Anne Berit Vestby

Regissør, forfatter og Belle Gunness ekspert.

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anne Berit Vestby

Anne B. Vestby har vokst opp med historien om Belle Gunness. Besteforeldrenes hus var bygd på grunnen der Belles familie opprinnelig bodde. Tidligere har hun laget dokumentaren «Bare Belle – en seriemorder fra Selbu» som er vi på festivaler og TV-kanaler over hele verden. Vestby har de siste årene gjort et reserach arbeid som ikke tidligere er gjort og oppdaget at kun 20 prosent av historien er kjent i dag. Med unik tilgang til materiale fra den tiden har hun lagt et puslespill mange mener var umulig og funnet svaret på alle mysteriene som omgir Belle Ǵunness. Det er en vill historie om mafia, kjærlighet og drap. Boken og en podcast-serie vil publiseres i forbindelse med en TV- serie som nå utvikles basert på hennes arbeid. Også et opplevelsessenter og museum, er under konstruksjon: «The house of Belle». Vestby har hele sitt liv levd av å fortelle historier. Hun har filmet i alt fra Brasils urørte jungel til fullsatte kontorer i EU parlamentet.

Foredrag med Anne Berit Vestby

Belle Gunness - en seriemorder fra Selbu

"Kom forberedt på å bli for alltid," skrev Belle Gunness i smektende brev og inviterte velstående ensomme menn til sin storslåtte farm utenfor Chicago. Hun holdt hva hun lovet. For å forstå seriemorderen Belle Gunness må man tenke utenfor boksen. Ingen hadde fantasi nok til tro at den prektige kristne fruen slaktet menn som griser i kjelleren. I foredraget får man være med på det detektivarbeidet som ligger til grunn for kommende bok og TV-serie. En uforglemmelig reise i hodet på en psykopat.

Anne Berit Vestby har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS