Tom Erik Frydenlund

Tom Erik Frydenlund

Leder, holder foredrag om relasjonsledelse, teambuilding og motgang

NOK 10.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Tom Erik Frydenlund

Tom Erik Frydenlund har lang og bred erfaring innen flere yrker med 9 år i det norske forsvar som offiser, 5 år i Politiet som offentlig innkjøper og prosjektleder, og har etter dette jobbet i IT bransjen siden 1999 i mange ulike roller. Tom Erik har jobbet som leder siden 2005 og har hatt lederroller I Ementor, Avenir, EDB, Steria, Webstep og nå som medeier I Konsulentselskapet Ensō. Han trives med å bygge team og å få disse til å fungere sammen mot et felles mål, og er flink til å skape relasjoner og engasjement. Foredragene til Tom Erik er basert på egne erfaringer i de ulike rollene og er tuftet på relasjonsledelse og relasjonskompetanse som grunnpilarer i bunn. Skal man lede mennesker eller sette sammen team og få disse til å jobbe sammen, så må man også kjenne de.

Foredrag

Relasjonsledelse

Foredrag om hvordan man kan påvirke sine medarbeidere gjennom å bygge opp tillit via dialog. Hovedprinsippet er at man må kjenne de man skal lede.

Veien tilbake etter å ha møtt veggen

Foredraget er personlig og basert på min egen historie etter å ha møtt veggen som leder og veien tilbake til lederrollen.

Relasjonelt mot

Grunnpillaret I relasjonsledelse er at man må ha relasjonlelt mot. Setter her fokus/søkelys på viktige prinsipper og elementer I hvordan man bygger opp trygge relasjoner til de rundt seg. Man må kjenne de man skal lede er hovedprinsippet. Dette legger også grunnlaget for tillitsbasert ledelse.

Tom Erik Frydenlund har 1 vurdering

Anne Rian

5. februar 2017

Rotary

5

Inspirerende med et smil. Konkret med gode eksempler.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.