Anett Nylander

Growth Hacker

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Anett Nylander

Anett Nylander jobber som konsulent innenfor Growth Hacking og digital markedsføring. Hun har bakgrunn som markedsfører fra blant annet Nordea og Schibsted, der hun de siste årene har ledet store strategiske satsninger som Shpock og FINN shopping. Anett holder foredrag og kurs i hvordan markedsførere og produktsjefer bør jobbe mer eksperimentbasert, og hvordan man kan implementere Growth Hacking og growth mindset i sin organisasjon. I tillegg til å jobbe med vekst i Schibsted har hun hjulpet mange små og store selskaper å få på plass et fokus på vekst og eksperimentering i sine organisasjoner.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Anett Nylander

Growth Hacking i praksis

Ønsker dere å øke fokus på vekst og hyppig eksperimentering, men vet ikke helt hvor dere skal begynne? I dette foredraget får dere en praktisk tilnærming til hvordan man kan implementere og jobbe etter et growth hacking-rammeverk tilpasset deres selskap.

Kurs med Anett Nylander

Growth Hacking-workshop

Talerlisten mener

Anett er en dyktig og energisk ekspert som forklarer hvordan man kan jobbe mer eksperimentelt for å skape vekst, spesielt på nett. Hun har både modeller og eksempler og tilhørerne sitter igjen både med inspirasjon og verktøy de kan bruke.

2024 © Talerlisten AS