Abdulqader Karimi

Statsviter, rådgiver, veileder, tolk, gründer

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Abdulqader Karimi

Abdulqader Karimi er født i Afghanistan og har bodd i Pakistan og Iran før han måtte flykte til Norge i 2002. Karimi kjenner Midtøstens historie og kultur svært godt og bruker sin bakgrunn for å veilede nyankomne flyktninger inn i det norske samfunn. Karimi er faglig rådgiver i foreningen Ung Inkludering og hans motiverende evner hjelper innvandrerungdommer med å klare seg bra på skolen og i arbeidslivet. Karimi har en bachelorgrad i statsvitenskap fra UiO. I bacheloroppgaven skrev han om enslige mindreårige asylsøkere i Norge. Han har arbeidserfaring fra Sunndal og Bærum kommune, bl.a som lærer på Voksenopplæringen og som miljøarbeider på Flyktningkontoret. Karimi har jobbet som tolk på fire språk og er autorisert fotballdommer og -trener. I 2008 startet han Fellesskap fotballklubb som i dag har 45 spillere fra 13 forskjellige land.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Abdulqader Karimi

Flyktning og mestring

Mange nyankomne flyktninger sliter med finne den beste veien i Norge. Hvordan kan du bli flink på skolen? Hvordan kan du sammenlikne deg med etniske norske skoleelever? I dette foredraget inspirerer Karimi deg til å bli en av de flinkeste på skolen.

Hvordan integrere nyankomne flyktninger i samfunnet?

Politikere snakker om hverdagsintegrering, men er det bare integrering som kan integrere de nye i samfunnet? Inkludering skal komme før integrering. Vi må gi eierskap til folk for å få dem til å komme på samme lag som oss.

Flyktning og angst

Er nordmenn for kalde? Er det vanskelig å komme i kontakt med norske ungdommer? Husk at det er du som trenger å ta det første skrittet. Nordmenn er veldig snille hvis du finner en vei til å bli kjent med dem. I dette foredraget inspirerer Karimi deg til å endre livet ditt i Norge.

2024 © Talerlisten AS