Bente Riskild Borgersen

Gi endringen en sjanse!

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Bente Riskild Borgersen

Hør Bente Riskild Borgersens gripende og inspirerende foredrag om hvordan hun møtte og i dag håndterer sin utfordring; kronisk uhelbredelig kreft. Hun fokuserer på livet, ikke kreften. Hun LEVER så lenge hun lever, og inspirerer og motiverer oss andre til å fokusere på å gi endringen en sjanse: gjør noe med det du kan gjøre noe med. «Jeg vil, jeg vil – og jeg får det til». En forandring eller utfordring gir nye muligheter! Er du eller organisasjonen i en endringsprosess, kan dere være trygge på at dere vil oppleve både nytte og inspirasjon når dere hører Bente. Bente gir oss en tankevekker på hvilke egne ressurser vi kan velge å bruke, når vi står i stormen. Hun mener at vi lettere ser muligheter når vi aksepterer fortiden, tar ansvar for nåtiden, som igjen vil gi håp til fremtiden. I storm og regn, i sol og stille: vi er alle sjef på egen skute.

Hjemsted
Vestfold og Telemark
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Bente Riskild Borgersen

Gjør noe med det du kan gjøre noe med

Når utfordringen kommer, uventet og brutalt; hva kan vi hjelpe oss selv med? Hva er din beste ressurs ved «stang ut?» Alle opplever motgang, uventede endringer og utfordringer i livet sitt. Dette kan gi nye muligheter. Hver og en av oss innehar uante ressurser, og vi er sterkere enn vi tror. Livet er her og nå. Du må selv ta ansvar for tiden du har igjen. Løft blikket, se etter muligheter. Alle møter utfordringer, du er ikke alene! Bare du kan gjøre noe med det du kan gjøre noe med.

Min og vår heia-gjeng

Er vi sterke sammen, blir vi sterkere alene. Ha tro på egne ressurser, hei på deg selv og inkluder familie, venner og kolleger i HEIA-gjengen. Tør å gjøre hverandre gode. Vit at din oppmuntring og ditt engasjement bidrar til å gjøre en forskjell. Vi er alle medmennesker og innehar mange forskjellige roller bare ved å leve.

Selvmedlidenhet

Med selvmedlidenhet kommer jeg ingen vei! Jeg er ikke alene i livet mitt, jeg har pårørende og venner som er glad i meg. De skal også ha det bra i min hverdag. Mandela var en klok mann, han sa blant annet: «Bitterhet er som å svelge gift, og tro at det går ut over alle andre».

Heller sterk med vondter, enn svak med vondter

Fysiske seire, gir mentale seire, som gir fysiske seire; det er samme kroppen og både fysikken og psyken er trenbart. Tør å utfordre deg selv og andre med delmål mot ny seierspall, både privat og på jobb. Fokuser på valg, bruk viljen til å gjennomføre valgene, hei på deg selv og si ja-takk til nettverket.

Når alle tar ansvar

Vær økonomisk forberedt. Ulykke, sykdom og brå død skjer ikke alltid alle andre. Bente har 30 års erfaring fra finansbransjen, og vet at økonomisk trygghet er viktig for å fokusere fremover mot et så bra liv som mulig. Hun samarbeider med forsikringsbransjen for å belyse viktigheten av privatforsikring. Hun er selv kronisk kreftsyk, har opplevd barns sykdom og tragisk ulykke. Hvor hadde familiens fokus vært hvis økonomien raknet i tillegg?

Kurs med Bente Riskild Borgersen

Tankevekker

Kurset går over 3 sekvenser: Aksepter fortiden Ta ansvar for nåtiden Gi håp til fremtiden

2024 © Talerlisten AS