Wind Øyvind Aamot

Wind Øyvind Aamot

Språkfullmektig kulturtolk, filmskaper, storyteller og artist

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Wind Øyvind Aamot

Inspiratør, motivatør, underholder, improvisator, eventorganisator og coach. Minne, mangfold og Kina som spesialområder. 27 år gammel opplevde Wind Øyvind et kraftig hukommelsestap. Deretter en lang prosess med å gjenfinne sin plass i samfunnet og oppdage egen identitet, på nytt. 15 år senere har historien hans blitt til prisbelønt kinodokumentar, han kommuniserer flytende på 8 språk, og har skaffet seg mye erfaring fra internasjonale prosjekter. Team/samarbeid, mot, kreativitet og nysgjerrighet ligger bak. Det har alle i seg, og det kan videreutvikles. Bare spør Wind. Han deler egen historie til undring og ettertanke, holder målrettede workshops, eller underholder med humor, poesi og musikk alene eller i samspill. Coacher også «Kulturforståelse for bedre ytelse». Pris kan diskuteres, avhenger av oppdrag, ingen jobb er for stor eller for liten. Tilpasser og skreddersyr. Også produksjon av tekst, dikt, taler, evt. med musikk/video. Konferansier og toastmaster oppdrag er «top-value».

Foredrag med Wind Øyvind Aamot

HUKOMMELSESTAPET - Hvordan gjennomstå etter kraftig amnesi?

Alt fra 10 minutters humor-kåseri om minnemangel til foredrag og heldags workshops / lengre modulkurs om (team- og) selv-utvikling, Wind har en unik historie som gir innsikter og "take aways" til de fleste, uavhengig av bakgrunn, fra skoleklasser til ledergrupper! Tankevekkende og humoristiske foredrag med høy læringsfaktor. TAGS: Selvledelse, Mot i hverdagen, Kultur & Kommunikasjon, Identitet, Team, Effektivitet, Merkevare, Kreativitet, Filmskapning, Storytelling, Kina. Mer info nedenfor

PERSONLIG UTVIKLING & (SELV) LEDELSE - med filmskapning som paralell

Bli den du vil! Den du liker best! Hvordan påvirke og bestemme utviklingen av egen, stil, personlighet og identitet? Og hvordan ligner dette på det å lage film? Hva betyr minner i vår hverdag, og hvorfor er de så viktige i måten vi ser oss selv og andre på? Hvordan vende vaner? I hverdagen? med lek? Hvordan kan vi utfordre oss selv til å blir bedre? Bli komfortable med det ubekvemme? Dokumentarfilmen om Winds amnesi kan vises i sammenheng med foredraget, i sin helhet eller i utvalgte klipp. Få et innblikk her: http://jaktenpaahukommelsen2009.blogspot.no

KREATIV TENKNING - Ungt Lederskap, Framtidsutsikter, Sosialt Entreprenørskap (SE)

Wind har jobbet som prosjektleder for en rekke prosjekter, med hovedvekt på internasjonale kultursamarbeid. Ofte med eget fokus på unge. I SE sammenheng med mål om å oppnå sosial impakt, i tillegg til øknomisk! I dette foredraget trekker Wind fram den kreative prosess, med eksempler fra banebrytende hendleser i verdenshistorien og SE prosjekter på ulike nivåer. Har vært framført for ledergrupper, internasjonale business - nettverk og som del av insirasjonsseminar og fagfokuserte gruppesamlinger.

KINA & VERDEN - Coaching, Konsulentoppdrag, Teamutvikling

Wind bidrar med presentasjoner og coaching, og kan også ta oppdrag i utlandet, f.eks i Kina, med fokus på å utvikle relasjoner, forhandle, kjøpe varer, eller gjennomføre produksjon og kvalitetskontroll.eller Som KULTURTOLK har han jobbet med multikulturelle team og deres effektivitet, samt utvikling av "godt kulturelt tilrettelagte samarbeidsklima" og rekruttering av internasjonale talenter. Han arrangerer også turneer, reiser og besøk, både for næringsliv, kulturaktører, og private grupper.

STORYTELLING - med ettervirkning!

I tillegg til å ha delt egen historie med hundrevis av ulike publikumsgrupper har Wind selv fulgt, og senere ledet, flere kurs i Storytelling. I dette foredraget både forteller han om seg selv, og om hvordan du og dine kan bli bedre til å presentere, fortelle og involvere

Kurs med Wind Øyvind Aamot

Storytelling

Basert på Acumen+ kurset "Storytellling for change" benytter Aamot i dette kurset sin egen historie med hukommelsestapet i år 2000 som grunnlag for teori og eksempler.

Stil og Identitet i dokumentarfilm

Dette 2 timers workshop-kurset går inn på de valg som må tas for å skape den stil og identitet man ønsker å presentere til et publikum, for eksempel når man lager dokumentarfilm. Dramaturgi og historiefortelling, kamerabruk, effekter og andre virkemidler er nøkkelord. Aamot bruker bl.a. klipp fra dokumentarfilmen Jakten på Hukommelsen, om hans eget hukommelsestap, til å demonstrere eksempler som trekkes fram.

Wind Øyvind Aamot har 5 vurderinger

Gunnar Andreas Berg

25. mai 2017

Trøndertun Folkehøgskole

6

Trøndertun Folkehøgskole har hatt gleden av å fått oppleve Wind gjentatte ganger. Han har hatt foredrag og fortalt om sitt liv på en engasjerende måte. Elevene har gitt Wind de beste skussmål og sagt at «dette var både underholdende og interessant». Trøndertun har derfor engasjert Wind hvert år de siste 5-6 årene. Hans historie og formidling går rett hjem hos våre elever!

Valdis Tilgalis

20. desember 2016

International Business Networking (IBN)

6

Wind Øyvind Aamot is Great Story-Teller! Wind has a lot of useful experience in Europe as well as in Asia, China. Wind can talk about serious topics and, at the same time, remains quite simple, friendly. We like Wind’s positive attitude in everything he does, at least, in connection with International Business Networking (IBN).

Saffie Njie

14. desember 2016

Jarga Art and Fashion Weekend

6

Jarga Art and Fashion Weekend er Norges største og første årlige arrangement som har et formål om å fremme, styrke og synliggjøre kunst og entreprenørskap på tvers av etnisitet og kultur i Oslo. I September 2016 holdt Øyvind et utrolig spennende, engasjerende og inspirerende foredrag for oss. Han tok publikum med på en reise gjennom sin egen historie, og snakket om identitet, personlighet og kultur som også er svært relevant for oss. Øyvind er flink til å tilpasse seg publikum. Selvom han snakket for et veldig variert publikum fikk han alle like interessert.
Historien til Øyvind er noe man husker. Vi i JAFW er veldig fornøyde, og kan anbefale Øyvind.

Linda Tillier

14. oktober 2016

Apt AS

6

Øyvind har en helt unik historie og fortelle, og forteller den på en engasjerende, spennende og morsom måte. Samtidig som han gjør den relevant for tilhørerne i forhold hvordan man kan bruke hans erfaringer i eget liv. Han er en entertainer utenom det vanlige og presenterer på en usedvanlig underholdende måte. Anbefaler Wind på det varmeste.

Espen Jørgensen

10. oktober 2016

Santander Consumer Bank AS

6

Wind Øyvind er en fantastisk historieforteller som tok oss i Santander Consumer Bank med på en kortfattet del av sin egen reise fra å våkne uten minne i en helt annen og fremmed del av verden – til hvordan man sakte men sikkert gjenbygger personlighet, nettverk, relasjoner osv.
Klisjeen om at man kunne høre en nål falle stemmer godt her – tilhørerne satt ytterst på stolene og fikk en tankevekkende og humoristisk opplevelse.

Jeg kan varmt anbefale Wind – dette er en historie man husker!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS