Astrid Valen-Utvik

Anerkjent foredragsholder i sosiale medier

Fra 30.000,- per foredrag

Fra 40.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Astrid Valen-Utvik

Astrid Valen-Utvik er en av Norges mest brukte og anerkjente foredragsholdere innen sosiale medier og digital kommunikasjon. Hun holder foredrag, kurs og workshop, basert på lang og praktisk erfaring med sosiale medier, inkluderte innholdsproduksjon, strategi- og kampanjejobbing med de faste kundene i Valen-Utviks byrå. Hun leverer alle sine tjenester også digitalt, via webinar m.m. Astrid er siviløkonom fra NHH, har arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og startet kommuikasjonsbyrå innen sosiale medier i 2009. I 2012 ble Astrid kåret til en av Norges mektigste kvinner innen media og kommunikasjon av Kapital, i 2016 ble hun kåret til Årets Sosiale Medie-ildsjel og i 2017 Årets Sosiale Medie-personlighet. Astrid lager inspirerende foredrag, workshop eller kurs, skreddersydd til hver enkelt kunde, basert på konkret erfaringer fra å produsere, strukturere og analysere innhold i sosiale medier, forankret i din virksomhet sine behov, verdier, utfordringer og muligheter.

Foredrag med Astrid Valen-Utvik

Hvordan skape godt innhold i sosiale medier?

Hvordan skal du sikre at dere produsere godt innhold over tid i deres sosiale kanaler, basert på deres strategier, visjoner og mål - uten at det skal koste dere det hvite ut av øyet, verken økonomisk, tidsmessig eller personalmessig? Hvilke kanaler skal ha hvilket innhold, hvem skal lage innholdet, hvordan bør strukturen være og hvordan kan hverdagskommunikasjon i sosiale medier bygge oppunder investeringer i tradisjonelle medier?

Strategisk og målrettet innholdsproduksjon i sosiale medier

Jobber dere strategisk og målbevisst med innhold i sosiale medier og digitale kanaler? I dette foredraget gis dere nyttige verktøy, gode tankesett og hjelp til å sette konkrete, relevante målsettinger for hvordan dere kan sørge for at dere jobber godt i sosiale medier. Foredraget kan handle generelt om sosiale medier eller være spesifikt for en bestemt kanal, som Facebook, Instagram, blogging, Snapchat e.a. Foredraget kan være basert på en analyse av deres sosiale kanaler, gjort i forkant.

Krisehåndtering i sosiale medier

Når krisen først inntreffer, er det nyttig å ha tenkt gjennom ulike scenarier på forhånd og ha en plan for hvordan dette skal håndteres. Astrid har stått i stormen på vegne av deres kunder, flere ganger - og har håndtert mange hundre kommentarer i ukesvis. Hva gikk galt, hva fungerte godt og hvordan kan vi sørge for at vi er best mulig forberedt til en ny eventuell krise?

Sosiale medier - trender og tendens, hvordan blir fremtiden?

Lurer du på hvilke kanaler dere bør satse på? Hva slags innhold vil ha størst sjanse til å 'gå viralt'? Hva kan vi lære fra utlandet og på hvilke områder ser utlandet til oss her i Norge? Hva er ungdommene opptatt av, og hvordan vil det påvirke norske markedsførere og kommunikatører? I dette foredrag tar Astrid pulsen på det norske markedet, samt tar en kikk til utlandet og presenterer dere for potensielle trender og tendenser som vil gi dere et fortrinn i deres kommunikasjon i sosiale medier.

Analyse av deres sosiale medie-kanaler - og veien videre

Lurer du på hvor bra / dårlig deres tilstedeværelse i sosiale medier, egentlig er? Her gis dere en analyse av profiler på Facebook, Instagram og evt andre sosiale kanaler, med konkrete forbedringspunkter som er lett å ta med seg i hverdagen videre. Poster dere på riktige dager? Ofte nok, eller for ofte? Hva slags tekst bruker dere og hvilke bilder fungerer best? Her får dere en god øyeblikksanalyse som kan gi dere konkrete forbedringspunkter for videre utvikling.

Kurs med Astrid Valen-Utvik

Kom i gang med sosiale medier

Uansett om din virksomhet har bedrifter eller forbrukere som målgruppe, og uansett om dere har jobbet lenge med sosiale medier eller akkurat har begynt; det er alltid behov for å lære noe nytt! Enten du ønsker at din virksomhet skal bli bedre på Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Snapchat eller noe helt annet, så vil Astrid lage et praktisk og engasjerende kurs som er helt skreddersydd til din virksomhet og deres kompetansenivå.

Hvordan sette gode mål, og analysere effekten av sosiale medier?

Hvordan skal du vite om sosiale medier har effekt, om du ikke måler? Og hvordan kan du måle, om du ikke vet hva du skal måle? I dette kurset diskuterer vi oss frem til hva deres relevante og konkrete mål kan være, og hvordan vi helt praktisk og tydelig kan etablere gode skjemaer og rapporteringsmuligheter, som gir dere svar på akkurat det dere trenger. Sosiale medier handler i stor grad om prøving og feiling, men da må vi vite når vi feiler eller får til noe bra, slik at vi kan lære av det.

Sosiale medier - avansert nivå

Har du jobbet med sosiale medier lenge allerede, og synes alle kurs og foredrag du går på kun presenterer selvfølgeligheter? Da vil jeg utfordre deg til å booke dette kurset her, så skal jeg gjøre alt i min makt til å gi deg ny, relevant og konkret kunnskap som du kan ta i bruk i din virksomhet dagen etterpå! Game on - er du med?

Talerlisten mener

Astrids store styrke som foredragsholder er at hun deler veldig gode og konkrete tips til hvordan å lykkes med sosiale medier generelt og Facebook spesielt. Hun er kunnskapsrik, erfaren og engasjerende og hennes foredrag er både matnyttige og morsomme.

Astrid Valen-Utvik har 26 vurderinger

Pia

8. oktober 2018

Atomic Soul

6

Astrid klarte å engasjere absolutt alle 12 rundt bordet med hennes 6 timers workshop. Hun er direkte, prater slik at alle forstår, tålmodig med all verdens spørsmål og ekstremt kunnskapsrik. Vi ble inspirerte, engasjerte og satt igjen med en fersk trygghet og selvtillit til å gjøre det som trengs for å nå målene våre. Anbefales på det sterkeste!

Per Johan Waag

14. mai 2018

Elite Foto AS

6

Vi samlet våre franchisetagere og butikksjefer til workshop i sosiale medier som Astrid gjennomførte med suksess. Kombinasjonen av kunnskap, inspirasjon, formidlingsevne og konkrete verktøy ga oss et solid utbytte. Astrid møter godt forberedt og treffer både kunnskapsrike og mindre erfarne deltagere slik at alle ser oppgaver de gleder seg til å utføre.

Erik Røhne Andersen

9. april 2018

Tusenfryd

6

I forbindelse med Tusenfryd og Bø Sommarland sin tilstedeværelse i sosiale medier har vi hatt en utrolig spennende og lærerik workshop med Astrid. Verdifulle analyser og konkrete tips og forslag til forbedringer/utvikling var veldig nyttig for oss. Hun hadde satt seg godt inn i vår situasjon og hadde god forståelse for våre utfordringer.

Marius Wang

8. april 2018

Oslo Business Forum

6

VI ga Astrid en veldig utfordrende oppgave om å holde foredrag på Norges største digitale konferanse med over 5000 påmeldte deltakere. Det å holde foredrag digitalt er ingen enkel sak, men Astrid løste oppgaven mesterlig med fantastiske tilbakemeldinger fra deltakerne. Astrid har også kjørt workshops på sosiale medier med OBF gjengen og har vært med på å heve kvaliteten til Oslo Business Forum i digitale flater. Anbefales på det sterkeste!

Christoffer Omberg

7. april 2018

Oslo Business Forum

6

Vi var så heldige å ha Astrid som foredragsholder på vår onlinekonferanse ‘Digital Summit’, der vi hadde hele 5.100 påmeldte. Å holde foredrag i et onlineformat er utrolig vanskelig da foredragsholderen ikke har mulighet til å se deltakerne som ser på, men Astrid behersket også dette formatet til det fulle. Jeg har vært så heldig å oppleve Astrid flere ganger live og hun leverer hver gang. Gøy å se at hun bruker erfaringen og hennes unike evne til å formidle kompetanse til å klare dette formatet også. Vi hadde 19 foredragsholdere på konferansen og Astrid var blant de best rangerte på tilbakemeldingsskjema i selskap med topp, nasjonale foredragsholdere. Anbefales på det sterkeste!

Erling Holmefjord

19. februar 2018

Conventor AS

6

Astrid er profesjonell, engasjerende og leverer kvalitet innen sitt fagområde. Har godt grep om publikum og er godt forberedt til de arrangementer vi har hatt gleden av å bruke Astrid.

Nicole Gumatay

11. desember 2017

Cloud Media

6

Vi var så heldige å ha Astrid som foredragsholder på vårt månedlige frokostseminar i desember 2017. Denne gangen hadde vi over 100 påmeldte deltakere fra ulike bedrifter og organisasjoner med kommunikasjons- og markedsføringsrelaterte stillinger.Temaet for seminaret var historiefortelling på sosiale medier, og Astrid holdt et proft og engasjerende foredrag fra start til slutt, som også til tider vekket smil og latter fra salen. Hun viste til gode (og dårlige) eksempler fra det virkelige liv og ga konkrete råd, som også inspirerte deltakerne til å stille gode spørsmål i etterkant av foredraget. Ikke minst har Astrid vært veldig ryddig å samarbeide med i planleggingen av et slikt seminar, og leverte akkurat det hun hadde lovet og litt til. Seminardeltakerne våre er enige med oss om at dette var en fin og lærerik opplevelse – og har evaluert Astrids foredrag til en karakter 5,5 av 6 mulige!

Astrid Krohn

23. oktober 2017

Voksenopplæringsforbundet

5

Voksenopplæringsforbundet engasjerte Astrid Valen-Utvik til å holde kurs i sosiale medier for medlemmer i Studieforbundene. 40+ deltakere uttalte seg med begeistring om opplegg og foredragsholder etter seks timers non-stop forelesning. I evalueringene likte de hennes brede og informative dekning av emnet, smittende engasjement, kompetanse, relevante praktiske eksempler, fine verktøy, god fordeling ml foredrag – spørsmål fra salen – gruppearbeid, latter, humor og god dynamikk blant deltakerne.

Kari Hasselknippe

5. juli 2017

Kvinner i Business

6

Astrid er full av energi, kunnskapsrik og krydrer foredraget sitt med mange gode historier og eksempler. Hun er en fantastisk formidler og tok oss alle med storm, da hun var kveldens foredragsholder for oss i BLI PROFF, i regi av Kvinner i Business. Vi fikk mange gode råd og konkrete tips som gjorde at alle fikk stor praktisk nytte av kurset. Det ble mye informasjon på alt for kort tid, men tilbakemeldingene sa sitt. Vi vil ha mer av Astrid! Anbefales!

Dorte Birch

23. juni 2017

Informasjonskontoret for folkehøgskolen

6

Jeg har opplevd Astrid både som foredragsholder og som arrangør av et strategiseminar på min arbeidsplass og hun har imponert begge ganger.Hun er en kunnskapsrik og god formidler av alt fra praktiske tips til strategiske vurderinger. Man blir både klokere og veldig klar til å bruke hennes praktiske tips i hverdagen.I tillegg er hun svært behagelig å jobbe sammen med og hyggelig å være i lag med.

Linda Ørestrand

15. juni 2017

Meltwater

5

Det er magisk å få besøk av en foredragsholder som kan faget sin så godt at hun evner å fortelle ting enkelt! Det faktum at hun daglig sitter med kundekontakt gjør at foredraget hun hadde hos oss ble ekstremt nyttig, både for oss og våre kunder. Konkrete tips og praktiske eksempler er gull verdt! Vi har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra kundene som var invitert på frokostseminaret vi hadde sammen med Astrid!

Emma Thoren

30. mai 2017

Nordic Screens

6

Vi fra Nordic Screens hadde en utrolig nyttig, interessant og relevant halvdagsseminar med Astrid. Det var kjempe bra! Astrid kom super forberedt til dagen, både med samtaler i forkant og en god relevant presentasjon spisset konkret til oss. Med en ærlighet, humor og god faglig kompetanse var dagen utrolig nyttig for alle i selskapet. Takk Astrid.

Jannike Ramsvik

19. mai 2017

Bodø i Vinden

6

Astrid har nettopp vært på besøk hos oss i Bodø, for å holde foredrag for «hele» næringslivet om hverdagskommunikasjon i sosiale medier. Astrid er utrolig lett og hyggelig å forholde seg til i bestillingsfasen, hun er tydelig på hva hun vil snakke om og følger opp kommunikasjon kjapt. Astrid holder et høyt faglig nivå på det hun snakker om, og i tillegg fikk vi veldig mange tilbakemeldinger på at hun er lett å høre på. Vi hadde en 3 timers seanse, men det ble aldri kjedelig eller langtekkelig. Hun kommer med konkrete tips og råd til publikum, og er åpen for spørsmål som hun svarer meget godt på. Vi vil anbefale Astrid på det varmeste, og håper å se henne i Bodø igjen.

Mia Kolbeinsen

3. februar 2017

Bymiljøetaten, Oslo kommune

6

Astrid er en gjennomført sosial – både faglig og personlig, og nettopp denne kombinasjonen gjør henne til den fantastiske ressursen hun er for oss alle. Astrid er kommunikasjonsfaglig sterk og har en vanvittig teknisk kompetanse som hun evner å omsette til stor verdi og glede for oss andre. Dette kombinert med hennes brede erfaring fra bransjen, hennes kreativitet, effektivitet og hennes evne til å lytte og forstå folk gjør henne til den beste! Som fagperson, foredragsholder og rådgiver setter hun seg alltid godt inn i hva som skal kommuniseres og til hvem. Hun er oppriktig opptatt av å skape de beste resultater for sine kunder og samarbeidspartnere. Og hun klarer å øke interessen og kompetansen til de hun møter, uavhengig av hvilke faglig nivå der er på. Astrid lever og ånder for faget, elsker å bidra til andre og ikke minst gjøre andre gode.

Silje Henriksen

17. januar 2017

Changetech AS

6

Vi må bare takke så mye for hjelpen vi har fått av Astrid. Det har vært uunnværlig for oss. For oss som nybegynnere i sosiale medier for bedrifter var workshoppen både informativ og inspirerende. Astrid var konkret og tydelig i sin formidling, men fortalte på en måte som var gøy å høre på. Hun var personlig engasjert, og tok tak i de konkrete utfordringene vi hadde. Vi lærte mye av hvor enkelt det kan gjøres, slik at arbeidet med sosiale medier ble en mer overkommerlig oppgave for oss. Hos oss jobber vi nå etter sjargongen «Hva ville Astrid syns om dette?». Det har virkelig hjulpet oss til å tenke mer utenfor boksen, og vi har lært mye om hvordan vi kan få maksimalt ut av materialet vi lager til sosiale medier. Så tusen takk, Astrid!

Karin Greve-Isdahl

18. oktober 2016

Opera

6

Astrid er et fyrverkeri som er veldig engasjert i både kommunikasjonsfaget og i de menneskene som skal utføre jobben. Hun er analytisk i sin tilnærming til sosiale medier, og vi lærte mye av henne om hvilke verktøy vi kan bruke for å måle mere effektivt det vi gjør. Samtidig er Astrid kreativ og kom med konkrete ideer til hva vi kan gjøre bedre og hvordan vi få ut våre budskap til flere gjennom våre egne kanaler. Jeg kan anbefale Astrid på det varmeste.

Julie Ryland

10. oktober 2016

VisitDenmark

6

Astrid er en engasjert, tydelig og inspirerende foredragsholder, men mest av alt så er hun en god rådgiver. Istedet for å snakke til, så snakker hun med de holder foredrag for, og på den måten blir både tema, innhold og budskap tilpasset mottaker. Hun er uformell i ordets beste betydning, uten at det går på kompromiss med kvalitet, tyngde og erfaring. Hun brukte tid på å sette seg inn i vår arbeidssituasjon og utfordringer, noe som gjorde workshop og foredrag relevant for alle, og resulterte i konkrete verktøy og endringer som kunne iverksettes umiddelbart.

Gro Collett

6. oktober 2016

Ski Storsenter

6

Astrid har holdt kurs for alle ansatte på Ski Storsenter, og maken til engasjert kursholder er det lenge mellom hver gang vi ser! Astrid bobler over av entusiasme, gode tips og gode eksempler fortalt på en så lettfattelig måte at alle sitter igjen med en helt ny forståelse av sosiale medier. Astrids måte å presentere materiellet på, gjorde kurset interessant og utbytterikt både for erfarne og for nybegynnere.

Kjersti Tubaas

5. oktober 2016

Kulturetaten i Oslo Kommune

6

Kulturetaten har brukt Astrid Valen-Utvik to ganger, og det er grunn til at hun ble invitert igjen. Hun har en enorm god innsikt i feltet, og kommuniserer dette på en veldig motiverende måte som treffer de hun snakker til. Første gang hadde hun et inspirasjonsforedrag for alle ansatte i hvordan sosiale medier påvirker hverdagen vår, hva det er og det grensesnittet som oppstår i forhold til etiske dilemmaer og verdier Oslo kommune har. Nå andre gang, var i september 2016 hvor hun besøkte kommunikasjonsforumet vårt i etaten. Her presenterte hun en inngående analyse av noen av våre Facebook kontoer. Svært lærerikt, og ikke minst skapte det gode diskusjoner i rommet som gikk detaljert til verks. Det digger kommunikasjonsfolk! Vi fikk i tillegg en opplæring i Facebook Adds, og slide på slide med enorm innsikt. Vi bruker i hvert fall ikke pengene feil etter dette!

Jostein Soldal

5. oktober 2016

Apotekerforeningen

5

Astrid er engasjerende og kunnskapsrik om sosiale medier. I et firetimers minisemeinar for alle ansatte i Apotekforeningen fanget hun interessen til et bredt publikum, fra regnskapsmedarbeideren til adm. direktør. Vi fikk mye ny og nyttig kunnskap, både som privatpersoner og som profesjonelle kommunikatører. Astrid dekket et bredt felt i seminaret, fra praktisk innsikt i ulike sosiale medier til enkel teori og konkrete innspill vi kan bruke i vår arbeidshverdag. Hun fikk deltakerne til å engasjere seg i diskusjonene på en måte jeg knapt har opplevd på våre internseminarer tidligere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS