Atle Gulbrandsen

Foredrag knyttet til Formel 1 og hva vi kan lære av den bransjen

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Atle Gulbrandsen

Atle Gulbrandsen holder foredrag om hva vi kan lære av Formel 1. Atle har kommentert Formel 1 på norsk TV siden 1997, da han ble verdens yngste Formel 1-kommentator, bare 17 år gammel. I tillegg til å være Formel 1-kommentator har han jobbet som motorjournalist, PR-rådgiver og konsulent. Han har vært racerfører siden han var 12 år gammel, og er tidligere Norgesmester i racing. Høsten 2022 ga Gulbrandsen ut boken «Formel 1 – på innsiden av en verden i 350 km/t», som i likhet med TV-sendingene ble en publikumssuksess. Aldri før har flere benket seg foran søndagenes Grand Prix-løp. Siden lanseringen av Netflix-serien «Drive to Survive» har seertallene mangedoblet seg.

Hvordan kunne dette skje? Er det ikke litt rart at racerbiler plutselig har blitt den store snakkisen blant de unge i en tid der ungdom er mer klimabevisst enn noen gang? Eller kanskje det ikke er så rart likevel?

I foredraget «Hvordan Formel 1 kan redde verden» kan du lære hva Formel 1 gjorde for å få bli en av verdens største TV-idretter, hvordan en TV-serie kunne revolusjonere en idrett, hvorfor bilfabrikker – som skal slutte å produsere biler med forbrenningsmotor – flokker til F1 som bruker forbrenningsmotorer, og hvordan Formel 1 brukes som et forskningslaboratorium for å utvikle mer klimavennlig teknologi. Og til slutt får du svaret på tusenkronerspørsmålet; kan Formel 1 bli elektrisk?

Paneldeltaker
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Atle Gulbrandsen

HVORDAN NY TEKNOLOGI KAN REDDE VERDEN

Atle Gulbrandsen er "Mr. Formel 1" i Norge, og forteller i dette engasjerende foredraget hvordan bilbransjen bruker Formel 1 og bilsport til å utvikle ny teknologi som vil redusere verdens klimagassutslipp. Han gir deg også svaret på hvorfor bilfabrikker - som skal slutte å produsere biler med forbrenningsmotor - flokker til F1 som bruker forbrenningsmotorer, og hvorfor Formel 1 har blitt kalt verdens mest miljøvennlige idrett. Hva kan din bedrift lære av teknologiutviklingen i Formel 1? Hvilke klimatiltak kan dere gjøre? Og til slutt får du svaret på tusenkronerspørsmålet; kan Formel 1 bli elektrisk?

Hva kan næringslivet lære av verdens raskeste idrett?

I Formel 1 har de største teamene 2000 ansatte og bruker over tre milliarder kroner i året for å vinne. Det skiller kun tusendeler mellom de ulike førerne, og man ser resultatet av hver eneste endring med en gang. Likevel er det ikke alltid de rikeste som vinner? Hva gjør at noen lykkes og andre ikke? Hva kan næringslivet lære av idrett der utviklingen aldri står stille? Tør dere å ta de samme grepene som i Formel 1? Var du ikke interessert i Formel 1 og teambygging tidligere, blir du det garantert etter dette foredraget!

Talerlisten mener

Atle er en energisk, leken, og poengtert kommentator, konferansier og foredragsholder. Med kule videoer og en enorm innsikt i Formel 1-eventyrets utvikling, får han virkelig publikum til å kjenne blodpumpa slå! Atle tar deg med på en reise, fra de dypeste daler til de høyeste topper innenfor sporten - og trekker paralleller over til deres bransje, utvikling og kulturbygging. Han vekker publikum med en litt annerledes vinkling, og inspirerer til å ta sjanser, innovere, og å ville bli best! Trenger du en konferansier eller foredragsholder som skaper energi, refleksjoner og lagspill? Da er Atle rett person! Atle krydrer sine oppdrag med kunnskap, humor og nysgjerrighet - og kjører gjerne full pakke med både foredrag, konferansier, og kommentering av en teambuildingsseanse som avslutning på dagen!

2024 © Talerlisten AS