Trine Åldstedt

NLP-coach, hjelper mennesker til endring

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Trine Åldstedt

Gjennom 20 år og med kvalitet som toppverdi, har Trine Åldstedt hjulpet tusenvis med å bli sterkere i seg selv og skape resultatene de drømmer om. Hun er en entreprenør og visjonær ildsjel innen menneskelig utvikling. Hun har lang erfaring og fartstid innen NLP, hypnose og coaching, og er en av Norges første profesjonelle coacher. Trine Åldstedt har æresgraden Master Trainer of NLP, er Master Certified Coach, M.A.E.P.H. Hypnotherapeut, samt forfatter og foredragsholder. Hun er en sterk stemme og en pioner innen NLP og coaching i Norge, og har vært aktivt med i utviklingen av Norsk Bransjestandard for Coaching. I sine kurs, bøker, foredrag, gruppeprosesser og coaching, forener hun den rasjonelle tanke med indre ressurser, hardware og software i et helhetlig forankret perspektiv. Hun har en direkte og engasjerende form, som utfordrer og aktiverer deltakerne til å se nye muligheter og åpne boksen de tenker i. De går fra eventet med inspirasjon, motivasjon, kunnskap og handlekraft.

Foredrag med Trine Åldstedt

Språk og spørsmål: Våpen, virkemiddel, skarpskodd hjernekraft.

Kroppen og hjernen er svaremaskiner. Stiller du spørsmål, må den svare. Utfordringen er spørsmålene vi stiller. Ingeniørteamet til Henry Ford praktiserte gode spørsmål da oppfant seks sylinders-motoren. Geniale oppfinnelser kommer fra gode spørsmål. Stiller vi mindre gode spørsmål, får vi det motsatte. Så hva er gode spørsmål og dårlige spørsmål? Foredraget gir deg språk og spørsmål brukt med kirurgisk finsnitt, og vil påvirke måten du leder på, relasjonene dine og viktigst: deg selv.

Trine Åldstedt har 4 vurderinger

Anne-Kari Haakenstuen Holvik

8. desember 2020

Hvaler kommune

6

Trine inspirerer og motiverer! Mine møter med Trine har vært både i små og store grupper og for hvert møte har jeg opplevd en genuin varme og tilstedeværelse.Trine er en klok og kunnskapsrik foredragsholder og prosessleder som favner bredt i fagfeltet personlig og helhetlig utvikling. Hun er en fantastisk formidler som på en enkel og lettfattelig måte setter ord på det jeg selv ikke finner ord for. Trine deler raust av sin kunnskap og skaper magi! Anbefales på det varmeste.

Tone Thorstensen

4. desember 2020

Lund Bedriftshelsetjeneste AS

6

Jeg har hatt gleden av å oppleve Trine gjennom en årrekke som foredragsholder og prosessleder/instruktør. Jeg sitter alltid igjen med en merverdi i form av ny informasjon, ny erkjennelse og inspirasjon. Trine formidler på en ekte og varm måte med hele seg, og hun virkelig ser sine deltagere og tilhørere. Jeg gir Trine mine beste anbefalinger!

Tove Sylte

1. desember 2020

Insperia v/ Tove Sylte

6

Det er alltid spennende og lærerikt å lytte til Trine! Hun har en mangfoldig verktøykasse med konkrete, gode verktøy som hun formidler på en inspirerende måte.

Jeg opplever Trine som engasjert, kunnskapsrik og med en helt spesiell tilstedeværelse. Hun deler raust med historier og eksempler, som gjør at det er lett å forstå og ta i bruk verktøyene selv for å oppnå utvikling og endring. Anbefales varmt 🌟

Ragnhild Finden

28. november 2020

Kausvol gardsbarnehage AS

6

Jeg har opplevd Trine Åldstedt både i store og mindre sammenhenger, som foredragsholder og som prosessleder. Hun har en utrolig god tilstedeværelse og øser av sin kunnskap på en måte som er forståelig for meg som tilhører. Hun evner å se deltakerne, og framstår ekte og intuitiv. Trine er også en av de som aller best behersker videoformatet på sosiale media, hun kommer «gjennom skjermen».

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS