Arif Shafique

Arif Shafique

Gründer og SaaS-nerd

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Arif Shafique

Arif Shafique er historieforteller og elsker å inspirere publikum med aktuelle temaer. Dette gjør han på en energisk og kunnskapsrik måte, uten bruk av tradisjonelle og kjedelige Powerpoints. Arif har holdt foredrag på vegne av Microsoft for store forsamlinger de siste 12 årene om temaer som Cloud, AI, IoT, SaaS og Blockchain og hvordan disse påvirker vårt samfunn og våre forretningsmodeller. Nå har Arif startet et nytt selskap, Doittle AS, som hjelper kunder å digitalisere gjennom velprøvde rammeverk og deler erfaringer fra faktiske digitaliseringshistorier. Arif jobber til daglig med Maritim-, Oil & Gas- og Energisektor kunder. «Den beste måten å spå fremtiden er ved finne den opp» – Alan Kay

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Arif Shafique

Trust as a Business Model

Digitalisering er noe de fleste kjent med i den nye industrielle revolusjonen. Teknologisk innovasjon kan til tider gjøre oss blinde for utfordringene den bringer med seg, utfordring som vi er nødt til å løse gjennom tillit! Fremtidens vinnere er ikke de som har den beste teknologien, flest ressurser eller den mest brilljante forretninsmodellen, men de som har tillit i markedet. Kan teknologi hjelpe oss med å skape tillit til andre uten manuelle rutiner og mellom-led? Er blockchain svaret?

SaaS - hva betyr det?

Alle drømmer om å gå fra å selge produkter til å levere abonnementsbaserte tjenester som flymotor-, maling- og tau as a Service. Hva betyr det egengtlig å selge noe som en tjeneste (XaaS)? Hovedsaklig handler SaaS(Software as a Service) modeller om at man automtiserer alt rundt tjenesten, slik at du kan tjenge penger mens du sover. Men er det så enkelt? Kan alle bli som Salesforce? Hva skal til? Endring i teknologi-, marked- eller salgmodeller? I dette forededraget deler Arif erfaringer fra programvarebransjen.

2024 © Talerlisten AS