Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Berg Moe

Berg Moe

Idea Gardener

Fra 19.500,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Berg Moe

Berg Moe er blogger, gründer, investor fasilitator, styreleder i Gründerforeningen Oslo og GEW – Global Entrepreneurship Week organisator. Han har mer enn 30 års erfaring som gründer, konsulent og engleinvestor, og har hold foredrag på TEDx, Wolves Summit, Gründermessen, Seed Forum mv. Berg har en litt provoserende stil, men kommer opprinnelig fra Finnmark så det er ikke langt mellom poengene som får folk til å trekke på smilebåndet. God stemning! Han jobber som konsulent innenfor forretningsutvilking, digital omstilling og kommunikasjon, og er også kurator av Angel Investor Startup Digest (Techstars), New Venture Insights (EntraHouse) og admin av Gründerklubben med over 8000 medlemmer. Berg blogger på Nettavisen under sitt eget navn  og har i tillegg en engelspråklig blogg. Hans profil på LinkedIn er en av de mest trafikkerte i Norge. Av honoraret Berg mottar tilbakeføres NOK 9 500 til drift av Gründerklubben.

Foredrag med Berg Moe

Fra idè til investorklar på 90 dager - er det mulig?

Gjennom å være en disiplinert gründer er det mulig å kunne komme rask i posisjon der man kan få et produkt ut i markedet gjennom det som på stammespråket kalles en MVP (minimumsprodukt). Dette kan man produserer allerede første uken. I tillegg beskrives det konkrete steg som kan gjennomfør i rekke og sluttproduktet er en forretningsplan "light" og en presentasjon i verdensklasse.

Hvordan kommunisere med investorer?

En av de mest krevende salgsjobbene er å få tak i investorer til sitt prosjekt. Gjennom egne erfaringer og dialog med hundrevis av investorer har jeg laget en presentasjon som er veldig praktisk og kommer helt konkrete forslag på hvordan man bør gå frem. Det er ikke noe poeng å gjøre jobben vanskeligere enn den er i utgangspunktet. Dette er tøffe innsalg uansett!

Hvorfor er nordmenn fete, late og fantastiske?

Jeg laget et skreddersydd foredrag for TEDx Bergen som fokuserte på hvordan oljeøkonomien hadde innvirket på innovasjonsgraden og entreprenørskapsevnen utenfor olje- og gasservise sektoren. Denne presentasjonen har jeg utviklet videre og går nå inn på konkrete valg vi kan gjøre for å bli verdens mest innovative land og at nye industrier og arbeidsplasser skal skapes.

Hvordan øke salget med LinkedIn Sales Navigator?

LinkedIn Sales Navigator er et fantastisk verktøy og brukt riktig kan man komme helt bort fra "kalde samtaler". Man kan også øke effektiviteten ved å konvertere leads til prospects. I dette foredraget/kurset fokuseres det på praktisk bruk både individuelt og i team.

Hvordan vil den nye digitale økonomien påvirke oss fremover?

Jeg hadde min første sommerjobb på Samvirkelaget i Øksfjord og kjørte ut varer til kunder i bygda som ringte inn sine bestillinger på telefon. Nå sitter stadig flere av oss på mobiltelefonen og kjøper inn dagligvarer, handler flybilletter, tar online kurs, bestiller taxi osv. Hvilke konsekvenser vil dette få utviklingen av samfunnet fremover? Hvor skapes de nye arbeidsplassene? Hvem blir vinnerne? Spørsmålene er mange, og jeg forsøker å gi et bilde som er egnet til videre diskusjon og debatt.

Berg Moe har 1 vurdering

Zeshan Chaudhry

6. november 2017

Supplèr AS

Berg Moe var tilstede på Gründermessen i Stavanger og holdt et meget godt foredrag. Moe holdt et interessant og morsomt foredrag som var enkelt å forstå. Perfekt for de som går rundt med en gründer i magen. Anbefalt på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS