Astrid Valen-Utvik

Anerkjent foredragsholder i sosiale medier

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Astrid Valen-Utvik

Astrid Valen-Utvik er en av Norges mest brukte og anerkjente foredragsholdere innen sosiale medier og digital kommunikasjon. Hun holder foredrag, kurs og workshop, basert på lang og praktisk erfaring med sosiale medier, inkluderte innholdsproduksjon, strategi- og kampanjejobbing med de faste kundene i Valen-Utviks byrå. Hun leverer alle sine tjenester også digitalt, via webinar m.m. Astrid er siviløkonom fra NHH, har arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og startet kommuikasjonsbyrå innen sosiale medier i 2009. I 2012 ble Astrid kåret til en av Norges mektigste kvinner innen media og kommunikasjon av Kapital, i 2016 ble hun kåret til Årets Sosiale Medie-ildsjel og i 2017 Årets Sosiale Medie-personlighet. Astrid lager inspirerende foredrag, workshop eller kurs, skreddersydd til hver enkelt kunde, basert på konkret erfaringer fra å produsere, strukturere og analysere innhold i sosiale medier, forankret i din virksomhet sine behov, verdier, utfordringer og muligheter.

Foredrag med Astrid Valen-Utvik

Hvordan skape godt innhold i sosiale medier?

Hvordan skal du sikre at dere produsere godt innhold over tid i deres sosiale kanaler, basert på deres strategier, visjoner og mål - uten at det skal koste dere det hvite ut av øyet, verken økonomisk, tidsmessig eller personalmessig? Hvilke kanaler skal ha hvilket innhold, hvem skal lage innholdet, hvordan bør strukturen være og hvordan kan hverdagskommunikasjon i sosiale medier bygge oppunder investeringer i tradisjonelle medier?

Strategisk og målrettet innholdsproduksjon i sosiale medier

Jobber dere strategisk og målbevisst med innhold i sosiale medier og digitale kanaler? I dette foredraget gis dere nyttige verktøy, gode tankesett og hjelp til å sette konkrete, relevante målsettinger for hvordan dere kan sørge for at dere jobber godt i sosiale medier. Foredraget kan handle generelt om sosiale medier eller være spesifikt for en bestemt kanal, som Facebook, Instagram, blogging, Snapchat e.a. Foredraget kan være basert på en analyse av deres sosiale kanaler, gjort i forkant.

Krisehåndtering i sosiale medier

Når krisen først inntreffer, er det nyttig å ha tenkt gjennom ulike scenarier på forhånd og ha en plan for hvordan dette skal håndteres. Astrid har stått i stormen på vegne av deres kunder, flere ganger - og har håndtert mange hundre kommentarer i ukesvis. Hva gikk galt, hva fungerte godt og hvordan kan vi sørge for at vi er best mulig forberedt til en ny eventuell krise?

Sosiale medier - trender og tendens, hvordan blir fremtiden?

Lurer du på hvilke kanaler dere bør satse på? Hva slags innhold vil ha størst sjanse til å 'gå viralt'? Hva kan vi lære fra utlandet og på hvilke områder ser utlandet til oss her i Norge? Hva er ungdommene opptatt av, og hvordan vil det påvirke norske markedsførere og kommunikatører? I dette foredrag tar Astrid pulsen på det norske markedet, samt tar en kikk til utlandet og presenterer dere for potensielle trender og tendenser som vil gi dere et fortrinn i deres kommunikasjon i sosiale medier.

Analyse av deres sosiale medie-kanaler - og veien videre

Lurer du på hvor bra / dårlig deres tilstedeværelse i sosiale medier, egentlig er? Her gis dere en analyse av profiler på Facebook, Instagram og evt andre sosiale kanaler, med konkrete forbedringspunkter som er lett å ta med seg i hverdagen videre. Poster dere på riktige dager? Ofte nok, eller for ofte? Hva slags tekst bruker dere og hvilke bilder fungerer best? Her får dere en god øyeblikksanalyse som kan gi dere konkrete forbedringspunkter for videre utvikling.

Kurs med Astrid Valen-Utvik

Kom i gang med sosiale medier

Uansett om din virksomhet har bedrifter eller forbrukere som målgruppe, og uansett om dere har jobbet lenge med sosiale medier eller akkurat har begynt; det er alltid behov for å lære noe nytt! Enten du ønsker at din virksomhet skal bli bedre på Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Snapchat eller noe helt annet, så vil Astrid lage et praktisk og engasjerende kurs som er helt skreddersydd til din virksomhet og deres kompetansenivå.

Hvordan sette gode mål, og analysere effekten av sosiale medier?

Hvordan skal du vite om sosiale medier har effekt, om du ikke måler? Og hvordan kan du måle, om du ikke vet hva du skal måle? I dette kurset diskuterer vi oss frem til hva deres relevante og konkrete mål kan være, og hvordan vi helt praktisk og tydelig kan etablere gode skjemaer og rapporteringsmuligheter, som gir dere svar på akkurat det dere trenger. Sosiale medier handler i stor grad om prøving og feiling, men da må vi vite når vi feiler eller får til noe bra, slik at vi kan lære av det.

Sosiale medier - avansert nivå

Har du jobbet med sosiale medier lenge allerede, og synes alle kurs og foredrag du går på kun presenterer selvfølgeligheter? Da vil jeg utfordre deg til å booke dette kurset her, så skal jeg gjøre alt i min makt til å gi deg ny, relevant og konkret kunnskap som du kan ta i bruk i din virksomhet dagen etterpå! Game on - er du med?

Talerlisten mener

Astrids store styrke som foredragsholder er at hun deler veldig gode og konkrete tips til hvordan å lykkes med sosiale medier generelt og Facebook spesielt. Hun er kunnskapsrik, erfaren og engasjerende og hennes foredrag er både matnyttige og morsomme.

Astrid Valen-Utvik har 28 vurderinger

Kjartan Eide

8. mars 2022

Trivselsleder AS

6

Midt i perioden med Covid-19 hadde vi virkelig et behov for å styrke oss i sosiale medier. Astrid leverte fire strålende workshops som ga oss inspirasjon til å jobbe mer målrettet med Facebook og Instagram. Vi vil bruke det vi har lært aktivt fremover! Astrid er meget kunnskapsrik, veldig engasjerende og alltid svært godt forberedt. Gøy var det også, og det er ingen ulempe 🙂

Anne Lise Breievne

7. februar 2022

Breievne Gard

4

De to foredragene var svært aktuelle og inspirerende om hvorfor SO-ME. Det ble presentert på en systematisk og god måte. Jeg lærte mye og håper jeg klarer å bruke dette i utvikling av egen praksis

Marianne Ødemark

1. september 2021

Aschehoug

6

Astrid er en legende innen SoMe og fortjener virkelig den statusen!!! Vi har samarbeidet med VU i noen måneder og hatt en bratt læringskurve som kulminerte i en fest av en workshop.
Hele markedsgjengen har lært masse, blitt inspirerte og har nå felles ambisjoner/forståelse innen SoMe.
#StarstruckavAstrid
Alle markedsavdelinger fortjener å henge med VU på jevnlig basis!

Jan Stefan Bengtsson

11. juni 2021

Norsk Musikkforlag

6

Musikkforlagene.no (Norsk Musikforlag, Lyche Musikkforlag og Musikk-Husets forlag) gjennomførte et webinar rundt sosiale media for norske komponister. Astrid kom med mange flotte innspill til oss. Så kunnskapsrik og engasjerende webinarholder at det var en ren fryd. Tusen takk Astrid!

Siri Enoksen

26. mars 2020

MarkedsPartner AS

6

Astrid var ikke bare fantastisk hyggelig å jobbe med under vår konferanse, Inbound-dagen 2020, men hun var engasjerende, motiverende, kunnskapsrik og fleksibel til å tilpasse innholdet sitt ut fra situasjonen vi sto over 19. mars 2020. Hun var villig til å gå ut av komfortsonen i siste liten, da vi ba henne om å endre sin presentasjon fra et fysisk arrangement til et videoopptak for en heldigital konferanse. I det verste utbruddet av Covid-19, i karantene etter et opphold i USA, presenterte Astrid et eksemplarisk, digitalt foredrag, om «Sosiale medier i krisetid – 7 gode råd», hvor deltakerne kom med tilbakemeldinger som «Hele opplegget er veldig bra og hjelper å glemme hele corona-situasjonen for et lite øyeblikk :)». En tilbakemelding vi bare kunne drømt om i disse tider. Fantastisk å ha Astrid med på laget for en vel gjennomført heldigital konferanse.

Tove Marie Sortland

15. februar 2020

Den norske kirke

6

Astrid var en super samarbeidspartner i forberedelsene til sosiale medier-seminar for ansatte, og leverte et foredrag som fikk svært høy score av deltakerne. Grundig forberedt, kvalitet og dybde, koblet med en lettfattelighet og gøy-faktor som inspirerte. At hun i tillegg er tydelig på gode verdier og har en «human touch» inngang til #SOME-jungelen skapte begeistring hos oss!

Therese K. Eliassen

28. oktober 2019

Bodø i Vinden / Smart på nett

6

Astrid er ei superstjerne når det kommer til kompetansedeling på sosiale medier. Hun er kunnskapsrik og har høy troverdighet. I tillegg har hun en fantastisk formidlingsevne og greier å engasjere publikum enten hun snakker i en time eller en hel dag. Å være på et foredrag med Astrid er som nyttårsaften: I stedet for et ønske om å begynne på diett og starte treningsprogram – så får du lyst til å lage publiseringsplan og begynne å bruke Insta-story.

Tonje Rock Løwer

17. oktober 2018

Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL)

6

Kunnskapsrik, engasjerende, humørfylt og stor evne til å justere innholdet ut fra det deltakerne var opptatt av.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS