Sanna Saromaa

Disse foredragsholderne er aktuelle nå

Publisert i Tips og råd av

Er dere opptatt av et tidsaktuelt foredrag på jobben denne våren? Her er 9 flinke foredragsholdere som kan holde foredrag om ulike aktuelle temaer nå.

Frida Marie Grande – oppdatert og dyktig på hvordan å lykkes i sosiale medier

Hvordan kan dere få mer ut av aktivitetene i sosiale medier? Hvilke grep kan for eksempel tas på Instagram? Og er det noen vits for bedrifter å være på TikTok?

Frida Marie Grande ble nylig kåret til Årets influenser i Vixen Awards, og er anerkjent for sitt arbeid med sosiale medier i Amnesty Internasjonal. Hun holder foredrag og kurs om sosiale medier og er god til å gi konkrete tips og råd.

Les mer om Frida Marie Grande her

PRISBELØNT: Frida Marie Grande er tildelt flere priser for sitt engasjement.

Anders Magnus – journalist og kommentator, kan mye om USA og valget der

Er dere opptatt av det kommende valget i USA? Blir det Trump igjen eller har Biden en sjans? Mange virksomheter setter USA-valget på agendaen denne våren, for å øke ansattes kunnskap eller tilby inspirasjon til kunder.

Anders Magnus er kjent fra TV2 og NRK og har vært korrespondent i USA og Kina. Han holder gjerne foredrag om valget i USA i november, eller om verdenssituasjonen nå.

Send en forespørsel til Anders Magnus

Anders Magnus
ERFAREN: Anders Magnus har mange år bak seg som utenriks-korrespondent.

Sanna Saromaa – frittalende feminist som herjer med nordmenn i VG

Har du lest en av Sanna Saromaa sine friske kronikker i VG? I flere år har lektoren fra Finland skrevet kronikker der hun gjerne kritiserer Norge, nordmenn og de norske skolesystemet.

Ønsker dere et morsomt og underholdene foredrag om Norge, sett med finske satiriske briller? Da bør dere vurdere Sanna Saromaa.

Les mer om Sanna Saromaa her

Reidar Hjermann – psykologen fra TV2-serien «Familiekoden» med foredrag om barn

Jobber dere med barn og unge, og ønsker faglig påfyll og inspirasjon fra en ekspert? Reidar Hjermann var barneombud i Norge i åtte år, og er for tiden å se som ekspert i TV2-programmet Familiekoden.

Hjermann er psykologspesialist og jobber med barn og unge til daglig. Han kan holde foredrag om barn, foreldrestiler, grensesetting og barns rettigheter.

Send en forespørsel til Reidar Hjermann

Haybat Hacham – holder inspirerende foredrag om og til flyktninger i Norge

Har dere flyktninger i kommunen eller på jobben, og ønsker å integrere dem bedre? Haybat Hacham kom til Norge fra Irak som flyktning 16 år gammel. Uten familie, venner, penger eller språk startet han et nytt liv alene her.

Han har tatt utdanning på BI og jobber nå i Norges fotballforbund. I foredraget «Norge – mulighetenes land» forteller han sin historie, og kommer med konkrete og nyttige råd til alle som enten er flyktning selv eller som jobber med flyktninger.

Les mer om Haybat Hacham

FLYKTET: Haybat kom til Norge som flyktning 16 år gammel, og deler sin historie med konkrete tips om hvordan å bli godt integrert i Norge.

Bjørn Tore Godal – erfaren politiker som var med en del av «Makta» på ekte…

Har du sett TV-serien «Makta» på NRK? En av dem som faktisk var en del av Ap-miljøet på 1970- og 80-tallet var Bjørn Tore Godal. Den erfarne Ap-politikeren var på den tiden med i AUF og fikk senere flere statsråd-poster. Godal var blant annet Utenriksminister.

Nå er han aktuell med foredrag knyttet til serien «Makta» på NRK, men også foredrag om EU, Norges rolle i Europa eller om norsk handels- og utenrikspolitikk.

Send en forespørsel til Bjørn Tore Godal her.

MAKTA-MANN: Bjørn Tore Godal holder foredrag om politikk, Norges forhold til EU og Europa og om forholdene i Ap som vist i NRK-serien «Makta».

Kristian Majer – ekspert på markedsføring, posisjonering og kundemotivasjon

Har dere behov for inspirasjon og nye perspektiver når det gjelder hvordan dere finner og vinner nye kunder? Kristian Majer er en dyktig og analytisk markedsrådgiver, som har jobbet med markedskommunikasjon i mange år.

Hans foredrag «Atferd er irrelevant – motivasjon er alt» er engasjerende og innsiktsfullt. Her viser han nye og effektive metoder for å kategorisere kunder og utvide kundebasen. Dette foredraget kan være nyttig både for ledere, markedsavdelinger og næringsdrivende.

Sjekk tilgjengeligheten til Kristian Majer her.

Petter Gulli – bærekraftekspert som viser dere hvordan å unngå «grønnvasking»

Petter Gulli sa opp en spennende jobb i reklamebransjen for å jobbe for en mer bærekraftig verden. Han har spesialisert seg på hvordan bedrifter bør kommunisere om bærekraft og hva de bør gjøre og ikke gjøre.

Petter kan holde foredrag om reklame og kommunikasjon i det grønne skiftet, og fortelle hvordan dere unngår overfladisk ESG-rapportering og såkalt «grønnvasking».

Send en forespørsel til Petter Gulli her

Eirik Solheim – erfaren IT-ekspert om hvordan ta i bruk kunstig intelligens nå?

Hva er status for bruken av kunstig intelligens i samfunnet nå? Og hvilke muligheter ligger der framover? Hva vil teknologien gjøre og hva vil menneskene gjøre?

Eirik Solheim har jobbet med teknologi i en årrekke, først og fremst som drivkraften bak NRK Beta. Han holder foredrag om kunstig intelligens, generativ AI, nettsvindel med mer. En kunnskapsrik og god formidler, med dyp innsikt.

Send en forespørsel til Eirik Solheim her.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS