Alf Otto Fagermo

Alf Otto Fagermo

Journalist, programleder og webutvikler

Fra kr 8.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Alf Otto Fagermo

Alf Otto Fagermo har 19 års erfaring fra radiobransjen, og er selvlært innen datateknologi og salg. Med bakgrunn i dette holder han foredrag om både medier og datateknologi, og kan også stille opp på mer generelle oppdrag. Med erfaring som webutvikler utviklet Alf Otto sin første nettside, i Notepad, allerede i 1998 – og nå drifter han flere nettsider som gjennom WordPress. I 1997 begynte han å jobbe i lokalradio, og siden det har han også vært innom nettradio. I dag er Alf Otto teknisk- og nettansvarlig for lokalradioen Radio Sør i Kristiansand. Alf Otto har også vært selger i butikk og har kurs innen salgssamtalen. Han har bachelorgrad i journalistikk fra Mediehøgskolen Gimlekollen, med spesialisering i radio og TV.

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Alf Otto Fagermo

Intervjuteknikk

Hva er den beste måten å lage saker på til radio, TV eller nett? Alf Otto gir deg tips til spørsmål, arbeidsmetoder, samt en innføring i måter å løse intervjusituasjoner med barn.

God radio

I dette foredraget legges det frem eksempler på hvordan man kan opptre eller bør fremstå som programleder i en radiosending. Dette vil bli illustrert med både gode og dårlige eksempler.

Salgssamtalen

Perfekt for deg som skal jobbe som selger, og som trenger tips til hvordan du kan bli en god. Passer også bra for de som allerede er selgere og som trenger tips til hvordan de kan bli enda bedre.

Gode nettsider

Med 20 års erfaring som webutvikler har Alf Otto sett nok nettsider til å kunne komme med råd og dele sine erfaringer fra både gode og dårlige nettsider.

Historien om Windows

Et av de mest brukte operativsystemene har en veldig spennende historie som strekker seg tilbake til 1985. Dette foredraget gir et innblikk i deres utvikling fra da til nå.

2024 © Talerlisten AS