Casper Claudi Rasmussen

Casper Claudi Rasmussen

Førsteamanuensis, forsker innen entreprenørskap og innovasjon

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Casper Claudi Rasmussen

Casper Claudi Rasmussen har doktorgrad i innovasjon og entreprenørskap fra Handelshøyskolen ved NMBU. Han jobber nå ved Høyskolen Kristiania og har jobbet med raskt voksende bedrifter i Norge og publisert flere vitenskaplige artikler på området. Casper er opprinnelig dansk, fotballentusiast og brenner for å forstå dynamikken bak raskt voksende bedrifter, både fra et praktisk og et teoretisk perspektiv. Han snakker om innovasjon, entreprenørskap og hvordan gryndere tenker og jobber. Et av hans foredrag handler om spørsmålene: Hva er det egentlig som gjør at noen bedrifter vokser, mens andre ikke gjør? Dette foredraget går bak fasaden og gir et innblikk i forskningen på feltet og knytter det mot norske eksempler på vekstbedrifter.

Foredrag med Casper Claudi Rasmussen

Norske gaseller - Hva, hvordan og hvorfor?

Hva er det egentlig som gjør at noen bedrifter vokser, mens andre ikke gjør? Dette foredrag går bak fasaden og giver et innblikk i forskningen på feltet og knytter det mot norske eksempler på vekstbedrifter.

Casper Claudi Rasmussen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS