Unni Turrettini

Truthteller

Fra 20.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Unni Turrettini

Unni Turrettini er en erfaren og ettertraktet foredragsholder i USA. Hun er forfatter av den amerikanske best-selgeren «The Mystery of the Lone Wolf Killer» (Pegasus Books, New York), som setter søkelyset på Anders Behring Breivik og andre såkalte lone wolf killers. Hun har lagt advokatyrket bak seg for å vie seg til skriving og foredrag rundt om i verden. Unnis mål er å skape bevissthet om ensomhet og hvilke konsekvenser ensomhet har for samfunnet og bedriftene våre. Hun ønsker å skape en ny leder-kultur hvor service, empati, og det å gi av seg selv står i fokus. Etter tyve år i USA, Frankrike og Sveits flyttet Unni tilbake til Norge i 2016, og bor nå i Oslo med sin Sveitsiske mann og to barn. Etter et foredrag med Unni, sitter publikum igjen med inspirasjon til å leve med mer empati og lidenskap overfor seg selv og andre. Inspirasjon til å bli mindre fordømmende og mer oppmerksomme på hva de tror på og om det de tror på er sant? Publikum får også praktiske verktøy til å redusere ensomhet rundt seg, snu ensomhet til å bli en styrke og til å finne ekte tilhørighet. Gjennom personlige historier gir Unni publikum mulighet til å gå inn i sine egne liv og erfaringer, og få økt forståelse for hva som motiverer oss. Gjennom en blanding av humor, selvironi, og alvor får Unni folk til å tenke, le og gråte.

Foredrag med Unni Turrettini

ENSOMHET

Ensomhet rammer mere enn 50% av alle voksne amerikanere. I Storbritannia er det mere enn 9 millioner briter som lider av ensomhet. Statsminister Theresa May har oppnevnt en ensomhetsminister for å forsøke å takle problemet der. Ensomhet er en epidemi som sprer seg raskt og Norge slipper heller ikke unna. Ensomhet rammer mennesker i alle aldersgrupper, i alle sosiale lag og i alle yrkesgrupper. De unge lider mest, mener forskerne. Ensomhet har også store økonomiske konsekvenser i Storbritannia. Publikum vil sitte igjen med lyst til å gå dypere, få optimisme og inspirasjon til å gjøre noe med ensomhets-epidemien i sine egne liv eller på arbeidsplassen.

ANDERS BEHRING BREIVIK: FORSTÅ OG FORHINDRE

Det er mange faktorer som gjør at noen tyr til mord. Når det gjelder ensomme ulver og andre terrorister, bidrar samfunnet til dette. Hva er faresignalene? Hvordan kan vi - du og jeg - forhindre den neste Breivik? Publikum kan forvente seg et tankevekkende og kanskje overraskende foredrag med klare verktøy for hvordan forhindre den neste Breivik.

Unni Turrettini har 5 vurderinger

Michel Mateos

6. mars 2019

Retretten

6

Det var en god —og sår deling, alt på en gang — med erfaringer og opplevelser som gir både kunnskap & ettertanke for oss som lytter til det Unni formidler. God kvalitet på story og budskap, ekstra glimt i øyet med rette fraspark gjorde foredraget spennende og lærerikt å delta på. Tilbakemeldingen fra ansatte er at dette likte de veldig godt. Det at Unni er personlig og deler varmt og raust, gjorde det lille ekstra, tror jeg.

Arild Persson

6. mars 2019

Odd Fellow Ordenen, Oslo

6

Takk for et meget interessant og spennende foredrag om Anders Behring. Det ga virkelig en god bakgrunn og forståelse for å «forstå og forhindre» personer som han, og en bedre forståelse av din bok. Spesielt var det interessant å få belyst hvor lite det faktisk skal til for at personer som har tanker som Anders Behring Breivik ikke blir som han, dersom vi er litt mer oppmerksom i våre omgivelser og nære relasjoner. Jeg ønsker deg lykke til med fremtidige foredrag og kan på det varmeste anbefale foredraget til andre.

Hanne Marit Normann, daglig leder

6. mars 2019

Helt Sentralt

6

Unni Turrettini sitt foredrag om Løgner og Selvbedrag setter søkelys og ord på forhold som er universelt relevante, for absolutt alle. Det ble mange aha-opplevelser gjennom seansen, og når hun våger å bli personlig i sin storytelling blir man nærmest vekket fra hverdagens likegyldighet. Med relevant teori i bunnen løfter hun temaer som “roller i samfunnet” og “sosiale mønstre” til et meget høyt nivå. Deltakerne satt igjen med en overbevisning om at dette kunne implementeres umiddelbart i deres hverdag, både på jobb og privat. Foredraget skapte både selvinnsikt og –utsikt, og vi vil definitivt booke Unni igjen!

Pål Troye

6. mars 2019

Ekeberg Rotary klubb

6

Takk for strålende foredrag i Ekeberg Rotary! Din tilnærming til temaet «Lone Wolf Killer» og det norske samfunnet er veldig interessant og tankevekkende. Måten du presenterer på er veldig profesjonell og du formulerer deg veldig klart og det er tydelig at du har massevis og erfaring med å snakke. Jeg synes også at du er flink til å bruke pauser, stemme og kroppsspråk til å understreke teksten. Jeg har i ettertid fått mange meget positive kommentarer fra våre kresne medlemmer som spesifikt nevnte flere av de observasjonene jeg har nevnt. Fellesnevneren er «veldig interessant foredrag, strålende fremført». Håper du har anledning til å komme tilbake og holde foredrag igjen i klubben en annen gang.   

May Ruud Tennebø

6. mars 2019

Styreleder av Filosofi og litteraturgruppen, MH Wirth

5

Unni leverte på en ekte og troverdig måte. Hun berører med et tema som alle bør høre og som angår oss alle. Unni får oss til forstå at vi mennesker er knyttet sammen, vi berører hverandre på ulike måter og vi har alle et ansvar for å skape et varmere samfunn.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS