Talerlisten
Tormod Sperstad

Tormod Sperstad

Digital rådgiver | Oppland

Pris / 45 min

NOK 17.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 25.000,- (eks. mva)

Veldedighet

20% rabatt

Beskrivelse

Tormod Sperstad jobber som digital rådgiver i DMT Alvdal. Han er også faglærer for webmarkedsførerstudiet til nettskolen Norges Yrkesakademi (tidligere Sonans/eCademy), i tillegg til å blogge om digital markedsføring. Hvis du sliter med å få nok tid til markedsføring, er usikker på hvordan du kommer i gang med Facebook-annonser, eller ønsker å bli mer synlig i Google – bør du ta en prat med Tormod. Med 14 års erfaring fra salg- og markedsføringsarbeid, deriblant som markedssjef i Interfil AS og som digital rådgiver i eget rådgivningsfirma, har han opparbeidet en solid kompetanse. Med ukentlige foredrag for markedsføringsstudenter og rundt 40 årlige frittstående kurs og foredrag for andre grupper, er Tormod en erfaren foredragsholder.

Foredrag

Slik vinner du kampen om kundene

Kampen om kundene er hardere enn noen gang. Hvordan kan små bedrifter ta opp kampen med store aktører med tilsynelatende endeløse budsjetter? I dette foredraget tar Tormod deg med på en digital kundereise som kan gi deg nyttige tips om hvordan du kan vinne kampen om kundene.

7 dødssynder i sosiale medier

Du har sikkert hørt om de syv dødssynder i teologisk forstand, men visste du at de samme dødssynder, i alle fall i overført betydning, også kan fungere som en veileder for bedrifter som bruker sosiale medier? I dette foredraget tar Tormod for seg syv dødssynder i sosiale medier som du for all del må unngå for at bedriften din ikke skal dømmes til digital fordømmelse i evig tid.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS