Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Anne Mette Larsen

Anne Mette Larsen

Forfatter og entreprenør

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anne Mette Larsen

Anne Mette Larsen har skrevet og bidratt med over 250 publiserte artikler i velkjente ukeblader, magasiner, nettsider og blogger. Hun har også vært den norske utgiveren for internasjonale bestselgende forfattere som: Paul McKenna, Shania Twain og Bear Grylls. I 2017 ga hun ut sin egen bok: «VÆR SÅ SNILL – ikke enda en diett». Som gründer har hun vunnet store ordre, mottatt flere utmerkelser og priser som: Merket for God Design i 1996 og The Pinnacle Award i 1999. Hun har vært fagrådgiver for Innovasjon Norge og en rekke andre store og små bedrifter og organisasjoner. Hun har også vært hovedforedragsholder og vertskap for flere større arrangement i diverse land. Anne Mette er velkjent for sin humor, og henfører publikum når hun forklarer livsutfordringer og muligheter, og byr på enkle, praktiske løsninger.

Foredrag med Anne Mette Larsen

VÆR SÅ SNILL – ikke enda en diett

Sykefravær er en av de største utfordringene bedrifter har. Hovedårsakene er knyttet til stress, søvn, samliv og vekt. Samtidig har vi aldri hatt så mange dietter som i dag – allikevel har vi aldri før vært så overvektige som i dag – og stadig tyngre blir vi. Et eller annet fungerer ikke og vi oppnår ikke de varige positive resultatene vi ønsker. Hva har disse diettene og alle produktene oversett? Og er det på tide å gjøre noe annerledes? Noe som fungerer og samtidig gir bedre søvn og mindre stress.

En enkel brukermanual til hjernen

Menneskene er bedriftens viktigste ressurs, og mennesket viktigste ressurs er hjernen. Hjernen er vår produktivitet, og den styrer all vår adferd.
 Mye av den kunnskapen vi har hatt om hjernen er utdatert og feilaktig. Samtidig har vi lært mer om hjernen de siste 10-15 år enn alle tidligere år til sammen. Dette foredraget gir deg den nyeste kunnskapen og de praktiske verktøyene som gjør at vi selv kan skape den endring, utvikling og vekst vi ønsker.

Den produktive jobbhjernen

Ikke sjelden gjør vi ting vi tror er effektive, men som gjør oss mindre produktive, mindre kreative og mindre effektive. Hvordan kan vi bruke hjernen bedre og smartere? Og hva er nødvendig for ”fremtidens hjerne” – den som i dag og fremover må forholde seg til en ny digital og økonomisk virkelighet?

Anne Mette Larsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS