Talerlisten
Tom Erik Frydenlund

Tom Erik Frydenlund

Leder, holder foredrag om relasjonsledelse, teambuilding og motgang

Pris / 45 min

NOK 10.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Tom Erik Frydenlund har lang og bred erfaring innen flere yrker med 9 år i det norske forsvar som offiser, 5 år i Politiet som offentlig innkjøper og prosjektleder, og har etter dette jobbet i IT bransjen siden 1999 i mange ulike roller. Tom Erik har jobbet som leder siden 2005 og har hatt lederroller I Ementor, Avenir, EDB, Steria, Webstep og nå som medeier I Konsulentselskapet Ensō. Han trives med å bygge team og å få disse til å fungere sammen mot et felles mål, og er flink til å skape relasjoner og engasjement. Foredragene til Tom Erik er basert på egne erfaringer i de ulike rollene og er tuftet på relasjonsledelse og relasjonskompetanse som grunnpilarer i bunn. Skal man lede mennesker eller sette sammen team og få disse til å jobbe sammen, så må man også kjenne de.

Foredrag

Relasjonsledelse

Foredrag om hvordan man kan påvirke sine medarbeidere gjennom å bygge opp tillit via dialog. Hovedprinsippet er at man må kjenne de man skal lede.

Veien tilbake etter å ha møtt veggen

Foredraget er personlig og basert på min egen historie etter å ha møtt veggen som leder og veien tilbake til lederrollen.

Relasjonelt mot

Grunnpillaret I relasjonsledelse er at man må ha relasjonlelt mot. Setter her fokus/søkelys på viktige prinsipper og elementer I hvordan man bygger opp trygge relasjoner til de rundt seg. Man må kjenne de man skal lede er hovedprinsippet. Dette legger også grunnlaget for tillitsbasert ledelse.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Tom Erik Frydenlund har 1 vurdering

Anne Rian

5. februar 2017

Rotary

5

Inspirerende med et smil. Konkret med gode eksempler.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS