Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Are Tågvold Flaten

Are Tågvold Flaten

Redaktør for AmerikanskPolitikk.no - snakker om valgkamp og amerikansk politikk

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Are Tågvold Flaten

Are Tågvold Flaten (f. 1985) er utdannet statsviter ved Universitetet i Oslo og er grunnlegger og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. I 2016 dekket han presidentvalget i USA for TV 2, det andre presidentvalget han har dekket på fulltid fra USA. Tågvold Flaten er aktuell med boka «Sirkuset: Clinton, Trump og tidenes valgkamp» (Res Publica) og tilbyr foredrag om amerikansk politikk og valgkamp. Han har fulgt de to siste presidentvalgene på nært hold fra begynnelse til slutt og benytter seg av egne historier og anekdoter i formidlingen av de politiske forholdene i USA.

Foredrag med Are Tågvold Flaten

Hvordan vant Trump?

Donald Trump var en punchline da president Barack Obama stod på talerstolen med Trump i salen i april 2014. To år senere hadde han den republikanske presidentnominasjonen i lomma og vant senere en knepen seier mot forhåndsfavoritten Hillary Clinton i presidentvalget. Hvordan var det å følge Trump rundt omkring i USA i løpet av valgkampen, og hvordan vant han? Hva sier valgseieren oss om dagens USA, og hva har vi i vente med Donald Trump som USAs 45. president?

Are Tågvold Flaten har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS