Tormod Sperstad

Digital Markedsføringsmisjonær

Fra 17.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tormod Sperstad

Tormod Sperstad er sjølerklært nerd og digital markedsføringsmisjonær. Han har fått ett eneste kall i yrkeslivet, og det er å spre det glade budskap om hvordan små og mellomstore bedrifter kan bruke digital markedsføring for å få fart på omsetningen. Tormod jobber til daglig som digital rådgiver i DMT AS. Han er også faglærer for webmarkedsførerstudiet til nettskolen Norges Yrkesakademi, i tillegg til å blogge om digital markedsføring. Hvis du sliter med å få nok tid til markedsføring, er usikker på hvordan du får fart på Instagram-profilen til bedriften din, eller ønsker å bli mer synlig i Google – bør du ta en prat med Tormod. Med 14 års erfaring fra salg- og markedsføringsarbeid, deriblant som markedssjef i Interfil AS og som digital rådgiver i eget rådgivningsfirma, har han opparbeidet en solid kompetanse. Med ukentlige foredrag for markedsføringsstudenter og rundt 40 årlige frittstående kurs og foredrag for andre grupper, er Tormod en erfaren foredragsholder.

Foredrag med Tormod Sperstad

Slik vinner du kampen om kundene

Kampen om kundene er hardere enn noen gang. Hvordan kan små bedrifter ta opp kampen med store aktører med tilsynelatende endeløse budsjetter? I dette foredraget tar Tormod deg med på en digital kundereise som kan gi deg nyttige tips om hvordan du kan vinne kampen om kundene.

7 dødssynder i sosiale medier

Du har sikkert hørt om de syv dødssynder i teologisk forstand, men visste du at de samme dødssynder, i alle fall i overført betydning, også kan fungere som en veileder for bedrifter som bruker sosiale medier? I dette foredraget tar Tormod for seg syv dødssynder i sosiale medier som du for all del må unngå for at bedriften din ikke skal dømmes til digital fordømmelse i evig tid.

Tormod Sperstad har 1 vurdering

Tone Minerva Kvernen

28. september 2018

Informasjonskontoret for folkehøgskolen

6

Denne mannen kan Instagram! I løpet av 6 timer på kurset i går (26.9.18), lærte man alt det var nødvendig å vite om IG ++. Tormod er rolig, strukturert, sikker og lun. Utrolig bra PP presentasjon, som vil være gull å ha når stoffer synker inn og man trenger repetisjon. Han sier det bare er å spørre i etterkant hvis noe dukker opp (for free) – og man tror han!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS