Tom Erik Heimen

Drømmen om å fly, luftig inspirasjonsforedrag

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Tom Erik Heimen

Tom Erik Heimen sitt foredrag handler om innovasjon, om å tørre, om å finne nye løsninger på problemene. Det er inspirasjonsforedrag med innsikt og verdier som treffer de fleste. Foredragene til Tom Erik Heimen inneholder bilder, spektakulære filmer, humor, selvinnsikt og motivasjonen om å videreutvikle seg selv.

Tom Erik Heimen fikk en klar drøm i tidlig alder. Drømmen hans var at han skulle fly, ikke i vanlig rutefly. Han skulle fly selv.

Heimen har vært sterkt delaktig i utviklingen av vingedraktflyving og utviklingen av basehoppingen siden 2000. Han er en av pionerne og frontfigur innen miljøet på internasjonalt nivå. I dag har han mer enn 2600 hopp fra fjell, dette gjør han til Norges mest erfarne basehopper. Tom Erik har høy anseelse ute i verden for sine kunnskaper, holdninger og enorme drivkraft.

Tom Erik er delaktig innen TV, spillefilmer, reklamefilmer, ski og action sport dokumentarer. Disse har gått verden rundt og har vært god reklame for norsk natur og opplevelser. I Norge er han godt kjent som en av de som fløy forbi resten av ekstremsportkollegaene i TV-serien «Oppdrag Sognefjorden».
I 2019 satt Heimen verdensrekord i antall basehopp fra fjell på ett døgn, 66 hopp, og 66000 flydde høydemeter fra fjellet Hoven i Loen.

Tom Erik lever og ånder for å bruke naturen i ulike element, han er spesielt begeistret for fjellene på Vestlandet, og bruker de hele året. Heimen har høy fokus på god fysisk helse som også bidrar til god mental helse. Han får frem disse aspektene i sine foredrag.

Paneldeltaker
Inspirator
Humor
Hjemsted
Møre og Romsdal
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Tom Erik Heimen

Drømmen om å fly - Luftig innovasjon

Spennende foredrag der Tom Erik forteller og viser hvordan basehopperen gikk fra å falle til å kunne fly. De forsket og testet på ulike metoder og tok i bruk enkelt utstyr for å gjøre basehoppingen tryggere og enda morsommere. Dette er et underholdningsforedrag med innsikt og verdier som treffer inn mot de fleste bedrifter/organisasjoner. Foredraget inneholder bilder, spektakulære filmer, humor, selvinnsikt og hele tiden motivasjonen om å videreutvikle seg selv. Dette er en time du aldri glemmer.

Drømmen om å fly - Kontrollere frykt

Gjennom sin historie fra han startet som basehopper om å ta kontroll på frykten for å oppfylle drømmene sine Tom Erik vet hvordan man kan ta kontroll over frykten sin. Han har gjennom mange års erfaring med risikoanalyse funnet ut hva som er faktiske risikoer imot innbilt risiko. Hvordan kan vi benytte oss av disse metodene i hverdagen. Dette er et lystbetont foredrag der du blir tatt med på en reise inn i en vill verden som igjen leves med full kontroll.

2024 © Talerlisten AS