Talerlisten
Thomas Søyland

Thomas Søyland

Byråleder - markedsføring som gir resultater | Rogaland

Pris / 45 min

NOK 11.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 17.000,- (eks. mva)

Veldedighet

45% rabatt

Beskrivelse

Thomas Søyland er gründer og byråleder i Creobox. I 2014 innså han at byråverden er ødelagt med utdatert metodikk, forvridde forretningsmodeller og helt feil fokus. Derfor startet han et resultatbyrå – i en bobil! I dag leder han et levende team av tenkere, formidlere, kunstnere og analytikere. 100% fritatt for dogma om hva reklame, PR og markedsføring «skal» være. Folk omtaler han som ekte, åpen og ærlig – noe som gjennomsyrer hele livet hans: han mener langsiktige, gode relasjoner er nøkkelen til suksess i business. Måten å oppnå dem på er med en genuin formidlingsevne og et budskap som faktisk betyr noe. Thomas sine favorittemner i markedsføring er: strategi som gir resultater, psykologiske triggere og menneskelige relasjoner.

Foredrag

Vekst-strategi: markedsføring som driver systematisk vekst

I starten gjorde Airbnb det mulig for verter å legge boligen ut på Craigslist med kun et klikk. Det ga eksponering til millioner av brukere som var på utkikk etter et sted å bo. De fikk enorm vekst til en billig penge. For å drive systematisk vekst (growth-hacking) må du kombinere «engineering» med smart markedsføring. Foredraget inneholder: caser fra internasjonale selskaper, 4 vanlige fallgruver, den éne tingen alle glemmer, 30+ fremgangsmåter å velge/kombinere samt metodikk tilpasset Norge.

5 morsomme historier om psykologiske triggere

Følelser driver valgene vi tar. Enten det er bussen eller bilen. Grønnsaker eller Grandiosa. Apple eller Android. Psykologiske triggere blir brukt til å endre holdninger, selge brus i nye markeder og sende presidenter som aldri burde blitt valgt rett inn i det hvite hus. Jeg har samlet 5 svært morsomme og engasjerende historier som viser hvordan psykologi kan brukes. Mitt mest oppsiktsvekkende og underholdende foredrag!

Bli bransjeleder - knus konkurrentene med ekte historier

Bransjeledere er de som ser mennesker i stedet for kunder. De som forteller genuine historier. De som leverer mer verdi enn de forventer å få igjen. De som selger mest og vokser inn i nye markeder. De som knuser konkurrentene. Har du hørt om ABC - Always Be Closing? Det er utdatert! Det passer ikke Skandinavia. Vi er jordnære, uhøytidelige mennesker preget av ord som «hygge» og en kronprins som dabber. Gjennom huskeregelen Æ, Ø, Å viser vi hvordan du skaper tillit som gir deg overtaket.

4 måter å få maks effekt av ditt markedsbudsjett

Jeg startet bedriften min på bar bakke. Jeg vet om de lange kveldene, de beinharde prioriteringene, usikkerheten, slitet og tårene. Det som skal til for å få hjulene til å gå rundt. Hver eneste krone som går til markedsføring har du og teamet ditt slitt for. Derfor kjenner jeg det i ryggmargen hver gang jeg ser markedsbudsjetter som ikke forvaltes optimalt. Som bedriftsleder og markedsfører gir jeg deg 4 helt konkrete punkter som nesten alle slurver med. Slik får du maks effekt av ditt budsjett.

10 bud til suksess på facebook + 40 bonustips

Her får du maks verdi for pengene. Facebook er den plattformen hvor flest bedrifter i Norge bygger sin følgerbase. Ikke så rart når det også er den kanalen hvor flest kunder bruker tiden sin. Jeg har samlet 10 viktige bud som hjelper deg å navigere dette kaotiske landskapet. 10 bud som hjelper deg å lykkes i et marked som blir mer og mer mettet for hver dag. 10 bud du ikke kan leve uten som markedsfører. I tillegg får du 40 praktiske bonustips som enkelt kan tas i bruk med en gang.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Thomas Søyland har 8 vurderinger

Daniela Lima

27. juni 2017

Createlity

6

Thomas er dyktig i sitt fag og generøs med å dele nyttige råd. Hans foredrag Vekst-strategi er utrolig innholdsrik, og en sitter igjen med både mye inspirasjon, kunnskap og konkrete praktiske tips.

Jonas Bjørheim

25. juni 2017

Greater Stavanger

6

Thomas kan faget sitt, og holdt en inspirerende workshop, selv satt jeg med 100 tanker i hodet, og en stor liste med tiltak å iverksette etter workshoppen hans! Kjempenyttig. Jeg hører gjerne på Thomas igjen!

Tea Dizdar

23. juni 2017

Tea Dizdar

6

Bra formidlingsevne. Energisk samtidig som han er rolig. Utrolig gøy å høre på en som har så mye kunnskap og erfaring. Han er flink til å være konkret og gå «straight to the core» av det som er viktig å få fram.

Eirik Halvorsen

23. juni 2017

Fotograf Eirik Halvorsen (Rein & Halvorsen AS)

6

Thomas har mye kunnskap om markedsføring og er flink til å dele av sin erfaring med solide metoder og verktøy. Creobox er definitivt det mest synlige reklamebyrået i Stavanger for tiden nettopp pga innholdsmarkedsføringen deres. Definitivt verdt å sjekke ut Thomas sine foredrag.

Herman Steinsøy

23. juni 2017

Xaylon

6

Lærerikt, engasjerende og nytenkende, ingen tvil om at Thomas vet hva han snakker om!

Miriam Lie

22. juni 2017

Biz&Buzz

6

Mye kunnskap og god formidlingsevne! Jeg hører han gjerne igjen!

Linn K Berg

22. juni 2017

Bergtatt

6

Thomas besitter mye kunnskap og er både hjelpsom og flink til å formidle det han kan. Vel verdt å leie inn/høre på dersom man trenger innput innen hans kompetanse. Her kan man lære mye!

Øystein Heier

22. juni 2017

Studio Stavanger

En inspirerende og spennende foredragsholder som gir god innsikt i markedsføring i en ny digital hverdag hvor det å ringe utgående samtaler kanskje er litt gårsdagen når dagens teknologi gir deg helt andre muligheter til å få kundene til å ringe inn til deg. I tillegg til at dagen forbrukere har andre krav og andre reaksjonsmønstre enn gårsdagen og at man derfor må legge opp sin markedsføring etter dette. Stikkord er synlighet på nettet og innholdsmarkedsføring.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS