Tina Margareta Nilssen

Mental -og fysisk veileder, musiker, gründer

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tina Margareta Nilssen

Tina Margareta Nilssen har gjennom de siste 20 årene undervist musikere i mange land og ved en rekke universiteter i kroppsholdning, fysisk koordinasjon og prestasjonsforberedelse. I tillegg har hun bygd opp en utdanning der musikere fra hele verden lærer en metode som hun selv har skapt. Som pianist har Tina utgitt 4 kritikerroste CD-er og spilt konserter i mange land. Med sin brede erfaring hjelper hun nå andre yrkesgrupper å komme i kontakt med en hensiktsmessig bruk av kroppen og om hvordan man kan leve med mindre bekymringer og en større tilstedeværelse og økt inspirasjon. Hun hjelper publikum til å ta ledelse i eget liv, å få oversikt til å bidra positivt i egen arbeidssituasjon, og ikke minst til å forså egen og andres oppførsel i kommunikasjon. I foredragene får publikum konkrete verktøy man kan ta med seg for å utvikle egne evner videre, og tips til stressmestring som man kan gjøre når som helst og hvor som helst.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Tina Margareta Nilssen

Hvordan ta vare på kroppen i hverdagen?

I dette foredraget får du konkret kunnskap og enkle øvelser som kan gjøres sittende og stående. Muskel - og skjellettplager er utbredt og skaper mye sykefravær som kunne ha vært unngått med økt kunnskap og effektive verktøy. Du får her garantert vite ting om kroppen som du ikke visste, og som kan hjelpe deg i hverdagen enten den er stillesittende eller aktiv.

Kroppen og det mentale - hvordan kan de hjelpe hverandre?

I dette foredraget får du innsikt i hvordan du kan hjelpe kroppen din til å få klarere tanker. Stress i kroppen påvirker det mentale og vice versa. Med enkle teknikker kan du skape forandringer som klarner sinnet og hjelper kroppen på samme tid. En dypere forståelse på hvordan disse to påvirker hverandre vil gi inspirasjon til å gjøre hverdagen lettere, og kunne bidra til at man enkelt kan hjelpe seg selv mot en mer inspirert hverdag med mindre stress.

Hva er Nuet, og hvordan kommer jeg dit?

Her får du klarhet i forskjellen på å tenke på å være tilstede i nuet, og på å faktisk være tilstede. Dette er foredraget for de som ønsker å bli modige og ta de store valgene i livet med klarhet og selvtillit. Her kommer de store tankene til uttrykk og publikum vil se hvordan man selv kan komme i førersetet i eget liv. Man får også enkle og effektive øvelser for å øve opp evnen til å være tilstede i samtaler og gjennom egne prosesser.

Å komme seg ut og bli synlig

Dette foredraget handler om å følge drømmen nådeløst og fryktløst. Det handler om å trosse janteloven, trosse fastgrodde tankemønstre og å ta tak i egen motivasjon og å kunne drive seg selv videre mot alle odds. Det passer for alle som ønsker å videreutvikle eller starte en bedrift, men også for å motivere ansatte til å skape initiativ innenfor bedriften, og å ta ansvar for egen påvirkning og bedriftskultur. Man får innsikter i tillegg til enkle og effektive øvelser man kan ta med seg på jobb.

Å prestere på topp

Hva skal til for å prestere på topp? Gjennom erfaringen av å være musiker på høyt nivå selv, og gjennom å ha veiledet flere av de fremste musikerne i landet, får du her innsikt i den overraskende sannheten om hva som holder oss fra å prestere vårt beste. Du får høre case studies og innsikter som få snakker om. Og hvordan man kan snu det å ubevisst stoppe sin egen utvikling og til å bli den beste versjonen av seg selv. Ja, til og med å kunne nyte opplevelsene der man er under størst press.

2024 © Talerlisten AS