Trine-Larsen

Trine Larsen

Hodejeger og arbeidslivsekspert

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Trine Larsen

Trine Larsen er arbeidslivsekspert med over 20 års erfaring som CEO og senior rekrutteringsrådgiver i Hammer & Hanborg, og har en imponerende track record med å rekruttere toppledere, ledere og spesialister til nøkkelposisjoner i norsk næringsliv. Hennes sterke engasjement og omfattende kunnskap om den digitale transformasjonen og det nye arbeidslivet gir henne unik innsikt i hva som kreves for å lykkes i fremtidens arbeidsliv.

Trine deler ikke bare sin erfaring, men holder seg også oppdatert på forskning, trender og utfordringer i arbeidslivet. Hun har en dyp forståelse for hvordan man tiltrekker og beholder talenter, både fra et organisatorisk og ledelsesperspektiv. Trines kompetanse gjør henne egnet som både foredragsholder og workshop-fasilitator, og hun deler nøkkelinnsikter som inspirerer og gir praktiske verktøy for suksess i det stadige skiftende arbeidslivslandskapet.

.

Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Trine Larsen

Fremtidens lederskap

I dagens turbulente tider, preget av teknologiske fremskritt og en urolig geopolitisk verden, står ledere overfor et akutt behov for å utvikle nye ferdigheter og perspektiver. Evnen til å håndtere kompleksiteten og motivere team er kritisk. Trine vil forberede deg som leder eller organisasjon på de nye utfordringene som følger med den femte industrielle revolusjonen, basert på rapporten "Fremtidens lederskap".

Fremtidens kommunikasjon & markedsføring

Hvordan vil AI forme fremtidens kommunikasjon og markedsføring? Vil tverrfaglige team bli normen? Er du som leder klar til å utvikle dine ansatte og bygge avdelinger som er rustet for fremtiden? Utforsk disse spørsmålene i foredraget, og få innsikt i hvordan fremtidens kommunikasjons- og markedsavdeling vil se ut basert på vår nyeste forskning og forventninger i markedet.

2024 © Talerlisten AS