Trine Larsen

Trine Larsen

Hodejeger og arbeidslivsekspert

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Trine Larsen

Trine Larsen er hodejeger og partner i konsulenthuset Hammer & Hanborg, samt blogger og jobbekspert for Nettavisen. I løpet av de siste 10 årene har hun opparbeidet seg et imponerende nettverk og en sterk kundeliste. Trine har rekruttert flere av toppene i norsk næringsliv og har et stort engasjement og kunnskap om den digitale transformasjonen og det nye arbeidslivet. Pris og type foredrag kan diskuteres.

Fagekspert

Foredrag med Trine Larsen

Derfor hører CV-en hjemme på museum

Hvordan skal du lykkes med å rekruttere til fremtidens arbeidsliv? Den digitale utviklingen er med på å endre verdiene vi som samfunn deler raskere og raskere. Forbruket som ga status på 80- og 90-tallet har nå blitt «harry». Å jobbe døgnet rundt og klare seg med minimalt med søvn er ikke lenger tøft. Metoo har røsket tak i gamle maktstrukturer. Og det er ikke lenger de gamle som sjokkeres av ungdommen nå til dags, men motsatt.

Slik leder du deg selv inn i fremtidens arbeidsliv

I lengre tid har formuleringer som sosial kompetanse, fleksibilitet og evnen til å ha mange baller i luften dominert stillingsannonsene. Men i dagens foranderlige arbeidsmarkedet går det ikke alltid an å si hvilke egenskaper som kreves for en viss jobb. Ifølge Claudio Fernández-Aráoz, forfatteren av boken It’s not the how or the what but the who, er løsningen isteden å lete etter potensial.

Hvordan finne og tiltrekke hoder til jobber som ennå ikke finns?

Forutsetningen for måten vi jobber på forandrer seg radikalt. Digitaliseringen påvirker ikke bare hvor, når og hvordan vi jobber – den skaper også helt nye jobber, samtidig som mange gamle forsvinner. Og i midten står vi mennesker og våre organisasjoner. Ingen vet hvor det hele kommer til å ende. Det eneste vi vet er at alt kommer til å fortsette å forandres.

«Utdatert» har gått ut på dato​

Sluttpakker har gått ut av moten. Det er ikke lenger slik at man tjener på å gi medarbeidere sluttpakker.

Rekruttering som inkluderer

Hvordan kan du tiltrekke deg de rette folka? Du må begynne allerede med jobbanalysen og tenke nytt om hvor om hvem som er best egnet. #Inkluderingsdugnaden

Trine Larsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS