Anne Stokke

Snakker om digitalisering og innovasjon

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Anne Stokke

Anne Stokke er en hyppig brukt foredragsholder, både i næringslivet og ved høyskoler og universitet. Anne er naturlig sterk strategisk og kommunikativt, og smitter alle med sitt engasjement. Hennes foredrag har flere ganger blitt rangert som konferansens beste. Hun er seriegründer, og vært leder i flere nasjonale og internasjonale it-konsulentskap. Med 20 års erfaring som konsulent og digital forretningsutvikler, har hun bred innsikt fra både offentlig og privat sektor. Anne brenner for digital forretningsutvikling, merkevarebygging, digital transformasjon og organisasjonsutvikling. Hun har bistått noen av de største merkevarene i Norge i det digitale skiftet, samt hjulpet dem i å bli mer kundeorientert. Anne har mottatt flere prestisjetunge priser som bla Merket for God Design (Norsk Designråd) fra sin tid som utøvende designer.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Anne Stokke

Hvordan beholde lokal forankring i en global hverdag?

Skreddesydde kundeopplevelser basert på lokal tilhørighet ved bruk av maskinlæring: Hvor stor del av kundekontakten skal du eie? Hvilke samarbeidspartnere vil du ha, og hva skjer med merkevaren når du blir del av et større økosystem? Hvordan beholde så mye som mulig av kundeflaten? (Ref Open Banking, API økonomi osv) Hvordan er sammenhengen mellom adferdspsykologi og AI baserte emosjonelle brukergrensesnitt.

Opplevelse er det nye produktet

Kundene forventer tjenester som dekker deres behov, og vil selv velge når og hvordan de skal være i kontakt med din merkevare. I et marked der produktene er tilnærmet like, må vi søke andre aspekter ved selve kundeopplevelsen for å tiltrekke oss – og beholde – kundene. I dette foredraget vil hun fortelle om hvordan vi kan skape sterke merkevareopplevelser ved å spille på de tre dimensjonene emosjon, adferd og refleksjon.

Kan spesialtilpasse foredrag, og skreddersy kurs

Skreddersydde foredrag om:

Entreprenørskap, ledelse, Teknologi og trender, ServiceDesign, Design, Merkevare,

2024 © Talerlisten AS