Ann Jeanette Heitmann

Familieterapeut - livsmestring og trygghet

Fra 8.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ann Jeanette Heitmann

Ann Jeanette Heitmann er en inspirerende og kunnskapsrik foredragsholder som engasjerer og berører publikum! Hun deler av erfaringer og kunnskap som hjelper voksne til å stå stødigere i eget liv og i møte med barn og ungdom. Ann Jeanette er firebarnsmor, sykepleier og familieterapeut. Hun har i mange år jobbet med familier i utfordrende livssituasjoner og hun står bak podcasten Ungdomsforeldre. Hennes drivkraft er ønsket om at barn og ungdom skal vokse opp med en god og trygg selvfølelse og med stabile gode relasjoner til sine nærmeste. Sammen med Guro Brakestad har hun startet Samtaleverkstedet, som tilbyr foredrag, kurs og veiledning for dem som står i relasjon til ungdom.

Foredrag

Fordi du er viktig - om sårbarhet og livsmestring

Hvordan stå stødig i møte med livets opp- og nedturer? Mestre det sårbare prosjektet som livet er? Hva kan vi gjøre for å øke tryggheten både hos oss selv og hos barn og ungdom? Hvordan kan vi møte oss selv og andre på en måte som fremmer mestring, livsmot og håp?

Fordi du er viktig - å sette grenser for seg selv og andre

Dette foredraget hjelper voksne til å forstå seg selv bedre og øker forståelsen for hvorfor det kan være vanskelig å sette grenser både for seg selv og andre. Hvordan kan voksne sette grenser for barn og ungdom på en respektfull og god måte, som fremmer dialog og trygghet?

Fordi du er viktig - om å stå stødig i voksenrollen

Hvordan stå stødig i voksenrollen? Hvordan øke egen trygghet i møte med barn og ungdom som strever med ulike utfordringer? Tenåringer står midt i den krevende balanseøvelsen det er å gå fra å være barn til å bli en selvstendig voksen. Hvordan kan vi voksne stå stødig ved deres side, være trygge og gode forbilder?

Fordi du er viktig - om sosiale medier og påvirkning

Hva gjør sosiale medier med oss som mennesker? Hvordan blir vi påvirket av det digitale livet? Barn og ungdom er digitale innfødte, mens vi voksne er digitale innvandrere - hvordan påvirker dette relasjonen mellom oss?

Fordi du er viktig - generasjon prestasjon

Hvordan kan voksne være gode forbilder i møte med en generasjon som stiller høye krav til seg selv? Hva gjør et høyt press og stress med oss som mennesker? Hvordan kan vi møte barn og ungdom som strever med prestasjonspress og angst for å ikke strekke til?

Ann Jeanette Heitmann har 7 vurderinger

Kjersti Lilleaasen

10. april 2019

FAU Ryenberget skole

6

Vi brukte Ann Jeanette til en foreldrekveld om foreldrerollen (fordi du er viktig!) på barne- og ungdomsskolen. Hun er en dyktig formidler, og ga flere gode tips til hvordan vi som foreldre kan møte, se og ivareta barna våre. Ann Jeanette brukte fine foiler, filmklipp og gode bilder i sitt foredrag, og svarte også på alle spørsmål og henvendelser i etterkant. Hun var også enkel og kommunisere med i forkant, og svarte raskt på henvendelsen.

Georg F. Ranhoff

17. mars 2019

FAU Bekkestua ungdomsskole

6

FAU på Bekkestua ungdomsskole arrangerte temadag der Ann Jeanette talte om «Gode relasjoner, trygghet og livsmestring». Det var eget opplegg for ungdommen i skoletiden med fokus på å inspirerer ungdommen til å være trygge på seg selv. Tema omhandlet også det å vise respekt, og å invitere til gode samtaler både med medelever og i relasjon til foreldre. På kvelden var det oppfølging for foreldrene, der vi ble utfordret på hvordan dialog vi har med våre barn som nå har blitt ungdommer. Elever har gitt tilbakemelding om at Ann Jeanette ga ord på hva de føler og at hun var konkret. Det ble gitt en oppgave til elevene og konkrete verktøy til foreldrene. Alt ble lagt til rette for at det Ann Jeanette ga av inspirasjon og verktøy kan tas med videre i hverdagen hos de mange familiene dette nådde ut til. Jeg vil anbefale Ann Jeanette for inspirasjon og konkrete verktøy til ungdom og ungdomsforeldre!

Mette Maseng

5. mars 2019

Psykisk helse /Hemsedal kommune

6

Ann Jeanett hadde foredrag; Den viktige og skjøre rollen som foreldre til ungdom. Vi hadde evalueringskjema og tilbakemeldingene som kom var VELDIG fornøyde. Måten hun delte sin kunnskap var flott. Det var en fin struktur, og mange gode konkrete innspill . Spesielt var det mange som fikk bekreftet viktigheten av ikke å ha løsninger for ungdommen, men bare lytte og være tilgjengelig. Vi hadde et punkt om de ønsket noe mer etter denne kvelden, og der har flere haket av på både grupper, og flere lignende temakvelder. Jeg vil absolutt anbefale det til andre.

Åshild Moen Arnesen,

11. november 2018

Kateket i Hobøl og Tomter menigheter

6

Vi inviterte Ann Jeanette til å snakke til konfirmantforeldre og
andre tenåringsforeldre i kommunen, og hun holdt et foredrag med
både kunnskap, varme, humor og stor gjenkjennelsesfaktor. Men aller
viktigst var det nok at hun ga tilhørerne konkrete verktøy til å
skape gode relasjoner med ungdommene våre, i en fase som kan være
utfordrende både for foreldre og tenåringer.

Sigrun Reinhardtsen

24. mai 2018

Uranienborg kirke

6

Ann Jeanette Heitmann var hos oss for å snakke til konfirmantforeldre, om å være ungdomsforeldre. Frivillig tilbud til foreldrene, men dette burde vært obligatorisk for alle som er foreldre! Superbra, og veldig viktig tema! Hun er en dyktig formidler, med gode og ærlige historier og eksempler, og med nyttige knagger å henge alt på. Anbefaler Ann Jeanette for alle som har med ungdommer å gjøre, -for å kunne være trygge og gode voksne som kan gi ungdommene større trygghet og livsmestring!

Anne Kristine Kolflaath

24. mai 2018

Forelder, Kristelig gymnasium

6

Var på foredraget «Tryggere voksne gir tryggere ungdom» i går på Sentralen med Ingrid Bruun og Ann Jeanett Heitmann. Det var et veldig bra og inspirerende foredrag med mange gode og praktiske tips! Foilene var veldig «freshe» og begge fikk frem budskapet på en god måte. Kan anbefales!

Karsten Degnes

5. februar 2018

Riska kirke

6

Vi hadde hyra inn Ann Jeanette til å snakke til konfirmantforeldre. Ho er tydelig, har gode relevante historier og er dyktig på å formidle inn til ei gruppe som trenger konkret hjelpemidler.Jeg vil helt klart anbefale ho inn mot denne gruppa! Det sier mye når folk kommer bort og gir ho en klem etterpå 🙂

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS