Atle Gulbrandsen

Hva kan dere lære av Formel 1?

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Atle Gulbrandsen

Atle er en energisk, leken, og poengtert kommentator, konferansier og foredragsholder. Med kule videoer og en stor innsikt i Formel 1-eventyrets utvikling, får han virkelig publikum til å kjenne blodpumpa slå! Atle tar deg med fra de dypeste daler til de høyeste topper innenfor sporten – og trekker paralleller til arbeidslivet. Han vekker publikum med en litt annerledes vinkling, og inspirerer til å ta sjanser, innovere, og å ville bli best! Trenger du en konferansier eller foredragsholder som skaper energi, refleksjoner og lagspill? Da er Atle rett person! Atle krydrer sine oppdrag med kunnskap, humor og nysgjerrighet – og kjører gjerne full pakke med både foredrag, konferansier, og kommentering av en teambuildingsseanse som avslutning på dagen

Gulbrandsen, som begynte sin karriere som kommentator allerede som 17-åring, har ikke bare vært en tilskuer til Formel 1-eksplosjonen, men også en del av dens utvikling. Med over 25 år i bransjen har han sett sportens utvikling og vært en aktiv deltaker i den. I hans foredrag, «Hvordan Formel 1 kan redde verden», tar Gulbrandsen publikum med inn i hjertet av Formel 1 og dens globale innflytelse. Han avslører hvordan denne tilsynelatende eksklusive idretten har blitt en drivkraft for innovasjon og teknologisk utvikling, spesielt når det gjelder å bekjempe klimaendringer. Med sin innsikt og ekspertise belyser Gulbrandsen hvordan Formel 1 har tilpasset seg, og ledet an i overgangen til mer bærekraftige drivsystemer, som elektrisk kraft.

Men det er mer enn teknologi og bærekraft som er temaet for Gulbrandsens foredrag. Han dykker også inn i spørsmål om suksess og ledelse. Med eksempler fra Formel 1-verdenen illustrerer han hvordan selv de minste marginene kan avgjøre mellom suksess og fiasko, og hvordan disse prinsippene kan overføres til næringslivet.

Enten det er som foredragsholder, konferansier eller kommentator, leverer Gulbrandsen alltid en opplevelse som etterlater publikum inspirert og engasjert. Hans unike tilnærming til Formel 1 og dens relevans for næringslivet gjør ham til et opplagt valg for arrangementer som søker å kombinere innsikt, underholdning og inspirasjon.

Så neste gang du vurderer å booke en taler eller konferansier for ditt arrangement, bør Atle Gulbrandsen være øverst på listen din. Med sin lidenskap, ekspertise og karisma vil han sørge for at ditt arrangement blir en suksess som ingen vil glemme.

Paneldeltaker
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Atle Gulbrandsen

Hvordan ny teknologi kan redde verden

Atle Gulbrandsen er "Mr. Formel 1" i Norge, og forteller i dette engasjerende foredraget hvordan bilbransjen bruker Formel 1 og bilsport til å utvikle ny teknologi som vil redusere verdens klimagassutslipp. Han gir deg også svaret på hvorfor bilfabrikker - som skal slutte å produsere biler med forbrenningsmotor - flokker til F1 som bruker forbrenningsmotorer, og hvorfor Formel 1 har blitt kalt verdens mest miljøvennlige idrett. Hva kan din bedrift lære av teknologiutviklingen i Formel 1? Hvilke klimatiltak kan dere gjøre? Og til slutt får du svaret på tusenkronerspørsmålet; kan Formel 1 bli elektrisk?

Hva kan næringslivet lære av verdens raskeste idrett?

I Formel 1 har de største teamene 2000 ansatte og bruker over tre milliarder kroner i året for å vinne. Det skiller kun tusendeler mellom de ulike førerne, og man ser resultatet av hver eneste endring med en gang. Likevel er det ikke alltid de rikeste som vinner? Hva gjør at noen lykkes og andre ikke? Hva kan næringslivet lære av idrett der utviklingen aldri står stille? Tør dere å ta de samme grepene som i Formel 1? Var du ikke interessert i Formel 1 og teambygging tidligere, blir du det garantert etter dette foredraget!

Konferansier

Med over 25 års erfaring som kommentator og programleder på TV er Atle den perfekte konferansier for ditt arrangement. Med en rød tråd, sørger Atle for å holde oppmerksomheten og fokuset oppe for alle deltakerne gjennom hele dagen.

Talerlisten mener

Atle er en energisk, leken, og poengtert kommentator, konferansier og foredragsholder. Med kule videoer og en enorm innsikt i Formel 1-eventyrets utvikling, får han virkelig publikum til å kjenne blodpumpa slå! Atle tar deg med på en reise, fra de dypeste daler til de høyeste topper innenfor sporten - og trekker paralleller over til deres bransje, utvikling og kulturbygging. Han vekker publikum med en litt annerledes vinkling, og inspirerer til å ta sjanser, innovere, og å ville bli best! Trenger du en konferansier eller foredragsholder som skaper energi, refleksjoner og lagspill? Da er Atle rett person! Atle krydrer sine oppdrag med kunnskap, humor og nysgjerrighet - og kjører gjerne full pakke med både foredrag, konferansier, og kommentering av en teambuildingsseanse som avslutning på dagen!

2024 © Talerlisten AS