Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Unni Turrettini

Advokat, forfatter og tanke-leder

Send forespørsel Hjelp meg

Om Unni Turrettini

Unni Turrettini er forfatter av den amerikanske best-selgeren «The Mystery of the Lone Wolf Killer» (Pegasus Books, New York), som setter søkelyset på Anders Behring Breivik og andre såkalte lone wolf killers. Hennes nyeste bok «Betraying the Nobel» om Nobels fredspris kommer ut i 2020. Hun har lagt advokatyrket bak seg for å vie seg til skriving og foredrag rundt om i verden. Unni’s mål er å endre lederskap ved å få kvinner til å ta i bruk sin kvinnelige kraft—ikke bare adoptere en maskulin stil. Etter tjue år i USA, Frankrike og Sveits flyttet Unni tilbake til Norge i 2016, og bor nå i Oslo med sin Sveitsiske mann og to barn. Et foredrag med Unni er en tankevekker. Publikum sitter også igjen med praktiske verktøy til å skape et sunnere og mer inkluderende miljø på arbeidsplassen og ellers. Unni klarer å skape underholdning av alvorlige temaer ved bruk av personlige historier, humor og selvironi. Pris på foredrag og workshop forhandles.

Foredrag med Unni Turrettini

DEN VONDE ENSOMHETEN

I Storbritannia regner myndighetene at ensomhet koster arbeidsgivere minst $3.5 milliarder kroner hvert år. Hvorfor? Fordi ensomhet henger sammen med den mentale og fysiske helsen vår. Ensomhet rammer mere enn 40% av alle voksne amerikanere, 16% av alle nordmenn. Hvordan kan vi snu trenden og få våre medarbeidere til å føle seg inkludert, sett, og motivert til å yte?

ANDERS BEHRING BREIVIK: FORSTÅ OG FORHINDRE

22. juli kommer til å skje igjen. Det har det allerede, selv om angrepet på Moskeen i Bærum ikke ble like omfattende. Det er mange faktorer som gjør at noen tyr til mord. Når det gjelder ensomme ulver og andre terrorister, bidrar samfunnet. Hva er faresignalene? Hvordan kan vi - du og jeg - forhindre den neste Breivik? Publikum kan forvente seg et tankevekkende og kanskje overraskende foredrag med klare verktøy for hvordan forhindre at unge menn tyr til ekstremisme og vold.

VÅR EGEN VERSTE FIENDE – ikke bare en klisjé

Likestilling er noe vi har snakket om i flere tiår. Selv om kvinner er over-representerte i høyere utdannelse, er kvinner fremdeles under-representerte i lederstillinger. Gjennom personlige historier, støttet opp av fakta og forskning, inviterer Unni til en annerledes samtale om tillit og makt, om kvinner som ikke hjelper andre kvinner, og om kvinners rolle som ledere i verden.

Unni Turrettini har 5 vurderinger

Michel Mateos

6. mars 2019

Retretten

6

Det var en god —og sår deling, alt på en gang — med erfaringer og opplevelser som gir både kunnskap & ettertanke for oss som lytter til det Unni formidler. God kvalitet på story og budskap, ekstra glimt i øyet med rette fraspark gjorde foredraget spennende og lærerikt å delta på. Tilbakemeldingen fra ansatte er at dette likte de veldig godt. Det at Unni er personlig og deler varmt og raust, gjorde det lille ekstra, tror jeg.

Arild Persson

6. mars 2019

Odd Fellow Ordenen, Oslo

6

Takk for et meget interessant og spennende foredrag om Anders Behring. Det ga virkelig en god bakgrunn og forståelse for å «forstå og forhindre» personer som han, og en bedre forståelse av din bok. Spesielt var det interessant å få belyst hvor lite det faktisk skal til for at personer som har tanker som Anders Behring Breivik ikke blir som han, dersom vi er litt mer oppmerksom i våre omgivelser og nære relasjoner. Jeg ønsker deg lykke til med fremtidige foredrag og kan på det varmeste anbefale foredraget til andre.

Hanne Marit Normann, daglig leder

6. mars 2019

Helt Sentralt

6

Unni Turrettini sitt foredrag om Løgner og Selvbedrag setter søkelys og ord på forhold som er universelt relevante, for absolutt alle. Det ble mange aha-opplevelser gjennom seansen, og når hun våger å bli personlig i sin storytelling blir man nærmest vekket fra hverdagens likegyldighet. Med relevant teori i bunnen løfter hun temaer som “roller i samfunnet” og “sosiale mønstre” til et meget høyt nivå. Deltakerne satt igjen med en overbevisning om at dette kunne implementeres umiddelbart i deres hverdag, både på jobb og privat. Foredraget skapte både selvinnsikt og –utsikt, og vi vil definitivt booke Unni igjen!

Pål Troye

6. mars 2019

Ekeberg Rotary klubb

6

Takk for strålende foredrag i Ekeberg Rotary! Din tilnærming til temaet «Lone Wolf Killer» og det norske samfunnet er veldig interessant og tankevekkende. Måten du presenterer på er veldig profesjonell og du formulerer deg veldig klart og det er tydelig at du har massevis og erfaring med å snakke. Jeg synes også at du er flink til å bruke pauser, stemme og kroppsspråk til å understreke teksten. Jeg har i ettertid fått mange meget positive kommentarer fra våre kresne medlemmer som spesifikt nevnte flere av de observasjonene jeg har nevnt. Fellesnevneren er «veldig interessant foredrag, strålende fremført». Håper du har anledning til å komme tilbake og holde foredrag igjen i klubben en annen gang.   

May Ruud Tennebø

6. mars 2019

Styreleder av Filosofi og litteraturgruppen, MH Wirth

5

Unni leverte på en ekte og troverdig måte. Hun berører med et tema som alle bør høre og som angår oss alle. Unni får oss til forstå at vi mennesker er knyttet sammen, vi berører hverandre på ulike måter og vi har alle et ansvar for å skape et varmere samfunn.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS