Bente Riskild Borgersen

Gi endringen en sjanse!

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Bente Riskild Borgersen

Hør Bente Riskild Borgersens gripende og inspirerende foredrag om hvordan hun møtte og i dag håndterer sin utfordring; kronisk uhelbredelig kreft. Hun fokuserer på livet, ikke kreften. Hun LEVER så lenge hun lever, og inspirerer og motiverer oss andre til å fokusere på å gi endringen en sjanse: gjør noe med det du kan gjøre noe med. «Jeg vil, jeg vil – og jeg får det til». En forandring eller utfordring gir nye muligheter! Er du eller organisasjonen i en endringsprosess, kan dere være trygge på at dere vil oppleve både nytte og inspirasjon når dere hører Bente. Bente gir oss en tankevekker på hvilke egne ressurser vi kan velge å bruke, når vi står i stormen. Hun mener at vi lettere ser muligheter når vi aksepterer fortiden, tar ansvar for nåtiden, som igjen vil gi håp til fremtiden. I storm og regn, i sol og stille: vi er alle sjef på egen skute.

Foredrag med Bente Riskild Borgersen

Gjør noe med det du kan gjøre noe med

Når utfordringen kommer, uventet og brutalt; hva kan vi hjelpe oss selv med? Hva er din beste ressurs ved «stang ut?» Alle opplever motgang, uventede endringer og utfordringer i livet sitt. Dette kan gi nye muligheter. Hver og en av oss innehar uante ressurser, og vi er sterkere enn vi tror. Livet er her og nå. Du må selv ta ansvar for tiden du har igjen. Løft blikket, se etter muligheter. Alle møter utfordringer, du er ikke alene! Bare du kan gjøre noe med det du kan gjøre noe med.

Min og vår heia-gjeng

Er vi sterke sammen, blir vi sterkere alene. Ha tro på egne ressurser, hei på deg selv og inkluder familie, venner og kolleger i HEIA-gjengen. Tør å gjøre hverandre gode. Vit at din oppmuntring og ditt engasjement bidrar til å gjøre en forskjell. Vi er alle medmennesker og innehar mange forskjellige roller bare ved å leve.

Selvmedlidenhet

Med selvmedlidenhet kommer jeg ingen vei! Jeg er ikke alene i livet mitt, jeg har pårørende og venner som er glad i meg. De skal også ha det bra i min hverdag. Mandela var en klok mann, han sa blant annet: «Bitterhet er som å svelge gift, og tro at det går ut over alle andre».

Heller sterk med vondter, enn svak med vondter

Fysiske seire, gir mentale seire, som gir fysiske seire; det er samme kroppen og både fysikken og psyken er trenbart. Tør å utfordre deg selv og andre med delmål mot ny seierspall, både privat og på jobb. Fokuser på valg, bruk viljen til å gjennomføre valgene, hei på deg selv og si ja-takk til nettverket.

Når alle tar ansvar

Vær økonomisk forberedt. Ulykke, sykdom og brå død skjer ikke alltid alle andre. Bente har 30 års erfaring fra finansbransjen, og vet at økonomisk trygghet er viktig for å fokusere fremover mot et så bra liv som mulig. Hun samarbeider med forsikringsbransjen for å belyse viktigheten av privatforsikring. Hun er selv kronisk kreftsyk, har opplevd barns sykdom og tragisk ulykke. Hvor hadde familiens fokus vært hvis økonomien raknet i tillegg?

Kurs med Bente Riskild Borgersen

Tankevekker

Kurset går over 3 sekvenser: Aksepter fortiden Ta ansvar for nåtiden Gi håp til fremtiden

Bente Riskild Borgersen har 19 vurderinger

Siri Pedersen

24. april 2017

Gapatrosten barnehage SA

6

Vi er en barnehage som inviterte ansatte med kjærester, ektefelle til en kveld med Bente! Hun holdt et inspirerende og sterkt foredrag. Vi tar med oss tips til hverdagen, på jobb og hjemme. Vi kommer til å jobbe med heiagjengen her på Gapatrosten. Det var godt å ha med seg kjæreste, ektefelle. Det ga gode samtaler hjemme i etterkant. Personlig ga det meg mye. Jeg skal være mye mer åpen for hjelp fra venner, kollegaer, familie og kjente!

Hilde Glenne

10. april 2017

Kommunikasjon og Ledelse as

6

Bente uttrykker mot, styrke og sårbarhet på en unik måte i sine foredrag. Hun inspirerer til å nå ambisiøse mål ved å legge sten på sten, og trosse små og store utfordringer.

Line Engelstad Jacobsen

9. februar 2017

Fagerli barnehage, Larvik kommune

6

Jeg hørte Bente første gang i november 2016, og ønsket å ta dette foredraget til personalgruppa i barnehagen. Bente er en motiverende og engasjert foredragsholder. Hun byr på seg selv på en inspirerende og fengslende måte som gir masse energi og setter i gang mange tankeprosesser hos hver enkelt. Hun gir påfyll og stor motivasjon om hva man kan få til når viljen er der. Det får en til å tenke at man alltid har et bevisst valg i forskjellige livssituasjoner. Anbefaler foredraget på det sterkeste. En meget god investering i enhver personalgruppe, eller andre anledninger.

Siw Helle Nygaard Christiansen

7. februar 2017

P. C. Trafikkskole as

6

Inspirerende og livsglad jente som deler sine erfaringer på godt og vondt. Er foredrag alle har godt av å høre. Gir oss litt å tenke på.

Inger Schumacher

2. februar 2017

Danske Bank

6

Vi i Danske Bank i Vestfold engasjerte Bente for å holde sitt engasjerende foredrag både for oss ansatte og for kundene våre. Bente har en super formidlingsevne og en sterk historie fortalt på en enkel og inspirerende måte. Foredraget kan brukes på så mange måter i det å sette seg mål, enten privat eller i jobbsammenheng. En kveld til ettertanke, vi ble minnet på å se viktigheten av å kunne gjøre noe med det man faktisk KAN gjøre noe med, og ikke bare begrensningene man eventuelt har. Anbefaler foredraget hennes på det sterkeste!

Hanne Støvland Jørgensen

1. februar 2017

Sergel Norge AS

6

Bente er en fantastisk positiv og motiverende dame, med et utrolig viktig budskap. Hun har en intelligent, morsom og rørende formidlingsevne, og balanser dette imponerende godt. Sergel Norge har hørt Bente sin historie i flere sammenhenger og dette treffer virkelig folk i alle aldre og livssituasjoner. Bente anbefales på det varmeste.

Kari Engum

1. februar 2017

Dnb

6

Bente gir utrolig av seg selv i en vanskelig situasjon .Sprudlende herlig jente som klarer og formidle det tøffe og vanskelige på en måte som gjør at tårene og latteren går hånd i hånd. Hører gjerne foredraget igjen.

Grete Faugstad eknes

1. februar 2017

Grete roede

6

En sterk historie formidlet på en inspirerende og engasjerende måte! Dette er en historie veldig mange burde høre!

Roar Lindstad

1. februar 2017

Canon Business Center Vestfold Telemark

5

Jeg engasjerte Bente til vårt firma, Canon Vestfold Telemark, med tanke på at det å sette seg mål – og gjennomføre er viktig (for alle). Vi er alle skrudd sammen på ulike måter og «dørstokk mila» har varierende høyder. Men, skal kan klare sine mål så må man presse seg. Bente leverte midt i blinken! Historien er sterk, Bente er engasjerende, morsom, åpen og utleverende. Hun satte sine mål og gjennomførte på en imponerende måte. Reisen underveis er gripende. Anbefales.

Rikke Haua

1. februar 2017

Azets Insight AS - avd. Larvik

5

Vi har benyttet Bente som foredragsholder for våre kunder ved to ulike anledninger. Sjelden har vi fått så gode tilbakemeldinger og sjelden har vi opplevd å bli så følelsesmessig engasjert av budskapet. Bente setter fingeren på noe vi alle kan og bær ta mer tak i overfor seg selv og overfor hverandre.

Cecilie Haugberg

1. februar 2017

Fysioterapeut v.sykehuset i Vestfold

6

Et viktig, alltid like aktuellt, inspirerende, underholdene og godt gjennomarbeidet foredrag.
Anbefales på det varmeste til alle som er opptatt av å ta kontroll i eget liv.

Inger-Lise Haare

1. februar 2017

NAF Forsikringsformidling

6

Bente er et av de menneskene jeg har truffet som har gjort mest inntrykk på meg. Gjennom tre foredrag (det samme alle gangene) har jeg hørt henne fortelle om en inspirerende styrke og livets realiteter. Flere uker etterpå tenker jeg fortsatt på hennes livsgnist og livsvisdom. Jeg anbefaler alle å høre på Bente, både for å sette livet i perspektiv og for å se sine egne utfordringer på en ny måte. Det er nært, det er vakkert og det gir en enorm respekt for livet.

Inger Hagstrøm Marthinsen

1. februar 2017

Partifrakt AS

6

Jeg har ved to anledninger fått muligheten til å høre Bente – og jeg gjør det gjerne igjen! Bentes historie inspirerer og treffer deg midt i hjerterota. Det å holde fokus på de små viktige tingene i hverdagen og bruke energien på det vi faktisk kan gjøre noe med. Det er ikke lett å sette ord på Bentes foredrag – hun må oppleves.

Scilla Treschow Hokholt

1. februar 2017

Fritzøe Gård Golfbane AS

6

Bente er en unik person – både som foredragsholder og menneske! Hennes foredrag er et av sterkeste jeg har hørt – det går rett i hjerte på alle som er tilstede. Man blir sittende igjen med livsmot og glede! Til tross for den alvorlige situasjonen Bente er og har vært i klarer hun å formidle et fengede og velfundert budskap.

Cathrine Søberg

1. februar 2017

Pippikraft

5

Engasjerende og sprudlende foredragsholder som får oss til å reflektere over hva som er viktige verdier og betyr noe i livet. Bente har mot, styrke, glede og glød og gir håp i krevende livssituasjoner!

Olga Ødegård

1. februar 2017

Gjensidige

6

Bente er en fantastisk personlighet, med en historie som er viktig og dypt rørende. Hun har en svært god formidlingsevne, og som tilhører blir man sittende igjen med gode og viktige tanker. Foredraget gir inspirasjon både relatert til jobb og privatliv.

Kjell Øino

1. februar 2017

Elteco AS

6

I form av min stilling som marketingsjef og HMS-ansvarlig, deltok jeg på et opplegg om forsikring og pensjon i Larvik i fjor, i regi av NAV og Handelsbanken. Bente Riskild Borgersen holdt også sitt foredrag her, og det ble en svært sterk opplevelse. Latter og gråt hånd i hånd er slitsomt i en halv time, men du verden for en god følelse jeg satt igjen med. At det er mulig å stråle slik som hun gjorde i sin livssituasjon, er imponerende. Foredraget kan anbefales, både som motivasjon og til ettertanke.

Helle Ingrid Stabel

1. februar 2017

Stabel Consulting

6

Bente gjør en forskjell! Alle som hører hennes foredrag vil bære det med seg lenge. Det gjør rett og slett noe med deg. Du forstår at de tullete bagatellene det er så lett å henge seg opp i i hverdagen, kun er akkurat det – bagateller.
Bente har en flott måte å formidle sitt budskap på. Trygg, reflektert og dønn ærlig.

Liv Myredal

1. februar 2017

Gullstolen

6

Jeg har hørt dette foredraget og opplevde en entusiastisk og inspirerende foredragsholder . Hennes opplevelser hjelper oss andre å se egne vondter og plager i et nytt perspektiv. Strålende.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS