Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Carl Christian Hamre

Carl Christian Hamre

Politimann, seriegründer, forfatter og mentor

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Carl Christian Hamre

Carl Christian Hamre er en seriegründer, konsulent, mentor hos Innovasjon Norge, kommunikajonsrådgiver, foredragsholder og forfatter. Sist, men ikke minst, er han den tidligere politimannen som satset hus, hjem og konens bryllupsgave på drømmen om at en egen-produsert god natt-historie om en apekatt fra et sted kalt Vennebyen kunne bli noe mer enn bare en ide! Fra en hjemmelaget bok og et garasjesalg for nabolaget, endte Hamre opp med en idé som på kort tid var på TV i over 100 land – på over 25 språk. I sitt foredrag snakker Hamre om fallgruver, problemer, utfordringer og umuligheter som kan og vil oppstå underveis – men også om hvordan man kan komme seg gjennom alt dette. Gjennom sitt gründerarbeid har Hamre vunnet flere gründer- og foredragspriser; blant annet Deloittes Rising Star. Han har også en rekke tv- og radioopptredener bak seg. Hamre gir et engasjerende, levende, rørende, inspirende og ikke minst annerledes foredrag som du garantert vil huske!

Foredrag med Carl Christian Hamre

Fra drøm til virkelighet - en gründers reise

"Alle som er eller vil være gründere burde høre dette foredraget!" Det kan være et stort sprang fra å ha en drøm - til å realisere den. Hvordan overlever og forbereder gründeren seg på den reisen som ligger foran en? Beskyttelse av ideene, videre utvikling, fokusområder, internasjonalisering, kommersialisering og ikke minst finansiering av ideene er blant det Hamre snakker om. Om ønskelig skreddersyr Hamre gjerne foredraget slik at du får det innholdet du ønsker å gi ditt publikum.

Carl Christian Hamre har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS