Trine Larsen

Trine Larsen

Hodejeger og arbeidslivsekspert

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Trine Larsen

Trine Larsen er hodejeger og partner i konsulenthuset Hammer & Hanborg, samt blogger og jobbekspert for Nettavisen. I løpet av de siste 10 årene har hun opparbeidet seg et imponerende nettverk og en sterk kundeliste. Trine har rekruttert flere av toppene i norsk næringsliv og har et stor engasjement og kunnskap om den digitale transformasjonen og det nye arbeidslivet. Pris og type foredrag kan diskuteres.

Foredrag med Trine Larsen

How to organize for digital success

Teknologien endrer våre etablerte metoder for verdiskapning, forretningsutvikling og brukerrelasjoner. Den digitale disrupsjonen krever at virksomheter i både privat og offentlig sektor må tenke nytt. For mange virksomheter er digital disrupsjon en reell trussel, samtidig som det kan gi unike muligheter dersom man er endringsdyktig. Men er endring noe nytt? Nei, men det som er nytt er hastigheten. Denne gangen går det så innmari fort!

Slik leder du deg selv inn i fremtidens arbeidsliv

I lengre tid har formuleringer som sosial kompetanse, fleksibilitet og evnen til å ha mange baller i luften dominert stillingsannonsene. Men i dagens foranderlige arbeidsmarkedet går det ikke alltid an å si hvilke egenskaper som kreves for en viss jobb. Ifølge Claudio Fernández-Aráoz, forfatteren av boken It’s not the how or the what but the who, er løsningen isteden å lete etter potensial.

Hvordan finne og tiltrekke hoder til jobber som ennå ikke finns?

Forutsetningen for måten vi jobber på forandrer seg radikalt. Digitaliseringen påvirker ikke bare hvor, når og hvordan vi jobber – den skaper også helt nye jobber, samtidig som mange gamle forsvinner. Og i midten står vi mennesker og våre organisasjoner. Ingen vet hvor det hele kommer til å ende. Det eneste vi vet er at alt kommer til å fortsette å forandres.

«Utdatert» har gått ut på dato​

Sluttpakker har gått ut av moten. Det er ikke lenger slik at man tjener på å gi medarbeidere sluttpakker.

Rekruttering som inkluderer

Hvordan kan du tiltrekke deg de rette folka? Du må begynne allerede med jobbanalysen og tenke nytt om hvor om hvem som er best egnet. #Inkluderingsdugnaden

Trine Larsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS