Tormod Sperstad

Digital Markedsføringsmisjonær

Fra kr 18.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tormod Sperstad

Tormod Sperstad er sjølerklært nerd og digital markedsføringsmisjonær. Han har fått ett eneste kall i yrkeslivet, og det er å spre det glade budskap om hvordan små og mellomstore bedrifter kan bruke digital markedsføring for å få fart på omsetningen. Tormod jobber til daglig som digital rådgiver i Haus Byrå AS. Han er også faglærer for webmarkedsførerstudiet til Fagskolen Kristiania, i tillegg til vert for podcasten HausPodden. Hvis du sliter med å få nok tid til markedsføring, er usikker på hvordan du får fart på Instagram-profilen til bedriften din, eller ønsker å bli mer synlig i Google – bør du ta en prat med Tormod. Med 19 års erfaring fra salg- og markedsføringsarbeid, deriblant som markedssjef i Interfil AS og som digital rådgiver i eget rådgivningsfirma, har han opparbeidet en solid kompetanse. Med ukentlige foredrag for markedsføringsstudenter og rundt 40 årlige frittstående kurs og foredrag for andre grupper, er Tormod en erfaren foredragsholder.

Hjemsted
Innlandet
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Tormod Sperstad

Slik vinner du kampen om kundene

Kampen om kundene er hardere enn noen gang. Hvordan kan små bedrifter ta opp kampen med store aktører med tilsynelatende endeløse budsjetter? I dette foredraget tar Tormod deg med på en digital kundereise som kan gi deg nyttige tips om hvordan du kan vinne kampen om kundene.

7 dødssynder i sosiale medier

Du har sikkert hørt om de syv dødssynder i teologisk forstand, men visste du at de samme dødssynder, i alle fall i overført betydning, også kan fungere som en veileder for bedrifter som bruker sosiale medier? I dette foredraget tar Tormod for seg syv dødssynder i sosiale medier som du for all del må unngå for at bedriften din ikke skal dømmes til digital fordømmelse i evig tid.

Kurs med Tormod Sperstad

Kurs i Instagram for bedrifter

Instagram, og ikke minst Instagram Stories har tatt helt av. “Alle” kundene dine bruker Instagram, og potensialet for bedrifter som ønsker å nå ut til potensielle kunder i denne kanaler er utrolig stort. Har du lyst til å lære hvordan du kan bruke Instagram for å nå ut til kundene dine? Da er dette kurset for deg.

Lær å lage video til egne digitale kanaler

Har du lyst til å lære hvordan du kan lage enkle, men gode videoer - uten å måtte investere i mye og dyrt utstyr? I dette kurset lærer du hvordan du kan bruke smarttelefonen din til å lage videoer til sosiale medier og andre egne digitale kanaler. I løpet av dagen lærer du hvordan du planlegger en god video som holder på oppmerksomheten fra start til slutt. Vi ser på tips til historiefortelling, lys, lyd, komposisjon, og enkel redigering. Kurset blir gjennomført med to kursledere.

Kurs i e-postmarkedsføring (nyhetsbrev)

Lyst til å lære hvordan du kan bruke e-post for å få økt omsetning i bedriften din? Selv om e-post er en "gammel" markedsføringskanal, er det ofte den kanalen bedrifter får mest igjen i forhold til det de bruker. Forutsetningen er at du har noen viktige elementer på plass, i tillegg til at du følger flere lover og retningslinjer. Dette kurset lærer deg de riktige grepene du må ta hvis du vil lykkes med e-postmarkedsføring.

2024 © Talerlisten AS