffer veggen. Det gjorde jeg, i 400 km/t. I retrospekt skjønner jeg ikke hvordan jeg ikke så den komme. Hvorfor skjer det så mange? I mitt personlige foredrag, utarbeidet med psykolog forteller jeg det få tørr snakke om. Åpent og ærlig om smellen, veien tilbake og hvordan unngå det. Hør min personlige historie. Få et innblikk i det unike foredraget her: bit.ly/sannheter-om-grunderlivet

5 morsomme historier om psykologiske triggere

Følelser driver valgene vi tar. Enten det er bussen eller bilen. Grønnsaker eller Grandiosa. Apple eller Android. Psykologiske triggere blir brukt til å endre holdninger, selge brus i nye markeder og sende presidenter som aldri burde blitt valgt rett inn i det hvite hus. Jeg har samlet 5 svært morsomme og engasjerende historier som viser hvordan psykologi brukes og oppfattes i næringslivet. Mitt mest underholdende foredrag.

Bli bransjeleder - knus konkurrentene med ekte historier

Bransjeledere er de som ser mennesker i stedet for kunder. De som forteller genuine historier. De som leverer mer verdi enn de forventer å få igjen. De som selger mest og vokser inn i nye markeder. De som knuser konkurrentene. Har du hørt om ABC - Always Be Closing? Det er utdatert! Det passer ikke Skandinavia. Vi er jordnære, uhøytidelige mennesker preget av ord som «hygge» og en kronprins som dabber. Gjennom huskeregelen Æ, Ø, Å viser vi hvordan du skaper tillit som gir deg overtaket.

4 måter å få maks effekt av ditt markedsbudsjett

Jeg startet bedriften min på bar bakke. Jeg vet om de lange kveldene, de beinharde prioriteringene, usikkerheten, slitet og tårene. Det som skal til for å få hjulene til å gå rundt. Hver eneste krone som går til markedsføring har du og teamet ditt slitt for. Derfor kjenner jeg det i ryggmargen hver gang jeg ser markedsbudsjetter som ikke forvaltes optimalt. Som bedriftsleder og markedsfører gir jeg deg 4 helt konkrete punkter som nesten alle slurver med. Slik får du maks effekt av ditt budsjett.

Slik bruker du humor i sosiale medier

Hva er det som gjør noen situasjoner, utsagn eller mennesker uhyre morsomme? Jeg bestemte meg for å lære mekanismene bak humor for å bruke det i jobben min som markedssjef. Jeg gikk rett til kjernen og gikk på scenen som stand-up komiker... Etter flere år med stand-up har jeg lært de ukjente mekanismene bak humor. Jeg overførte det til jobb, og fikk enestående resultater. F.eks. 1000 delinger og 40.000 visninger på én film. Takket være humor. Nå vil jeg dele disse teknikkene med deg.

Kurs med Thomas Søyland

Slik bruker du humor i sosiale medier

Hva er det som gjør noen situasjoner, utsagn eller mennesker uhyre morsomme? Jeg bestemte meg for å lære mekanismene bak humor for å bruke det i jobben min som markedssjef. Jeg gikk rett til kjernen og gikk på scenen som stand-up komiker... Etter flere år med stand-up har jeg lært de ukjente mekanismene bak humor. Jeg overførte det til jobb, og fikk enestående resultater. F.eks. 1000 delinger og 40.000 visninger på én film. Takket være humor. Nå vil jeg dele disse teknikkene med deg.

Slik unngår du typiske fallgruver som gründer

Jeg har startet flere selskaper, fått støttemidler fra Innovasjon Norge, hatt rask vekst, men også gått konkurs. Jeg har ost av selvtillit, men også fått en psykisk knekk. Vektlegger i stor grad -økonomi -arbeidsmiljø -fysisk og psykisk helse Sammen med økonomer og psykolog, har jeg utarbeidet et veikart som nye og etablerte gründere kan bruke for å få et fornuftig forhold til arbeidslivet, kjenne igjen klassiske faresignaler og unngå de typiske fallgruvene.

Thomas Søyland har 8 vurderinger

Daniela Lima

27. juni 2017

Createlity

6

Thomas er dyktig i sitt fag og generøs med å dele nyttige råd. Hans foredrag Vekst-strategi er utrolig innholdsrik, og en sitter igjen med både mye inspirasjon, kunnskap og konkrete praktiske tips.

Jonas Bjørheim

25. juni 2017

Greater Stavanger

6

Thomas kan faget sitt, og holdt en inspirerende workshop, selv satt jeg med 100 tanker i hodet, og en stor liste med tiltak å iverksette etter workshoppen hans! Kjempenyttig. Jeg hører gjerne på Thomas igjen!

Tea Dizdar

23. juni 2017

Tea Dizdar

6

Bra formidlingsevne. Energisk samtidig som han er rolig. Utrolig gøy å høre på en som har så mye kunnskap og erfaring. Han er flink til å være konkret og gå «straight to the core» av det som er viktig å få fram.

Eirik Halvorsen

23. juni 2017

Fotograf Eirik Halvorsen (Rein & Halvorsen AS)

6

Thomas har mye kunnskap om markedsføring og er flink til å dele av sin erfaring med solide metoder og verktøy. Creobox er definitivt det mest synlige reklamebyrået i Stavanger for tiden nettopp pga innholdsmarkedsføringen deres. Definitivt verdt å sjekke ut Thomas sine foredrag.

Herman Steinsøy

23. juni 2017

Xaylon

6

Lærerikt, engasjerende og nytenkende, ingen tvil om at Thomas vet hva han snakker om!

Miriam Lie

22. juni 2017

Biz&Buzz

6

Mye kunnskap og god formidlingsevne! Jeg hører han gjerne igjen!

Linn K Berg

22. juni 2017

Bergtatt

6

Thomas besitter mye kunnskap og er både hjelpsom og flink til å formidle det han kan. Vel verdt å leie inn/høre på dersom man trenger innput innen hans kompetanse. Her kan man lære mye!

Øystein Heier

22. juni 2017

Studio Stavanger

En inspirerende og spennende foredragsholder som gir god innsikt i markedsføring i en ny digital hverdag hvor det å ringe utgående samtaler kanskje er litt gårsdagen når dagens teknologi gir deg helt andre muligheter til å få kundene til å ringe inn til deg. I tillegg til at dagen forbrukere har andre krav og andre reaksjonsmønstre enn gårsdagen og at man derfor må legge opp sin markedsføring etter dette. Stikkord er synlighet på nettet og innholdsmarkedsføring.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS