Anders Imenes

Anders Imenes

Psykolog, spesialisert seg i organisasjonspsykologi og team

Fra kr. 15.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anders Imenes

Anders Gravir Imenes er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo og har erfaring fra forsvaret, som organisasjonspsykolog og som foreleser i psykologi. Han tar doktorgrad i Psykologi og har de siste årene spesialisert seg i organisasjonspsykologi med særlig vekt på seleksjon. Hans spesialområde er teamutvikling og lederteamutvikling. Hva skal til for at en gruppe mennesker med vidt forskjellige egenskaper skal jobbe sammen best mulig for å nå et felles mål. Anders er spesialist på personlighetstesten Neo-pi-3.

Foredrag med Anders Imenes

Hvordan få et team til å fungere best mulig?

For at et team skal fungere optimalt er det viktig at vi kjenner hverandres svake og sterke sider. At vi er trygge på hverandre og har tillit til at den som sitter ved siden av oss gjør sitt beste for at du skal nå ditt potensiale. At alle kjenner sine kolleger og er trygge på at de vil være der for oss i vår innsats for å nå organisasjonens mål. For å legge til rette for dette bruker vi personlighetstesten Neo-Pi-3 for å kartlegge hver enkelt deltager.

Anders Imenes har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS